sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Sereglin said: armor kalkan kullanmiyorum, kendi tercihim. Yaptigim hatanin cezasini gormek istiyorum :P çıplak zenci ve kel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Abi ben o gün anlattığınızda feyk yapmayı anlamadım ben swing için tuşa bastıktan sora nasıl soldan sağa geçiriyorum mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 swingi sağ tuşla yani blockla iptal edebiliosun bu şekilde sağdan swinge başlayıp hemen blockla durdurup sol taraftan yardırabiliosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 oy oy zor yine de benim için lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Soyle anlatayim olayi, soltusa basili tutarken hic birakmicaksin. Sag tusa basip iptal edip, mousela farkli bir yon verdiginde fake yapmis oluyorsun. Ya da daha fazla tusa basmak istiyorsan sol tustan parmagini cekebilirsin :P Ama attack icin tekrar basman gerekecek! BUNU YAPAMIYOR MUSUN SIMDI?! tabi swingin %50si gerceklesmisse iptal edemiyorsun veya blocka ceviremiyorsun aklinda bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 yahu zorlanırım diyorum daha normal vurmayı pek beceremiorum ben lol. Ha arada Mortisi kafa üstü yere düşürüp hs aabiliorum veya brave beye al sana c.bow diebiliorum da işte acemi şansı onlar :P dur ama sen. hırslı değilim henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 saat 9 ve 4 kisi var ventte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 ulan tam oyuna ısınıcam map deişir.bilgisyar kapanır açılmaz.sora millet cıkar :).bir anda kayboldu 6-7 kişiydik bi baktım tekim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 toplanmamız gökhan'ın online olup olmamasına bakıyor. kahretsin herif çok popüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 DAS! ben toparlıcam başka gün merak etmeyin! xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Sereglin said: tabi swingin %50si gerceklesmisse iptal edemiyorsun veya blocka ceviremiyorsun aklinda bulunsun. Sezgin emin misin bundan? tam kalkan önünde block'la iptal edip tekrar savurduğumu hatırlıyorum ben. Bence o %50 fln yalan yalan ne zaman blocklarsan geri alabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 50 saattir uyumamıştım. Gelirim bu akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Neti bi halledemedim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 bende akşam geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Akşam size bir sürprizim olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 nedir nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 yunusemre said: Sereglin said: tabi swingin %50si gerceklesmisse iptal edemiyorsun veya blocka ceviremiyorsun aklinda bulunsun. Sezgin emin misin bundan? tam kalkan önünde block'la iptal edip tekrar savurduğumu hatırlıyorum ben. Bence o %50 fln yalan yalan ne zaman blocklarsan geri alabiliyorsun Guzel de, swing %180 derece onu dusunerek %50 gibi dusun. Fake atanalar da bilir hatta ping yuzunden(dusuk olsa da) bazen blockla durdurgun attack adama vurabiliyor, senin ekraninda durdurmus olarak gorsen bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 hea anladım şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Bu akşam gökhan da giricek, bi battle takımı çıkaralım geçen seferki gibi. Ekmek olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 akşam işim çıktı gelemiyorum ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 bende hıdırelleze gidecem galiba bu akşamına yaaaaaaaa çarşamba yapalım demiştim ama ! PINF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pijo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Ben de yokum, hıdırelleze gidicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 oo warband takımı hıdırellezde resmen ya o zaman orda antreman yaparız getirin atlarınızı kılıçlarınızı kalkanlarınızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 lan hıdırellez ne, ateşin üzerinden zıplayacağınıza gelin lance'lerin falan üzerinden zıplayın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Şiş lastik yakıp atmosferin anası ile daha fazla haşır neşir olmayın.. bu dünya hepimizin boşa giden okşijene yazık:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar