Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Takimlar nasil ayarlansin? Kimler katilmak istiyor?

THARKAS

Öne çıkan mesajlar

abi kaan takım kuruyor. herif 20 kere yazıyor VARMI İTİRAZI OLAN? diye. kimseden ses çıkmıyo. nezaman insanlar sıçıyor oyunda yada aptal pickler yapılıyor ondan sonra kaana yükleniliyor abvkaan bilmemne diye.

baya bir pati oyununda oyun basında GG falan yazıp sonra bu ne biçim takım diyen adamlar falan var. onlar zaten hiç gelmemeli oyunlara falan. engricörmınkidmisiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

eve geldim simdi trabzon macindan once son guncellemeleri yapayim...

ilk olarak azmo sagolsun bana yardimci olmayi kabul etti bundan sonra onla musterek sekilde turnuvayi idare edecez. organizatorun disinda iki tanede hakem rolunde izleyici alabilirim kadroya tanidigim insanlar olmasi kaydi ile.

onun haricinde xaenin sana bir iki sey soracaktim mesaj attimda donmedin bana bi ara donersen sevinirim yardimin lazim sende kabul edersen.

gelelim turnuvaya

oylama sonucu random cikti ve takimlar random olacak. tek yapabilecegim talep eden2 yada 3 kisiyi ayni takima koyabilirim...bu sonuca gore 3 bilefazla aslindada bakacaz artik.

son listeyi bugun update edecem 12 den sonrada bu is biticek listede olmiyan turnuvada olmayacak.

@kermit: yeterince ilgilendigimi dusunuyorum gel gorki sabah is yerinde oldugumdan cevap atmam zor oluyor...gunde 24 saat internet basinda turnuva ile ilgilenmem icin bir gunun 124 saat olmasi gerek.

@nevermore: ister turnuva derim ister olimpiyat sana ne? senin gordugun kadarda turnuva kazandim ben... burda insanlarin hayati dota hon eksenli degil cogu insanin isi gucu var eglencesine oynuyor muhabbetine oynuyor...
yani diger bir degisle...kimsenin umrunda degil.

@bone: ekliyecem abi birazdan guncelleyince ben varim demedigin icin eklememistim senide sonuc olarak insanlar espirisine mesaj atiyor varim yokum cart curt diye ayirt etmem imkansiz o yuzden ben varim demeyeni listeye almiyorum.

son olarak kimin oynaip kimin oynamadigi beni ilgilendirmiyor... burada hereksin istedigi eglenecegi bir turnuva organize etmek icin elimden geleni yapacagim...daha once dedigim gibi 3 takimlik adam ciktigi surece turnuva olacak. bana her konuda fikrinizi soyleyebilirsiniz bu konudada tercih ettigim iletisim yolu msndir.bunun haricinde kimsenin kaprisini ukalaligini yapacak olan olursa artisligine musamaha gostermiyecegimi simdiden belirteyim. coluk cocuklarla isim olmaz beni bilen bilir.

[email protected]

@neden listede yokum diyen diger arkadaslara: ya gozumden kacmistir o yuzden listede yoksunuzdur...yada ben varim yazmayip sacma sapan birseyler yazmissinizdir o yuzden listede yoksunuzdur.
biri ben oynarim ama su su su sekilde olursa yazmissa listede yoktur.
ben oynarim ama cnaim isterse yazmissa listede yoktur.

trabzon macindan sonra yapacagim guncellemeden sonra listede olmiyan olursa rica ediyorum bana ozel mesaj atsin eklemeleri yaparim.
Sosyal ağlarda paylaş

abvblizzard said:

Bittus said:

ya kurulan takımlarda sorun olmuyor ki.

takımlar ya outpicked oluyor ya da oyun içi performans kötü olunca kaybediyor. yoksa takımlar genelde dengeli oluyor.

işte kötü oyuncular kötü pick yapıyor onu hesaba katamıyor.
oyunu azcık bilen adam 4. carry i almaz ki.

Benim kurduğum takımlarda sorun yok, sorun 3. carry alan oğuz ve 4. yü alan rehada.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

Sparkcaster said:

abi insanlar çok hırs yapmayacaksa herkes istediğiyle takım kursuni yada torba sistemi olsun, random olmaz pek

sence benim yaptığpım takım oyunda söylediğim
çok hırs dolu bi takımmı ?

iste onu diyorum, bikaç kişi çıkıp ÖLÜM TAKIMI kurmayacaksa herkes istediğiyle oynasın
Sosyal ağlarda paylaş

beyler 3 kisiye kadar ayni kadro olacagini soyledim

full random banada mantiksiz geliyor ama cogunluk onu istedigi icin boyle bir duzenleme yaptimki

kimsenin tanimadigi kendileride takim kuramiyacak insanlarda kendilerine duzgun eglenceli takimlarda yer bulabilsin.

cok over-power olmadigi surece 3 arkadas ayni takimda olabilirsiniz oteki iki kisiyi arti 2 yedegi kaanla beraber biz koyacaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...