anahro Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 CAHİLLİĞİME VER Anlatıldı sahabeden örnekler Heyacanla doldu, yandı yürekler. Yüzyüze gelince farklı gerçekler. Halim kötü, işim zor Ya Resulullah Cahilliğime ver ya Resulullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah Amellermidir niyetlere göre Niyetlermidir amellere göre Çözemedim hangisi geçer öne. Halim kötü, işim zor Ya Resulullah Cahilliğime ver ya Resulullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah Namazda olmaz üst-baş düzeltiğim. Tam teslimiyet dikkat ettiğim. Bazı diyorum doğrumu bildiğim Halim kötü, işim zor Ya Resulullah Cahilliğime ver ya Resulullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah Gökte ay sanki ikiye yarılmış Yarı aydınlık, yarı kararmış. Sana ay, benden daha çok ınanmış Halim kötü, işim zor Ya Resulullah Cahilliğime ver ya Resulullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah Mecburen giderim tuvalete Gözüm takılır eski necasete Başlar yüreğim binbir hiddete Halim kötü, işim zor Ya Resulullah Cahilliğime ver ya Resulullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah Umursamadım taharatımı Hazırladım da kabir azabımı Cahilliğime ver cesaretimi Halim kötü, işim zor Ya Resulullah Cahilliğime ver ya Resulullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah Makamın mescidinde gezindim. Açıkça selamlamaya çekindim. Mescidinde Türk gibi giyindim Halim kötü, işim zor Ya Resulullah Cahilliğime ver ya Resulullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah Vatan sevgisi imandan; demişsin. Vatanı, imanın için sevmişsin. Bize ne güzel bir örnek vermişsın Halim kötü, işim zor Ya Resulullah Cahilliğime ver ya Resulullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah Uyuttuk ümmeti ilahilerle. Unuttuk sünneti hep taklitlerle. Körbale yaşarız bençilliklerle Halim kötü, işim zor Ya Resulullah Cahilliğime ver ya Resulullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah O iki yolunu; çok kopyaladık Yetmedi de farklı yollar aradık. Aradıkça daha çok bocaladık Halim kötü, işim zor Ya Resulullah Cahilliğime ver ya Resulullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah Zatınız Araptır, bende bir atlı İklim, çoğrafya, kültürler çok farklı. Bunun için vermiş Hak bize aklı Halim kötü, işim zor Ya Resulullah Cahilliğime ver ya Resulullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah Peygamber olmadan önce, emindin. Peygamber olunca daha yüceldin. Çıkar içinmi kullanılmalı din.? Halim kötü, işim zor Ya Resulullah Cahilliğime ver ya Resulullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah Salınmışta gelmiş gibi gezinir. Ravzada günü laklakla geçirir. Uyarsan kendini, âlim geçinir Halim kötü, işim zor Ya Resulullah Cahilliğime ver ya Resulullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah. Bacanak gel iki beşlik bozalım Mermerler sıcak, şöyle uzanalım Der; Hacı, acıyıp kızmamalıyım Halim kötü, işim zor Ya Resulullah Cahilliğime ver ya Resulullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah İmam okudukca ilkin Fatiha Baştan okusun istedim birdaha. Benim böyle güçüm yok, yok Allaha Halim kötü, işim zor Ya Resulullah Cahilliğime ver ya Resulullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah Fatihada yokmu? O toplu Âmin Rahmet kapıları açılır âlemin Etkisi çok büyük güzel bir sesin Halim kötü, işim zor Ya Resulullah Cahilliğime ver ya Resulullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah Ayakkabılık çevsene ne sebep Musafa yer, belden aşağı cep Bilmezlermi Osman Hanı acep.? Halim kötü, işim zor Ya Resulullah Cahilliğime ver ya Resulullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah Kaza namazı kılmalımış bol bol Ya Ravzaya gelmeden bitseydi yol.? Kırk vakte ne sığar, gel sabırlı ol. Halim kötü, işim zor Ya Resulullah Cahilliğime ver ya Resulullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah Yıldızıma bakmışlar gıyabımda Ne olacakmışım ben hayatımda. Hiç yok o zırvalar itibarımda Halim kötü, işim zor Ya Resulullah Cahilliğime ver ya Resulullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah Kâbe’yi öpüpte koyma başını Yaşantın olsun O’nun beyanı.. Kandırır böyle Orhan,Orhanı.. Halim kötü, işim zor Ya Resulullah Cahilliğime ver ya Resulullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah Namazın içinde telefon çalar Namazın huşusu elbette kaçar. Böyle ses yapardı ilk münafıklar Halim kötü, işim zor Ya Resulullah Cahilliğime ver ya Resulullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah Çok güzel ümren Allah kabul etsin Sünnet, tesbih, duayla makbul etsin. Ravzayı, Kâbe’yi bize yol etsin Halim kötü, işim zor Ya Resulullah Cahilliğime ver ya Resulullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah Yeşil halılarda bir hatim yapmış Bir Günlük kaza namazını kılmış Sanki tapusunu üstüne almış Halim kötü, işim zor Ya Resulullah Cahilliğime ver ya Resulullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah Kimileri kazanmış gibi şefatını Öyle bulmuşki mescitte rahatını. Anlatıyor geçmiş hayatını Halim kötü, işim zor Ya Resulullah Cahilliğime ver ya Resulullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah Haç, ümre sabırdır inanıyorum O sabrı nefsimde sınamıyorum. Kimsede gerçek sabrı bulamıyorum-- Halim kötü, işim zor Ya Resulullah Cahilliğime ver ya Resulullah— Alnıma mührünü vur Ya Resulullah Ayet, hadis var; ne gerek sözüme Öyle yanlış çarpar ki şu gözüme. Bıcaklar saplanır inan özüme Halim kötü, işim zor Ya Resulullah Cahilliğime ver ya Resulullah— Alnıma mührünü vur Ya Resulullah Zatını geldim sözde ziyarete Kapıldım çarşıda bir ticarete. Vakit kalmadı fazla ibadete. Halim kötü, işim zor Ya Resulullah Cahilliğime ver ya Resulullah— Alnıma mührünü vur Ya Resulullah Ziyartimi tebrike geleçekler Hediye vermemi bekleyecekler. Vermezsem hediye söz edecekler Halim kötü, işim zor Ya Resulullah Cahilliğime ver ya Resulullah— Alnıma mührünü vur Ya Resulullah Yatmak için gelmiş o Medineye İş tamam iki rekât kıldı diye… Ne yapacaksın dönünce geriye. Halim kötü, işim zor Ya Resulullah Cahilliğime ver ya Resulullah— Alnıma mührünü vur Ya Resulullah Lebbeyk demiş gelmiş şimdi ümreye— Cami der durur; Kıblesi Kâbe’ye Öğrenmez, kalksamda ben öğretmeye Halim kötü, işim zor Ya Resulullah Cahilliğime ver ya Resulullah— Alnıma mührünü vur Ya Resulullah ORHAN AFACAN www gönüldamlası com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 biri didnt read lol gifi koysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 cok kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 (td)(td)(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 too long. didn't read. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 SNA1L said: (td)(td)(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Tibet e bekleriz bu sairi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 allah büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 çok şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Babo Fettolar tsunami gibi yayiliyor uzucu vur alnima muhru Helm oda olmazsa TEMPUS! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 ağlama melis çiko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=DUDLnXB3u4g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 allah allah allah bu nası sevmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 SNA1L said: (td)(td)(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Anelor said: biri didnt read lol gifi koysun bayağı geç kalmış gerçi, ama geç olsun güç olmasın. bu da bonus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anahro Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 ilgi ve alakanıza tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar