Absolut Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Hizmet sektorunde isen musterini zor durumda da memnun etmen lazımki tekrar seni secsin. Otobusle evine yollasın demiyorum ama uluorta da bırakması dogru degil. Ucuza bir otel ayarlayabilirler mesela 2*3 gunlugune topluca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 bakanliginda o konuya el atmasi lazim. turlar sallamasada bakanlik zor durumdakilerle ilgilenmeli. bide ne volkanmis arkadas yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Bizim bankaya da heyet gelmişti, 18 kişi mahsur kalmışlar dönemiyorlar Londra'ya. Adamlar panik olmuş, illa ki gidicez de gidicez, gezseler halbuki ne güzel istanbulun tadını çıkartsalar bir kaç gün, ıhh yok. Deli ettiler, trenlerimizi de güvenli bulmamışlar, otobusle bi yerlere kadar gitmek istiyorlar. Fikri olan var mı, nasıl döner bu adamlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Otobüse bindirin bi balkanları geçsinler otobüs ile, popoları yastık formunu alsın. Bir dahaki sefere zorlasanızda gitmezler ucaktan baska birşey ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Interrail gibi gitsinler madem hava yolu kapalı ^^ Otobüsle yunanistan, ordan gemiyle italya, ordan otobüs,tren baksınlar başlarının çaresine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Varan ve Ulusoy'un bütün Avrupa seferleri dolu şu an, yer yok, yeni otobus de kaldıramayız diyorlar. Yigit'cim interrail ile gidin diyoruz da, trenlerimizi beğenmemişler. Sdfssd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 yok ben interrail başlangıç metodunu söyledim, yunanistana otobüs, ordan gemiyle italya ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 tabi otobüsler dolu olduğu için bu imkansız oluyor. otursunlar oturdukları yerde o zaman =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 THY herye otobüs kaldırıyor yalnız. avrupadan o şekilde dönen de var şuanda avrupaya giden de var. tabi önceden uçak bileti almış olmak gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ulan arkadaslarim gelicek beni ziyarete gelemiyolar ev arkadasim ailesinin yanina gidicek o da gidemiyor. bi de panik biraz kendisi burda 6-7 saatte bir aciklama yapiyolar surekli erteleniyo ucuslar patlamaz patlamaz tam zamanini buldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 kuzey italya da kapalı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 http://hisz.rsoe.hu/alertmap/index2.php?area=eu&lang=eng abi bune heryerde volkanik patlama falan var noluoz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 bi kere thailandda politik bi gösteri vardı adamlar 2 gün airportu kapattılar, tam da geri dönecektim böyle bişey olunca tur şirketi yer ayarladı 2 gün aynı otelde kaldım free olarak tabiki.. PS : tur şirketlerinin böyle bi zorunluluğu var sana bişey vaad ediyorlar ve bunu NE SEBEP OLURSA OLSUN gerçekleştirmek zorunda.. örneğin deniz kum diye turu satıyorlar yağmur yağıyor.. avrupalı turistlerin çoğu o günlerin parasını ödemiyor bana böyle demediniz diye.. doğal afetdir doğrudur ama o turistinde yapacak bişeyi yok onu oraya getiren tur şirketinin sahip çıkması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 turizm patlar abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Bathory said: ulan arkadaslarim gelicek beni ziyarete gelemiyolar ev arkadasim ailesinin yanina gidicek o da gidemiyor. bi de panik biraz kendisi burda 6-7 saatte bir aciklama yapiyolar surekli erteleniyo ucuslar patlamaz patlamaz tam zamanini buldu Boşver, perşembe gecesi Fabric diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Arkadaşta konferansa gitmişti 2 midterm presentationlar falan kaçırmış bakalım o napıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Ben de gelicem Fabric'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 fabricte goruselim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 fabric, ministry of sound ve koko. bu üçüne gitmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 persembe napicaz haftasonu gidelim cuma koko ctesi fabric gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 haftasonu giriyo ama benim gibi işsiz insanlara :) amaan girsin. hafta içi gidilecek tek yer heaven :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Bathory said: persembe napicaz haftasonu gidelim cuma koko ctesi fabric gogo Cuma koko net. Kim çıkıyor? Perşembe Fabric de, orda çalışan bir arkadaşım Bulgaristan'dan DJ arkadaşlarını getirtiyormuş çağırdı ben de eiyi gelirim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 her seferinde "ne halı sahası?!" diye giriyorum şuraya yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 orda calisan arkadasina soyle guest liste adimizi yazsin sesut +5 olsun bizim olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 toggie said: haftasonu giriyo ama benim gibi işsiz insanlara :) amaan girsin. hafta içi gidilecek tek yer heaven :) ahahahaha Heaven ya, favori yerlerimden sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar