aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 nileppezdel said: Forumun kadrolu haksızı ahahahah aferin lan pelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 felfecir said: olasılık hesabı abi, ben bu saatte bunu akıl edip yazacam da adam görecek çat diye saniyesinde atar yapacak falan. bi de paticik yani abi, troll yuvası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Coder said: felfecir said: olasılık hesabı abi, ben bu saatte bunu akıl edip yazacam da adam görecek çat diye saniyesinde atar yapacak falan. bi de paticik yani abi, troll yuvası. http://www.firmasec.com/resim/1/ozel-pamuk-cocuk-yuvasi-acilis-00577351-myttm.jpg ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 DoruK said: ulan ne biçim forum, adımız çıkmış iki dakka trollük yapamıyoz. donanımhaberde olsa adam adresimi bulup kapıma dayanmıştı şu an. lol http://img217.imageshack.us/img217/6953/tumblrkvcj7r8och1qzblea.jpg olmuş bu biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 siginak kafe? siginak? kafe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 tamam kadıköydeymiş , bende karşılaşırsam uyarırım arkadaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Biz bas çalan versiyonunu gördüydük bu arkadaşın, kızlara hava atma maksatlı gene böyle. Bas bağlı olmadığından sorun etmemiştik. Bizli konuşuyorum da yanımda kim vardı hatırlamıyorum, kesin biri vardır ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 kavga çıkmamış =/ sığınak kafe güzeldir bu arada, 4. katta olduğu için belli bir kondüsyon gerektirse de, huzurludur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Vingthor said: felfecir ne ya LucifeL said: troll nicki aa neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 resmen bizim sığınma bölgemizdi orası.. hoş duvarlardaki kumaş kaplamalar ve posterleri söktüklerinden götüme benzemişti mekan da şimdi ne haldedir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Vingthor said: felfecir ne ya yanlız şu mesajdan sonra ciddi içsel çatışmaya girdim, nickimi değiştirecem lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 felfecir şeytan demek arapçadan geliyor cahiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 geyiğine mi dedin bilmiyorum tabi ama, arapça/kürtçe arası bişiymiş, ben safi arapçadan geliyor sanıyordum. ferfecir gün doğumu demek, bir de vecrifel diye bir sure var. gözleri felfecir okumak da ordan geliyor. vecrifel-> ferfecir-> felfecir. ama çok pis değiştiresim geldi, demekki içimde ukteymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 bikere cok deli calarım bas gitarı ben pardon davul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar