Seceba Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 bilgisayar durup dururken restart sorunu yüzünden garantiye vermiştim geçen hafta, bugun aradılar ve şunu söylediler.. Ürünüzde kullanıcı hatası tespit ettik, bu nedenle garanti kapsamı dışında kalmıştır ürünü tamirettirmek için 800 lira şu hesaba yatırın. İlk başta dolandırıcı olduklarını düşündüm, ve telefonu kapattıktan sonra bilgisayarı aldıgım firmayı aradım doğrulamak için. ne yazik ki doğruymuş. Bilgisayarın restart sorunu için verdigim garanti benden 800 lira tamir ücreti talep ediyor. Yahu bilgisayarı koysam yere balyozla vursam üstüne 5-6 defa, param parça etsem de tekrar birleştirdigimde çalışması için 800 liralık parça gerekmez. Nasıl bir sistem bu anlamadım ? Hayır bu olayıda garanti karşılamıyorsa garanti ne karşlıyor ya. Ulanbilgisayarı aldık 1600'e 800 tamir parasımı olur yuh amk. Hp'ye mersiye Sabahlar olur kuru ve yalnız, bilgisayarsız. Sabahlar olur,durgun ve düşünceli, bilgisayarsız. Sabahlar olur,güneş doğmak istemez gibi, bilgisayarsız. Sabahlar olur, bilgisayarsız. Bir dilenci, Bir yokluk, Bir yalnız kız çocuğu, Bir edepsiz küfür, Bir de dökülen yıldızlar gibi... Sabahlar olur, bilgisayarsız. Bir belirsiz gün doğurur! Dipnot garanti tamir ücreti aslında 750 liradır, yazı içerisinde 800 lira denmesinin sebebi duygu sömürüsüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 bana öyle bişi söyleseler söyleyeceğim tek şey "sana 750 lira vereyim bilgisayar kalsın annenin numarasını ver" olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Evden aramasam adamları derdim de, uraşmayalım sonra. Yarın telefon kulubesinden arıyım, hatta bir de ses kaydınıda alayımda sonra ki aramalarda hatalarımı görüp daha iyi bir strateji hazırlayarak söverim. Dipnot: bu konu hep üstte olsun, benim o tonpid: ey edip adanada pide ye ,aga laleh nasyuduko netsret ıyızay ub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 naptın bilgisayara ya? kullanıcı hatası filan demişler. 2-3 parça birden bozmuşsun anlaşılan lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 oh wait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 olum hepiniz iyice delirdiniz lan. restart atıyosa pc'n kendi kendine fanı ya da rami bozulmuştur siz ellemeyin de geri iste makinayı olduğu gibi. parçalarını da kasayı teslim alırken kontrol et. değiştirmiş olmasınlar. büyük ihtimalle bunun anakartı rami ekran kartı yanmış falan diye sana parça iteleyeceklerdir. 750 liraya servis olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 bi de o mersiye ne öyle allaaşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 750 çok hacı,çıkart vur masaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 garantiye goturmeden once alakasız hatta mumkunse tanıdık biry ere goturup sorunun ve masrafının az çok ne oldugunu ogrenmek lzm direk garantiye mal teslim edilmez bu devirde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 750 lira verme telefonla harassla hurriyet gazetesine yazıcam milliyet gazetesine yazıcam tüketici hakları bölümüne de ben hayatımda böle bişi görmedim internette ne kadar site var propaganda yapıcam, şikayet var'a ağlicam de yap bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 işi bilen adam tüketici hakem heyetine gidicem der. 800 liranın altındaki mevzulara onlar bakıyor çünkü. gazteye mazteye gidicem diyenler blöf yapıyor gibi algılanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 bide 750 liraya "servis" olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 banada oldu 500 lira dediler 2 haziranda davam var gitcem kazancam hayırlısıyla Sonrada avukatlarını dövcem ulan teblikata bile demişler 1 senedir sorunsuz kullanıyorsunuz bilgisayar 5 aydır hp de utanmaz arlanmaz halsiyersiz öhöm neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 bana da oldu, 600 dediler. acer. ama garantisi bitmişti, o yüzden "teşekkürler, burada yaptırmayı düşünmüyorum." dedim, arıza tespit için 40 tele bayıldım, çıktım. servis gayet hızlıydı, yemekler ağız tadıma uygundu fakat fiyatta anlaşamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 abi benimki oyle degil bak söyle verdim bilgisayarı aldıgım yere biz gondermiyoruz dediler hoydee aldım krokiyi gittim hp ye /okmeydanı/ ordada biz bu modeli yapamıyoruz dediler dedim gonderin fln kabul ettiler gonderdiler ta kemercounty mi ne oralarda biyere 2 hafta sonra aradılar kullanıcı hatası 500+kdv dedim yapmayın 2 gune gelip alcam pc yi bana dedilerki Bilgisayarınız ankarada E YUH ! sonra yüssüzce aradılar aradıklarından tam 35 gün sonra bilgisayarınızı alabilirisiniz dedim yenisinimi hayır dediler bende 30 gün geçti dedim size döncez dediler. Aramadılar aradım yine dediler ki pcniz burda alabilirsiniz sonucunda telefonda dedimki insan sizle uğraşsa adamı kanser edersiniz hukuki yollarla hesaplasırız iyi günler dedim. Hayır herkese aynı şeyi yapıyorlar anlasılan Umarım Hp sahipleri bilgisayarlarını sorunsuz kullanırlar çünkü teknik servisleri hiç bir boka yaramıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 belki artık zor bulunan bi parça vardır ve direk o parçayı yenilemek zorundadırlar gibi bişi geldi aklıma. yine de yazıcıoğlunda her türlü daha ucuza yaptırıp daha süpersonik bi bilgisayara sahip olursun her türlü. ya da vatan falan da tamir yapıyo ve üstte yazdığım gibi bi sorunda sorunu insanca anlatıp çözüyolar. ama 35 gün beklemenin hiç bi mazereti yok o artık hayvanlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 hp kadar ben şirketin ağzına sıçayım. 500tl+kdv istediler benden de şerefsizler. geri istedim makineyi 100 kağıt ödedim sadece arıza tespiti için. böyle şerefsiz adi adamlar. of of. ps:ana kartın yandığını söylediler. boktan makine yaparsanız anca böyle olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Sikayetvar.com a bkrsakta en fazla sikayet hp de var adamlarin hosuna gidiyor millete eziyet cektirmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 benim laptop'un garantisinin bitmesine 1 hafta kala ana kartı yandı. gittim verdim garantiye. dediler 1 ay falan sürer dedim oha hayvan mısınız? bana bi yedek laptop verin o süre için. ok dediler ve yepisyeni kutusu açılmamış bi asus verdiler :D 1 ayda laptop halloldu beleşe asusu geri götürdüm benim emektarı geri aldım. avrupa işte böyle azizim yaa... yaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 hayatım boyunca garanti kullanmışlıgım yoktur kullanmak cok ıstedım hep garanti kapsamı dışı dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Herkes çilekeşmiş azizim, herkesin hp'den yana bir kuyruk acısı varmış ta varmış hm.. Pek sevgili muhterem müstehcem gizli saklı bir arkadşaımdan az önce öhm aldım. Sen bana yolla biz yaparız bilgisayarı dedi. Alpere burdan çok teşekkür ediyoruz. Bu arada cairne'nin davası sonuçlanırsa, bizler de dava açıp aynı şekilde tazminatı alabiliriz. ( yeni ürün ) 2 haziranı bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 ya bu gizli saklı müstehcen arkadaş belki bana da bi yardımcı olur, hem yabancıya gitmesin paramız. laptop yedek parçası fiyatı verebileceeeeekkkkk? bu arada ben sony ericsson'dan yeni telefon almıştım zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Hardter said: hayatım boyunca garanti kullanmışlıgım yoktur kullanmak cok ıstedım hep garanti kapsamı dışı dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 ben vatana çok götürdüm garanti çinde ürün :) ama götürdüğüm markalar da iyi markalardı hep (canın, usrobotics, dell) bir kere de acer a netbookumu götürdüm garanti içinde halledip geri vermişlerid ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Vatan zaten bir tek garantisinde iyi. Eski laptopu'un üstüne kola dökmüştüm, klavyeyi, birde bir parçasını değiştirip sıfır ücret talep ederek vermişlerdi. Gizli saklı arkadaşa bahsedicem, sana öhm atar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar