roket adam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 ahahahah bu arada bu topiğe cevap yazanlara açık ve aleni bir biçimde köpek diyerek hakaret etmiş bulunmaktasın. savcılığa bi dilekçe verip macbook pro paramı çıkartabilirim hemen asdçkaşsd
denwa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 "roket adam" said: ahahahah bu arada bu topiğe cevap yazanlara açık ve aleni bir biçimde köpek diyerek hakaret etmiş bulunmaktasın. savcılığa bi dilekçe verip macbook pro paramı çıkartabilirim hemen asdçkaşsd Bir insanin ustune cok gelindiginde insan bu kotu sozde soyler dusuncesizde hareket eder neyse kabulumdur hatadir. Bir daha da gelmem bu pati ye ve sizde rahat edersiniz.. Kalin Saglicakla.
denwa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Eger hatayi kabullenmek korkaklik sayiliyorsa ben daha birsey diyemeyecegim. Uzerime cok geldiniz ama neyse caniniz saolsun.
denwa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Tamam dilediginiz gibi olsun gercekten bir daha girmeyecegim bu foruma Turkiye ile ilgili tek bagim burasiydi o da olmasin varsin ne yapalim kalin saglicakla.
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 denwa said: "roket adam" said: ahahahah bu arada bu topiğe cevap yazanlara açık ve aleni bir biçimde köpek diyerek hakaret etmiş bulunmaktasın. savcılığa bi dilekçe verip macbook pro paramı çıkartabilirim hemen asdçkaşsd Bir insanin ustune cok gelindiginde insan bu kotu sozde soyler dusuncesizde hareket eder neyse kabulumdur hatadir. Bir daha da gelmem bu pati ye ve sizde rahat edersiniz.. Kalin Saglicakla. denwa said: Eger hatayi kabullenmek korkaklik sayiliyorsa ben daha birsey diyemeyecegim. Uzerime cok geldiniz ama neyse caniniz saolsun. denwa said: Tamam dilediginiz gibi olsun gercekten bir daha girmeyecegim bu foruma Turkiye ile ilgili tek bagim burasiydi o da olmasin varsin ne yapalim kalin saglicakla. Tamam dostum üst üste aynı şeyleri atmana gerek yok yeterince dikkat çektin gidebilirsin
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 dostum çok büyütüyosun yaa. şiir yazma demişler kötü demişler ne olacak yani. keyfine bak. aha böyle şiirler bile paylaşılıyo burda http://forum.paticik.com/read.php?15,3810360,3810407#msg-3810407 maksat muhabbet olsun. geyik. bu kadar ciddiyete ne gerek var.
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 olm bu kacirttiginiz adamlar ilerde unlu adamlar olcak sonra rezil olcaz :) yada cok prim yapariz biz sallamadik diye :)
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 denwa said: Tamam dilediginiz gibi olsun gercekten bir daha girmeyecegim bu foruma Turkiye ile ilgili tek bagim burasiydi o da olmasin varsin ne yapalim kalin saglicakla. Ülkeyi kurtardık beyler.
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 "roket adam" said: ahahahah bu arada bu topiğe cevap yazanlara açık ve aleni bir biçimde köpek diyerek hakaret etmiş bulunmaktasın. savcılığa bi dilekçe verip macbook pro paramı çıkartabilirim hemen asdçkaşsd uf ne macbooku ya artis insanlar
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 denwa said: Ne saniyorsun ya! Yarattinda birseymi oldu Iki zevk ugruna Koydun beni dunyaya!! Ne saniyorsun ya! Kullarina serefsizlerine oyuncak ettin Ne saniyorsun Sukranmi bekliyorsun Kolelestirdigin dort kitap Yalanlarinla ve insanciklarinla Sukranmi bekliyorsun Sevgimi bekliyorsun Her gece dua ediyorum ulan Her gunduz kan kusuyorum Her oglen kufurlerimle aniyorum seni Bir kez canimi almadin buna yaniyorum Ulan varya elimde Olsa kimse uzulmese Gelirim O tahtina Yikarim viran eylerim Ne Peygamberini TANIRIM NE MELEKLERINI SEYTANDAN DAHA SEYTAN IFRITIN GOZLERINDEN DAHA YAKICI BIR SEKILDE TAHTINI VIRAN EDERIM!!! ALLAHIM SANA GELİYORUM!!
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Önce eğlence'ye açılmış sandım, Sonra konu dışı da olabilir diye düşündüm, Bi baktım karalama defteri. Dedim lan bu bölümde gülmelik yazı falan ne gezer, yanlış açılmıştır Bi girdim... Ow yea man.
Öne çıkan mesajlar