screwy Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 wish le fde aynı takımda olmasın bari abi auhsduahsduh yazık lan bizim takıma auhsduahsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 BabacumMostors said: hakanın bacağı çekiyor lan serhat daha çok koşar gibime gleiyor eheben baya kosuyorum zaten yarı sahanın ilerisinde gerekli miktarda kosuyorum o ayrı mesele euaheauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 bizim takımdan itiraz eden çıkmassa sahaya çıkar elimizden geleni yaparız farketmez bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Takımlarda pozisyonel bi fark var. Bizim takımın oyuncuları daha ofansif gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Diğer takımın oyuncularından kale gözükmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 bizden defansif adam alın 1-2 tane iyilerden sizden de adam verirsiniz bize holy-pha-patpokerden birilerini verirsiniz bize hallederiz onu dert değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 ii deil mi işte duvar örerler afasdadfg ZaugnaKhaldun said: Diğer takımın oyuncularından kale gözükmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 ya oynarız dert degil takımlar baktık cok dengesiz oldu 2 adam degistirir bastan baslarız keyif bizim degil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 maç başladıktan sonra kadro değişmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 protestoyu çekin serhat olmaz böyle afasdfasd kendi kalemizde alman oynarız daha ii diyin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 yok abi tekrar baktık dusunduk kadrolar guzel.. benim kadroya guvenim tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 -serhat sağdan emrah gfeliyor koş! soldan ilhan geliyor hakan sen de koş! *gol oldu ilhan attı!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 buralarınenbüyüğüobirbaşkaaserhathakançokyaşaaa die tezahürat yapmak isterdim ama köle misali çalışıyor olucam :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Sağlı sollu atakların dışında altlı üstlü de atak yapmaya başlarız biz bu rakibe karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 screwy said: benim kadroya guvenim tamBen de o kadroya baya güvenirim. Kavgaya gidiyo olsam yanımda o kadroyu isterim çok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 lol öncü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 zaten serhat ben, onehanded mace oalrak çok rahat kullanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Konn said: Takımlarda pozisyonel bi fark var. Bizim takımın oyuncuları daha ofansif gözüküyor. 1-2 hafta sonra sizin defansa sixoms ve torayı forvete de khalayı ekleriz bi de öyle maç deneriz bakalım o zaman yetebilicekmisiniz bizim takıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 bence de dengeli takımlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Kaspar said: screwy said: benim kadroya guvenim tamBen de o kadroya baya güvenirim. Kavgaya gidiyo olsam yanımda o kadroyu isterim çok net.abi gözümden yaş geldi gülmekten aushdauhsduahsduahsduahsdasd... bu arada kafada maca hazırım öncüye yaptıgımı tum rakibe yapıcam ve kazanıcaz.. OMUZ KOYUCAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 abi omuz koymana gerek yok.. sen adamın önüne çık o zaten sana çarpar knock back yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 hem foul de olmaz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 ben bacaklarının arasından geçicem serhatın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 serhatı geçen karşısında beni bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 serhatin arkasina mi saklaniyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar