RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 eger slot kaldıysa benide yazın listeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ben nevermore u takımımla oynatmak isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 NeverM0r3 said: arkadaşım karma turnuva mı olur ya...Kaç takım geliyor adam gibi hesaplayın ne kadar çıkıyorsa ona göre bi fikstür belirlersiniz.Karma yapıyorsanız turnuva demeyin bari.Hayatımda turnuva görmesem aa ne güzel turnuva oluyor diyeceğm yani... sevgili nevermore, turnuvaya yazilan 50 kisiden anca 10 kisi falansiniz siz pro kasislarda bulunuruz diyenler olaraktan sdfafsgf. O yuzden zaten konvensyonel turnvalarla bir tutma burayi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 +1 lan hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 p.tesi gunu oglen 3:30 ta ne oyunu yiaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 SEKS OYUNU SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEKS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 kelime oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 bizim takımı yazıcam sevgili tharkas kabul ederse bizi o player listesinden ayrı tutar ADAMSA YAPAR BAK ADAM DEĞİL DEMİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 abi ilke oynuyo mu ilke oynuyosa ilke ben sukru temelli bi takim kurmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ben spark kerim p_a_l_a_d_i_n arti bir nasi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 bide tunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Helcar'i da alsaydiniz abi takima? Biraz zayif kacmis. Hazir girmisken kremayi da alin tam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 helcar ile crema yedek etti 5+2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 yedek ben de olurum farketmez gerci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 fistan beni almazsan ayıp edersin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Fistan said: helcar ile crema yedek etti 5+2 tamam bence guzel olmus takiminiz :D :D :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msirvan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 bende varim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 wish oynuyo mu lan hon? oynuyosa o hangi takimda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ben spect hakem falan olmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 bence takımları kaan kurmalı. şu listedekilerin %95i ile her gün oyun oynadı. kimin ne kadar oynadığını en iyi o bilir. bence takım kurma görevi ona verilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 kaan kendisinin ne kadar oynayabildiğini bilmiyo ki daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Oyun var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rutian Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ben de varım, takımların nasıl seçildiği farkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 NeverM0r3 said: arkadaşım karma turnuva mı olur ya...Kaç takım geliyor adam gibi hesaplayın ne kadar çıkıyorsa ona göre bi fikstür belirlersiniz.Karma yapıyorsanız turnuva demeyin bari.Hayatımda turnuva görmesem aa ne güzel turnuva oluyor diyeceğm yani... begenmiyosan ---> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 kermit said: abi ben eğleneceğim takım istiyorum seri başı olsamda gidip şu proymuş şu iyiymiş seçmiycem yani kasamam. ekmek sipeyskeyk şesu yiğitardatürkoğlu var şu anda takımımda +2 yada +3 istiyoruz biz takımımıza budur. tabi bu yazdığım arkadaşlarda istyiyolarsa. gülüp eğlenebiliceğin bi takım kurmak istiyosun zannediyodum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar