reyou Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 NoTwisT said: adamınbiri said: kafadan atarım şıkları hemen çıkar bi sigara yakarım soranlara güzel geçti işte bakıcaz sonuçlara derim abi su adamlara ne ozeniyorum yaw; yani bole olmak lazim bence ama Rewendor said: o konuda acaip vicdan var bende, sınav 6 saat sürse 6 saat debelenirim orada, "lan ya çıktıktan sora aklıma gelirse" diye korkudan son saniyeye kadar kalırım. Ki dediğim gibi sınav kaç dk olursa olsun son 20 dk da falan inanılmaz bi enerji patlaması olur bende, artık aşırı konsantrasyon mu aşırı adrenalin mi yoksa göt tutuşması mı bilmiyorum ama bi anda açılıp bayağı sağlam şeyler yazıyorum, puan getiriyo onlar da, o aralığı kaçırmak istemem :) ben genelde ogrencilik yasamim boyunca bole olmusumdur :) inek flnda degildim ama o son 20 dakka olayi bendede var sanirsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Ohş gsöylemyeyi ununttum bren devam ederdm bugün ehliyet sınavım 50dk bitti 2buçuk saatttti sınav yaptım 50dk çıtıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 çıkarım giderim soru kağıdı cevap kağıdı ne bulduysam çalarım sınav iptal olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Rewendor said: Başıma geleceğini sanmıyorum. Gerçi gelse de çok panik olmam, zira hayatım boyunca girdiğim sınavlarda aldığım puanların yarısını falan son 15-20 dk da yazdıklarımdan almışımdır ben, yumurta kapıya dayanınca o adrenalinle bi anda çıkıyo bişiler hehe :) Ha ama diyelim ki oldu soruların içeriğine göre yaratıcı cevaplar veririm, şöyle bişi yapılabilir mesela: ben anlamadım bu resmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 ahahah, iste cinli birisiniz batiyi ziyaret etmissiniz varsayin eve tecrubelerini anlatan bir mektup yazin diyo, elemanda muthis bassak gecmis, direk cinceye benzer sacmalamis orda :D hoca olsam direk 100 u basarim ben buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 fil öne, zürafalar arkaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 reyou said: ahahah, iste cinli birisiniz batiyi ziyaret etmissiniz varsayin eve tecrubelerini anlatan bir mektup yazin diyo, elemanda muthis bassak gecmis, direk cinceye benzer sacmalamis orda :D hoca olsam direk 100 u basarim ben buna.gerçekten çince olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 o zaman adami mezun ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 gerçek çince o. zaten muhtemelen yazan adam da çinli falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 adam çin kökenliyse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 o değil de test ise kesin kopya çekerdim.. aynı durumda motordan öyle geçtim ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Rewendor said: çince Bir seferlikte olsa kesin 100 veririm abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Hocaya yalvarır süreyi 15dk daha uzatmasını isterim. Abi hiç birşey bilmediğim sınavlarda milleti izleyip davranışlarını, tepkilerini gözlemlemek müthiş bir duygu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar