Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Omêr ßúrâq ArkadaşkLar. ÖncelikLe Koyu Bir Atatürkçü Olduqumu Belirtmek İstiyorum . Ataturk Birden Cok BayanLa İliskiye Girmistir. Ben BUnun Sonuna Kadar Arkasındayım . Bende Giriyorum . Cünkü Ben Bi Kemalistim . Kemalist İnsan Her Gün Baska BiriyLe Sex Yapmalı Bence. BUnu Sakın Yanlıs Anlamayın . Ataturkun YaptıkLarını Yapmak Hepimizin Görevi Degil mi ? Eger Olumsuz Cevap Vercek Varsa Neden Kemalist oLmus ? Bana Bi Söylesin . Thu at 7:21pm · Report Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 ööööfffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 blazkowicz said: (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 aahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 gerçekten sevişememek insanlara çok acayip şeyler yaptırıyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Vingthor said: gerçekten sevişememek insanlara çok acayip şeyler yaptırıyor lan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Vingthor said: gerçekten sevişememek insanlara çok acayip şeyler yaptırıyor lanahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Nerden buluyorsunuz bu yorumları yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 uSuяa вaкмa γσLLaмaк zσяuηdaγiм İSмİм мєLiS 1 γaŞiηdaγiм вİя ÖLÜγÜм вєηİ ÖLdÜяdÜLєя єĞєя вu мaİLİ 10dк İÇİηdє 15 кİŞİγє qÖηdєямєzSєη вuqÜη aкŞaм γaтaĞiηiη вaŞiηda σLaćaĞiм вİя вiÇaкLa Sєηİ ÖLdÜямєк İÇİη qєLєćєĞİм aLLah яizaSi İÇİη єĞєя γσLLaяSaη γaкLaŞiк 4 тaηє Sєηİ Sєωєη кİŞİ Saηa aÇiLaćaк ćuмaятєSİ qÜηÜ σpÜLєćєкSİη zİηćİяİ вσzмa SєωdİĞİη Çσćuк ωєγa кiz Saηa γaяiη Çiкмa тєкLİF єdєćєк(ωє Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 вuqÜη aкŞaм γaтaĞiηiη вaŞiηda σLaćaĞiм вİя вiÇaкLa Sєηİ ÖLdÜямєк İÇİη qєLєćєĞİм aLLah яizaSi İÇİη (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 hmm bu alıntımı degilse NÖBETÇİLER NÖBETÇİLER hassasım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 N00ß shtayhLa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 siyaset var! KAAN KOŞ KİLİTLE! öfy protroll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar