sesu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Ha pardon, tabii, nasıl unutabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 ya bırak sevgili doğa bize gen havuzunun dibindeki birikintileri gönderirken nerdeydi ? ne varsa brolarda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 mantikli konusarakta post kasiliyor denendi. haberiniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Kaede said: ya bırak sevgili doğa bize gen havuzunun dibindeki birikintileri gönderirken nerdeydi ? kullanici hatasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 captain obviousluk için 7 kelimeye de gerek yok basma fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 irin said: sesu said: Hangileriniz mühendissiniz çıkın ortaya. Mühendisler sosyal içerikli tartışmalara katılmasın abi asdaf. edit: yazım hataları falan fişman. genelleme lan bende muyendizim=( Ben de muhendis adayiyim, ve seks yapiyorum evet. Muhendis olunca da yapacagim, gozunuzun onunde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 muhendisler cok seks yapar.en iyilerle. okul donemi zor sadece ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Ben seksle ilgili bir şey demedim ki asdaf. Önemli olan beyinlerinizle doğayı kirletip kirletmemeniz. Kadınlarla mı sevişiyorsunuz bakayım? Hm? Doğruyu söyleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 dalga gecmeyin lan dogayla :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 tomkat said: ne sakasi abi hasta masta diil hicbiri gay olarak mi doguyo insanlar vajinadan ciktiktan sonra aglamak yerine FAAAAABBBUULOOOOUUS diye mi bagiriyolar tercih mercih değil bu. Adam biseksüel olur, "dur bu akşam erkekle yatayım daha yeni kadınla yattım" falan der anca öyle tercih olur. yoksa homoseksüellik de heteroseksüellik de tercihle alakasız, genetik ve psikolojik şartlar sonucu zorunluluk. Heteroseksüeller "karıı" diye bağırarak mı çıkıyo vajinadan? bu da aynı işte. Adamın genleri öyle, hormonal dengesi o yönde ya da genlerde olmasa da çocukluk tramvasıydı psikolojisiydi o yöne kaymış yani. Ha, "doğal" duruma ters olduğu için bir nevi defekt olarak adlandırılabilir, daha önce bunun tartşmasını çok yapmıştık, anlamayanlar oldu o yüzden detaya inmeyeyim tekrar aynı tartışma başlamasın da. Pratikte doğanın her şeyi düzene oturtması sonucu cinsellik çekici bir durum, tek sebebi ihtiyaç olması bu yüzden seni buna yönlendirmek için doğa zevkli kılıyor. Homoseksüellik de bi nevi defekt oluyor çünkü amacından sapmış cinsellik oluyor (kondom kullanmak gibi ama kondom defekt sayılmaz insan etkisi var orada gen değil). Şeye benziyor işte, doğa çevre algısını geliştirmek için göz geliştiriyor insana, ama bazılarında miyop ortaya çıkıyor. Ama homoseksüelliğe tercih demek cehalet göstergesidir. Ben "tercih ettiğim" ya da öyle istediğim için değil, genlerim, hormonal dengem o yönde olduğu için, üstüne psikolojik yapım o yönde geliştiği için (tramva ya da küçüklükte tecavüz vs gibi olaylar sonucu homoseksüelliğe dönen erkek sayısı da azımsanamayacak bir miktar, ve bunlar genelde stabil psikolojiye sahip olmadıkları için suç eğilimleri de fazla oluyor istatistiksel olarak) heteroseksüelim, homoseksüeller de aynı şekilde. (Bildiğim kadarıyla kadın-erkek homoseksüelliği arasında da o konuda fark var, erkeklerinki daha çok biyolojik anomalilerden dolayı gen hormon vsden dolayı olurken kadınlarınki psikolojiğe ve baskıya dayalı oluyor daha çok ama iki durumun da az da olsa öteki sebeplerden muzdaribi var tabii) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Fistan said: muhendisler cok seks yapar.en iyilerle. okul donemi zor sadece ehe e tabii öyle olacak, adam yılların birikimiyle heyecanıyla saldırıyo, başına çok nadir gelen olay, haliyle daha üstün performans gösterir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Rewendor said: tomkat said: ne sakasi abi hasta masta diil hicbiri gay olarak mi doguyo insanlar vajinadan ciktiktan sonra aglamak yerine FAAAAABBBUULOOOOUUS diye mi bagiriyolar tercih mercih değil bu. Adam biseksüel olur, "dur bu akşam erkekle yatayım daha yeni kadınla yattım" falan der anca öyle tercih olur. yoksa homoseksüellik de heteroseksüellik de tercihle alakasız, genetik ve psikolojik şartlar sonucu zorunluluk. Heteroseksüeller "karıı" diye bağırarak mı çıkıyo vajinadan? bu da aynı işte. Adamın genleri öyle, hormonal dengesi o yönde ya da genlerde olmasa da çocukluk tramvasıydı psikolojisiydi o yöne kaymış yani. Ha, "doğal" duruma ters olduğu için bir nevi defekt olarak adlandırılabilir, daha önce bunun tartşmasını çok yapmıştık, anlamayanlar oldu o yüzden detaya inmeyeyim tekrar aynı tartışma başlamasın da. Pratikte doğanın her şeyi düzene oturtması sonucu cinsellik çekici bir durum, tek sebebi ihtiyaç olması bu yüzden seni buna yönlendirmek için doğa zevkli kılıyor. Homoseksüellik de bi nevi defekt oluyor çünkü amacından sapmış cinsellik oluyor (kondom kullanmak gibi ama kondom defekt sayılmaz insan etkisi var orada gen değil). Şeye benziyor işte, doğa çevre algısını geliştirmek için göz geliştiriyor insana, ama bazılarında miyop ortaya çıkıyor. Ama homoseksüelliğe tercih demek cehalet göstergesidir. Ben "tercih ettiğim" ya da öyle istediğim için değil, genlerim, hormonal dengem o yönde olduğu için, üstüne psikolojik yapım o yönde geliştiği için (tramva ya da küçüklükte tecavüz vs gibi olaylar sonucu homoseksüelliğe dönen erkek sayısı da azımsanamayacak bir miktar, ve bunlar genelde stabil psikolojiye sahip olmadıkları için suç eğilimleri de fazla oluyor istatistiksel olarak) heteroseksüelim, homoseksüeller de aynı şekilde. (Bildiğim kadarıyla kadın-erkek homoseksüelliği arasında da o konuda fark var, erkeklerinki daha çok biyolojik anomalilerden dolayı gen hormon vsden dolayı olurken kadınlarınki psikolojiğe ve baskıya dayalı oluyor daha çok ama iki durumun da az da olsa öteki sebeplerden muzdaribi var tabii) benim dedigimin aynisini demissin zaten ben de tamamiyle psikolojik nedenlerden oturu olur diyorum ama kesinlikle isin icinde genetiklik yok olsa bile hormonal bi anomali olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 işte bu söylediğin de cahilce işte. en basidinden hormonlarını ve hormonal dengesizliğe yatkınlığını da genetik belirliyor. kansere, belirli bir tip akıl hastalığına, homoseksüelliğe, miyoba, siyah saça, uzun boya, her şeye yatkınlığını genetik belirliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Genetik denince kalıtsal anlaşılıyor sorun orada bence. Kalıtsal olmayan, kişi doğarken hormonal dengesinin farklı olmasına sebep olan ve sık görülen bir genetik mutasyon demek daha sağlıklı olur heralde. Zira eşcinselliğin kalıtsal olduğu kanıtlanmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 hah işte demek istediğim o bi üstündeki mesajla niled bende o hormonal anomali çıkmaz, x'te çıkar mesela, neden? onun genetik yapısı daha yatkındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Yok ben anladım da işte kalıtsal gibi anlaşılınca faşizme kayabiliyor insanların düşünceleri ondan şeettim. Yoksa tabii ki her şeyimiz genetik kodumuzla ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 ben de ayni seyi demeye calisiyorum da kelimeleri dogru secemedim lol tamam kapandi konu ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 bende muhendisim abivim hemde yuksek lisans yapiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PublicEnemy Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 bu gayleri vb. savunanlarında içten içe homoseksüel olduğunu düşünüyorum yoksa bu kadar normal karşılanamaz. benim uzun süredirde tanıdığım bir gay var ve bunun sebebi zayıf kişilikli bir yapıda olması, kendi içinde yaşadığı hesaplaşmalar vb. sorunlar vücudunun kimyasını bozduktan sonra böyle oldu. benim açımdan problem yok isteyen istediğiyle takılsın ama şahsen ailemle bir yerde otururken dibimize gelip iki tane erkek öpüşürse ben utanırım, basit bi şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 gaylari savunmak ya da gaylere katlananamamak çok saçma. hayır o kadar şiddetli savunuyosunuz ki size gidgelen bişey var zannediyorum ama öyle değil heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 MÜHENDİİİS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Hıı hım arada toplaşıp sevişiyoruz patinin gayleri olarak. Hey allaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 gayler adam değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 lady gaga ya gecelim artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar