Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hiç bi pati ile karşılaştınızmı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
aquila, 02 Ağustos 2004 23:16 tarihinde demiş ki:
mortisi hergun goruyodum ben ama bana poposunu gostermedi hic :D

euheuhehu=) unutmus olabılır....[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
Who am I?!?
"Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli
"Reklamlar bitti"
Mesaj tarihi:
said:
Halfmumi, 02 Ağustos 2004 23:19 tarihinde demiş ki:
çoooook...
Ama Chemicalla karşılaşmak istemem diyenlerden misin? diye sorucak olsalar,hayır dersem yalan olur mu olmaz mı orasınıda bilemiyorum belkide...

sacmalamanın son versıyonu...=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
Who am I?!?
"Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli
"Reklamlar bitti"
Mesaj tarihi:
said:
Prawler, 02 Ağustos 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
bendekarl kimdir nedir?

bendekar öss davasına fazla girememiş olsa da beni burasıyla tanıştırmış olan şahsiyettir.[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]
Mesaj tarihi:
said:
KarafatmaMan, 02 Ağustos 2004 23:21 tarihinde demiş ki:
said:
Halfmumi, 02 Ağustos 2004 23:19 tarihinde demiş ki:
üstmesaj

sacmalamanın son versıyonu...=)

Tanışıyormuyduk?Sanmıyorum....
Mesaj tarihi:
bugun yada yarın iste gelirsem çoğunuzu görcem :)[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Mesaj tarihi:
Daha önce konuşmadığım fakat albumden resmini gördüğüm kişilerle karşılaştım.tabi emin olamama durumu da var.

Beşiktaşta Gimli yi gördüm sanırım ama uzaktan , durup soramadım ışıklar yüzünden ;)

Metroda Diablesse e benzer birini gördüm , sordum kendisi çıktı :)

Birde Zed e çok benzeyen birisi vardı ama emin olamadım , yanında birileride vardı , dumur yaşamamak ve yaşatmamak için sormadım.

dünya küçük.. =)[signature][hline].....
Mesaj tarihi:
Ben bi tek burdan Diabless i gördüm
Oda sonradan patide takıldığını öğrendim.
Orange Cafe de görmüştüm uo oynuyorduk
oda nebula staffa çatıyordu çok hızlı gittikleri için =)[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Mesaj tarihi:
ben natural_jedi ı nerde görsem tanırım zaten. çok orjinal bi adam :D[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki:
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Mesaj tarihi:
weroqsheth çok gördüm, hala görüyorum ve daha da uzun yıllar göreceğim..kardeşim benim ;)[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're
thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Mesaj tarihi:
said:
Prawler, 02 Ağustos 2004 19:53 tarihinde demiş ki:
zaten seni bi görsem var ya...

Bende tam aynı şeyleri senin için düşüncektim :p[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Bizimle uğraşmak;
bişey istemez öle sakin insanlarız biz
Mesaj tarihi:
lol :D[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki:
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Mesaj tarihi:
Alexi bu yukarıdaki resim ne buluşmasıydı dilimin uçunda ama hatırlayamadım...[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth!
A Elbereth Gilthoniel
o menel palan-diriel
le nallon si di'nguruthos!
A tiro nin,Fanuilos!
Arian Elwing
Mesaj tarihi:
angelus la karşılaştık çünkü hemen yan apartmanımda oturuo heheh her gun karşılaşıyoz valla nerdesyse :) :P[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Mesaj tarihi:
ananemin 3 tane kedisi var, 2'şerden 6 pati eder. 3 ayda 1 kere gitsem senede 24 pati görüyorum.[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki:
sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum...
  • Yeni Oluştur...