Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni bir hayat.

karapersembe

Öne çıkan mesajlar

- belki yeni bir hayata başlayabiliriz.

- biz daha 10 yaşındayız leon.

- iyi ya, henüz çok geç değil.

elbette sinema bölümüne yazılabilirdi cest pas moi je le jure filminden alıntı bu replik. ama içinde kişisele ait bişeyler de var.

(o yüzden bana soracak olursanız, çok bilip hemen taşımaya gerek yok topici.)
Sosyal ağlarda paylaş

karapersembe said:

siz taktınız sen kimsin meselesine. değilim dunno fln. çok merak ediosanız söliim. ben coder ın fake iyim. ama bunu başka bi topicte tartışın/alım. bence çok güzel bi replik çünkü bu alıntalıdığım. başka topicte oynayın.

hayatımda face account açmadım, açsam senden daha başarılı olurdum :)

ps : bi moderatör şöyle bi iplerimizi açık etse benim thailanddan seninde türkiyeden bağlandığını söyleyip seni asrın bananasına bindirip gezdirse koy koy..
Sosyal ağlarda paylaş

ohoy, geyik yaptım ya coder ın fake iyim derken, tek aklıma gelen nick o oldu, o yüzden coder dedim. coder ın ofended olmasına ya da savunma yapmasına gerek yoktu pek.

fistan bana ne yapıp yapmayacağımı söyleme, kendi işine bak. forum kocaman, benim açtığım topicleri görmezden gel, çok mu zor. bu kadar mı zor başkasının varlığına tahammül etmek, yok saymayı dahi mi yapamıosun/uz.
Sosyal ağlarda paylaş

reyou said:

biri bi topicte siklardan birine dunno lol diye bisi koymustu
o topiki ilk soleyen pati master dir, direk title verilsin hadi bakam.

bi topik bu kadar trollenir :)

bilim ve teknik bölümü, evrim topici

I'm the master! ya lüdven title verilsin ya n'olur, n'olur, n'olur...
Sosyal ağlarda paylaş

kara perşembe ne günüymüş? büyük buhran için mi söylendiğinden bahsedio gecko? öyleyse bile hiç bi alakası yok, çok kişisel eski bi rumuz karaperşembe. lisans yıllarından kalma bi espiri arkadaş arasında.

bu konuyu bağlayalım, şakacı bi arkadaşınız değilim, fake fln kovalamıyorum, kaldı ki komik olmazdı bi şakayı bu kadar uzatmak. kendi halimde patiliyorum işte.
Sosyal ağlarda paylaş

karapersembe said:

ya tanımazsın, az buz bi mesaj atmışlığım vardı "jose" ismiyle eskiden. sonra girmez oldum. bi giriim, bakalım nasıldı dedim, mokoko yorumlarıyla niye patiye takılmaz olduğumu çok hızlı hatırlattı, sağolsun.

çoook az bi baktım o su ya da e si deişik olabilir ben bulamadım jose fln yok demiorum ama..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...