karapersembe Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 - belki yeni bir hayata başlayabiliriz. - biz daha 10 yaşındayız leon. - iyi ya, henüz çok geç değil. elbette sinema bölümüne yazılabilirdi cest pas moi je le jure filminden alıntı bu replik. ama içinde kişisele ait bişeyler de var. (o yüzden bana soracak olursanız, çok bilip hemen taşımaya gerek yok topici.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 dunno diye biri vardı sen misin o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karapersembe Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 siz taktınız sen kimsin meselesine. değilim dunno fln. çok merak ediosanız söliim. ben coder ın fake iyim. ama bunu başka bi topicte tartışın/alım. bence çok güzel bi replik çünkü bu alıntalıdığım. başka topicte oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 kusura bakma senin gibi orjinal tipler pek olmuyo burda ondan aynı kişidir diye tahmin ediyoruz. siz kaç kişisiniz?!???! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 ya kimin feykiyse feyki, niye bu kadar negatifsiniz ya. ben filmi merak ettim, imdb'den ekşisözlükten falan baktım yorumlara, ilgimi çekti çekicem bu hafta mesela, iyi çıkarsa da teşekkür edicem. fena mı yapmış adam sevdiği bi filmden alıntı yapmakla. kafayı yiyosun paticik yavaş yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Yeni dunno mu bu yoksa kendisi mi direk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 i dunno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Bence bu İstanbul Film Festivali direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 bence kimsenin feyki değil. kimin feykisin üstelemelerinden kurtulmak için de rasgele bi nick seçip onun feykiyim dedi ama çok ucuz oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 barnacle said: dunno diye biri vardı sen misin o ahahahahahhaa =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 biri bi topicte siklardan birine dunno lol diye bisi koymustu o topiki ilk soleyen pati master dir, direk title verilsin hadi bakam. bi topik bu kadar trollenir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=ZejdmTUw-X4&feature=related THEEREE IS NOOOO OTHER LOVE TO TAKE YOUR PLACE OR MATCH THE BEAUTY OF YOUR FACE ULAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Vingthor said: gerçekten sevişememek insanlara çok acayip şeyler yaptırıyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 karapersembe said: siz taktınız sen kimsin meselesine. değilim dunno fln. çok merak ediosanız söliim. ben coder ın fake iyim. ama bunu başka bi topicte tartışın/alım. bence çok güzel bi replik çünkü bu alıntalıdığım. başka topicte oynayın. hayatımda face account açmadım, açsam senden daha başarılı olurdum :) ps : bi moderatör şöyle bi iplerimizi açık etse benim thailanddan seninde türkiyeden bağlandığını söyleyip seni asrın bananasına bindirip gezdirse koy koy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 film repligiyle doldur buralari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Farinal said: http://www.youtube.com/watch?v=ZejdmTUw-X4&feature=related THEEREE IS NOOOO OTHER LOVE TO TAKE YOUR PLACE OR MATCH THE BEAUTY OF YOUR FACE ULAN süper şarkıdır çok severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karapersembe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 ohoy, geyik yaptım ya coder ın fake iyim derken, tek aklıma gelen nick o oldu, o yüzden coder dedim. coder ın ofended olmasına ya da savunma yapmasına gerek yoktu pek. fistan bana ne yapıp yapmayacağımı söyleme, kendi işine bak. forum kocaman, benim açtığım topicleri görmezden gel, çok mu zor. bu kadar mı zor başkasının varlığına tahammül etmek, yok saymayı dahi mi yapamıosun/uz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 slm dev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 reyou said: biri bi topicte siklardan birine dunno lol diye bisi koymustu o topiki ilk soleyen pati master dir, direk title verilsin hadi bakam. bi topik bu kadar trollenir :) bilim ve teknik bölümü, evrim topici I'm the master! ya lüdven title verilsin ya n'olur, n'olur, n'olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Konunun ana fikri nedir ? 10 yasinda bir hayata baslamak mi ? Yoksa fake bir id konusu mu ? Are?o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 bu adamın kim olduğunu ben bile anladım sdf kara perşembe, ii dünya savaşı sırasında amerikanın herkese kredi vermesinden dolayı krize girip dünya ekonomisini allak bullak ettiği gündür, tabii siz bunu benden daha iyi biliyorsunuz anladınız siz onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ekonomiğin iq seviyesi -de'yi ayırmaya bile yetmez, zannetmiyorum o olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karapersembe Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 kara perşembe ne günüymüş? büyük buhran için mi söylendiğinden bahsedio gecko? öyleyse bile hiç bi alakası yok, çok kişisel eski bi rumuz karaperşembe. lisans yıllarından kalma bi espiri arkadaş arasında. bu konuyu bağlayalım, şakacı bi arkadaşınız değilim, fake fln kovalamıyorum, kaldı ki komik olmazdı bi şakayı bu kadar uzatmak. kendi halimde patiliyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 karapersembe said: ya tanımazsın, az buz bi mesaj atmışlığım vardı "jose" ismiyle eskiden. sonra girmez oldum. bi giriim, bakalım nasıldı dedim, mokoko yorumlarıyla niye patiye takılmaz olduğumu çok hızlı hatırlattı, sağolsun. çoook az bi baktım o su ya da e si deişik olabilir ben bulamadım jose fln yok demiorum ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar