Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

750 lira garanti parası ahah

Seceba

Öne çıkan mesajlar

bilgisayar durup dururken restart sorunu yüzünden garantiye vermiştim geçen hafta, bugun aradılar ve şunu söylediler..

Ürünüzde kullanıcı hatası tespit ettik, bu nedenle garanti kapsamı dışında kalmıştır ürünü tamirettirmek için 800 lira şu hesaba yatırın. İlk başta dolandırıcı olduklarını düşündüm, ve telefonu kapattıktan sonra bilgisayarı aldıgım firmayı aradım doğrulamak için. ne yazik ki doğruymuş.

Bilgisayarın restart sorunu için verdigim garanti benden 800 lira tamir ücreti talep ediyor.

Yahu bilgisayarı koysam yere balyozla vursam üstüne 5-6 defa, param parça etsem de tekrar birleştirdigimde çalışması için 800 liralık parça gerekmez.

Nasıl bir sistem bu anlamadım ?

Hayır bu olayıda garanti karşılamıyorsa garanti ne karşlıyor ya.

Ulanbilgisayarı aldık 1600'e 800 tamir parasımı olur yuh amk.

Hp'ye mersiye

Sabahlar olur kuru ve yalnız, bilgisayarsız.
Sabahlar olur,durgun ve düşünceli, bilgisayarsız.
Sabahlar olur,güneş doğmak istemez gibi, bilgisayarsız.
Sabahlar olur, bilgisayarsız.
Bir dilenci,
Bir yokluk,
Bir yalnız kız çocuğu,
Bir edepsiz küfür,
Bir de dökülen yıldızlar gibi...
Sabahlar olur, bilgisayarsız.
Bir belirsiz gün doğurur
!

Dipnot

garanti tamir ücreti aslında 750 liradır, yazı içerisinde 800 lira denmesinin sebebi duygu sömürüsüdür.

Sosyal ağlarda paylaş

Evden aramasam adamları derdim de, uraşmayalım sonra.

Yarın telefon kulubesinden arıyım, hatta bir de ses kaydınıda alayımda sonra ki aramalarda hatalarımı görüp daha iyi bir strateji hazırlayarak söverim.

Dipnot: bu konu hep üstte olsun, benim o
tonpid: ey edip adanada pide ye ,aga laleh nasyuduko netsret ıyızay ub
Sosyal ağlarda paylaş

olum hepiniz iyice delirdiniz lan.

restart atıyosa pc'n kendi kendine
fanı ya da rami bozulmuştur siz ellemeyin de geri iste makinayı olduğu gibi. parçalarını da kasayı teslim alırken kontrol et. değiştirmiş olmasınlar.

büyük ihtimalle bunun anakartı rami ekran kartı yanmış falan diye sana parça iteleyeceklerdir.

750 liraya servis olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

abi benimki oyle degil bak söyle

verdim bilgisayarı aldıgım yere biz gondermiyoruz dediler hoydee aldım krokiyi gittim hp ye /okmeydanı/

ordada biz bu modeli yapamıyoruz dediler dedim gonderin fln kabul ettiler gonderdiler ta kemercounty mi ne oralarda biyere

2 hafta sonra aradılar kullanıcı hatası 500+kdv
dedim yapmayın 2 gune gelip alcam pc yi bana dedilerki

Bilgisayarınız ankarada E YUH !

sonra yüssüzce aradılar aradıklarından tam 35 gün sonra bilgisayarınızı alabilirisiniz dedim yenisinimi hayır dediler bende 30 gün geçti dedim size döncez dediler.

Aramadılar aradım yine dediler ki
pcniz burda alabilirsiniz

sonucunda telefonda dedimki insan sizle uğraşsa adamı kanser edersiniz hukuki yollarla hesaplasırız iyi günler dedim.

Hayır herkese aynı şeyi yapıyorlar anlasılan Umarım Hp sahipleri bilgisayarlarını sorunsuz kullanırlar çünkü teknik servisleri hiç bir boka yaramıyor
Sosyal ağlarda paylaş

belki artık zor bulunan bi parça vardır ve direk o parçayı yenilemek zorundadırlar gibi bişi geldi aklıma.
yine de yazıcıoğlunda her türlü daha ucuza yaptırıp daha süpersonik bi bilgisayara sahip olursun her türlü. ya da vatan falan da tamir yapıyo ve üstte yazdığım gibi bi sorunda sorunu insanca anlatıp çözüyolar.

ama 35 gün beklemenin hiç bi mazereti yok o artık hayvanlık
Sosyal ağlarda paylaş

hp kadar ben şirketin ağzına sıçayım.
500tl+kdv istediler benden de şerefsizler.
geri istedim makineyi 100 kağıt ödedim sadece arıza tespiti için.
böyle şerefsiz adi adamlar.

of of.
ps:ana kartın yandığını söylediler.
boktan makine yaparsanız anca böyle olur..
Sosyal ağlarda paylaş

benim laptop'un garantisinin bitmesine 1 hafta kala ana kartı yandı. gittim verdim garantiye. dediler 1 ay falan sürer dedim oha hayvan mısınız? bana bi yedek laptop verin o süre için. ok dediler ve yepisyeni kutusu açılmamış bi asus verdiler :D 1 ayda laptop halloldu beleşe asusu geri götürdüm benim emektarı geri aldım.
avrupa işte böyle azizim
yaa... yaa...
Sosyal ağlarda paylaş

Herkes çilekeşmiş azizim, herkesin hp'den yana bir kuyruk acısı varmış ta varmış hm..

Pek sevgili muhterem müstehcem gizli saklı bir arkadşaımdan az önce öhm aldım.

Sen bana yolla biz yaparız bilgisayarı dedi.

Alpere burdan çok teşekkür ediyoruz.

Bu arada cairne'nin davası sonuçlanırsa, bizler de dava açıp aynı şekilde tazminatı alabiliriz. ( yeni ürün )

2 haziranı bekliyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...