BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 çok kötü bir şeymiş öğrendim.. hele ki açık tip ofisde.. önümde euro tahvil piyasası ve imkb ile ilgili dokümanlar açık, bir yandan okul projesi için yazı yazmaktayım ama öteki tarafda facebook, oyunlar, web based iki adet de mmo açık.. yönetici vs geldiğinde hemen imkb ve euro tahville iligli sayfayı aşşağıya çekip bu oyunalrın açık olduğu tarafı açıyorum.. bugün direktöre yakanaldım, imkb açıkdı di,yalog şöyle; -ne o borsa mı oynuyorsun? -yok.. ben bakıyorum.. öyle.. -balkona çık oradanda görürsün keh keh (imkb tam karşımızda) -ehere mehere -napıyorsun oyun oynamıyor musun? -ya ben şimdi upgrade e bıraktım binaları o arada.. -iyi tamam ama oyunu aksatma öğleden sorna toplantı var böyle bir diyalog.. rapor da yazmam lazım oyun hakkında e okula proje yetişecek daha.. sayelerinde hayatımda olmadığım kadar online ım facebookda çok ters geliyor lan tl; dr şair burada meselğinin oyun oynamak olduğunu belirtmiş, bir de okul projesi varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 BabacumMostors said: şair burada meselğinin oyun oynamak olduğunu belirtmiş Bu yeter bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 ben de bir an wtf oldum nasil ya euroyu falan kapatip oyunu acmak nedir gibisinden. cok guzel ismis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 hehehehehehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 ama facebook demissin. eger isin farmville, cafe world gibi seyler oynamaksa it is very sad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 sair simarikmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 nasıl yani oyun mu oynuyorsun iş olarak abow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 abi işte insanların işden güçden sıkılıp 5 dakka kafa patlatmaya açtıkları oyunları ayı gibi oynuyorum.. hatta birisinde günlük sıralamada en yakın rakibimin 8 katı akdar puan yaptım fln.. ha arada iyi gleiyor da.. işten kaytarmak için haber sitesi paticik fşln dolanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 iyiymiş ya bende pati açık oluyor tek birşey demiyorlar iyiki, bilgisayarım öyle bir yerdeki herkes görüyor ekranımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 ahahah abi tersliğe bak millet işten kaytarmak için oyun açar, oyundan kaytarmak için imkb vs. açmak nasıl bişey asdfkj zaten okurken beyin devrelerim yandı bi idrak edemedim falan. son cümleye kadar yanık yanık okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 ehe ben milletin sigaraya içmeye çıktığı yangın merdiveninin hemen önündeyim gelen geçen kabak gibi benim ekranı görüyor :P hani arada yeni bir oyun bulmuş kurcalıyorsam gelip "aa biliyorum ben bunu güzel oyun, alıyor muyuz?" diye soruyorlar fln de parasından çok memnun deilim zaten staj kafasıyla girdim bakalım okul bitsin fulltime a geçeyim mayış ne olur göreceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 bu şaire kafa göz dalasım geldi hehe. değişik bi problem tabi. aynada aksimi görür gibi oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 ahanda vardiya bitti PAYDOS gideiblirsem eve gideceğim.. maslakdan göztepeye yollar ne durumdadır acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 şu topicten sora çok nefret ettim senden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 21.yüzyılda ne garip iş sahaları türedi yarabbim8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 maslakta nerdesin itünün teknokent hedehodolarında mı yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Demek o internet oyunlarında hep gördüğümüz hayvani puanlar senin.HEp arkandan konuştuk ne işsiz güçsüzler varmış nası puan kasmışlar diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Silphatos said: maslakta nerdesin itünün teknokent hedehodolarında mı yoksa evet teknokent 2 bu arada hakancığım, öpüyorum bebeğims Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 nası meslek yaf o, game developer mısın? testermısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 nasıl iş yeri lan o abi abi bize de yer var mı 1-2 sene içinde güzel mekansa gelelim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 muhtemelen netten yabancı oyunları deneyip türkçe destek sağlayıp burada oynatalım mı diye oyun arıyorlar, bu işi de ildeniz yapıyor. öyle midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 evet aynen öyle çeviri meviri işi de var daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 off o zaman çok zor meslek, knight türevleri için deli sabır lazım insana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 bakalım kısmet nasip malis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 metin2 ile bir alakan var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar