Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Adamın o mesajından beni istediğini nasıl çıkardın lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LaRRy Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 seni bi yerden çıkarmam lazımdı muhabbetin dışında kaliorm :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 EMRAHA OMUZ ATAR SAHADAN SILERIM NP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 ben hakanla serhatı sıraya dizip kuka gibi etraflarından dolaşıp ildenizin kapattığı köşeden gol atıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 oo esere atıyomuşum golü farketmez np geçen hafta içimde biriktirdiklerimi kusucam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 yiğit takımlar değişti ildenize gol atmak yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 @hotdog ve ferrero: bi sonraki maçta gelmek isterseniz size yer açmaya çalışıcam bu hafta yer kalmadı, kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 şimdi ben kaleci miyim, oyunda mıyım :D 2 kadroda farklı yerdeyim :p ihtimal varsa oyunda olmayı denemek isterim bu seferde. ona göre eldiven filan getiricem çantamda yoğunluk olmasın :p edit: Holy said: oo esere atıyomuşum golü farketmez np geçen hafta içimde biriktirdiklerimi kusucam :P bunu yeni gördüm ahaha adam içindeki tutmuş 1 hafta dsahudhas ben kalede oynamam bunu gördükten sonra :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 abi yok sorun değil hatta bu hafta beni almadığınıza sevindim diyebilirim,pazar 10da maç var, dünde aksam 8-9 gülbahçesinde ölümüne koştum her yerim ağrıyo hala,haftaya saat uyarsa yazarım ben topice cavanagh said: @hotdog ve ferrero: bi sonraki maçta gelmek isterseniz size yer açmaya çalışıcam bu hafta yer kalmadı, kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 umarım benm durumum maça kadar belli olur, ona göre çıkacam evden :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 kalecisin olm sen=) ama sen yanına oyunda olacakmış gibi de eşya al nolur nolmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 ne biliim iki kadroda farklı yerlerde idim ondan diorm. screwy kaledi 2. takımda çünkü. aynı zaten kıyafetler sadece formam değişiyor. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 ilk kadrp tepki kadrosuydu=) 2. kadro maç kadrosu bu arada; recokongo out hotdog in takımlarda değişiklik yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 1/ babacum(kale)-cavanagh-wishmaster-tolga-pha-holy-hotdog-patpoker 2/ bitchofbat(kale)-konn-fde-larry-screwy-khelben-cthulhu-mysterious olduk yani. bulunsun son kadro dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 ben genede o zaman eldiven filan getireyim en kötü screwy ile değişiriz belki kim bilir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 cavanagh said: ilk kadrp tepki kadrosuydu=) 2. kadro maç kadrosu bu arada; recokongo out hotdog in takımlarda değişiklik yok ilk kadro direk burgerking kadrosuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 tepkin burgerkingeyse bilemeyeceğim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 bu iki mesaj şizofren modunda olmuş ama dsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 yok gayet de ben yazdım alt egom pipisiyle oynuyor şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 alt egom halıyı batırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 komple typo bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 ahahah ildeniz ne hasta bi adamsın ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LaRRy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 korkunun ecele faydası yok emrah ..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 EZ DİK ÜZ DÜK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Khelben said: EZ DİK ÜZ DÜK (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar