Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 hayır insan nasıl ve ne zaman gay olur tam bilmiyorum ama tercih değildir ondan eminim. bir belgesel izlemiştim bi kere bir gayin hayatıyla ilgiliydi. nasıl biz erkekler küçükken azgın tipler değilizdir bir yaştan sonra kız gördükçe içimiz hoş olur aynen onun da erkekleri görünce böyle olduğundan bahsediyordu. bildiğim kadarıyla ya doğuştan gay doğabiliyorsun ya da bilincin tam oturmamışken geçirdiğin psikolojik bir travma falan buna neden olur bilmiyorum(tecavüz?) HA; eğer sen tercih derken bunlardan bahsediyorsan sana da biraz boş inşaatlarda gezin sen de tercih hakkını kullan demekten başka şey bırakmıyorsun bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 abi genetik emek tercih meselesideil yane oleler abi aynen ole brokoli sevmemek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 ya tomkat şu tercihi bi anlatsın bize üniversite tercihi gibi kağıt üzerinde mi, nasıl işleme geçiriliyor bu tercih bir sabah uyanıp erkeklerle sevişmeye mi karar veriyor bu adamlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 İşte brokoli sevmemek genetik midir acaba? Yani nesilden nesile aktarılır mı mesela? Yoksa sadece her insanda olabilecek ufak bir farklılık mıdır? Hadi siz aklı başında insanlarsınız genetik farklılıkla hastalığı ayırt ediyorsunuz da sıradan insanlar gelip "geni bozuk, hasta bu" falan der yada bi faşist çıkar "hepsini öldürüp hipnelik geninin kökünü kurutalım" der vs. PS: Gay olmayı sonradan tercihedenler de var sanırım ya. Kızlardan yüz bulamayp en azından bi seks hayatım olsun diyerekten :D gaylerin yaptığı tek tercih hepimizin yaptığı gibi zevk aldığı şeyi yapmayı tercih etmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 BonePART said: tomkat said: eger kanitlarsan gayligin genetik oldugunu ben de gonullu olarak gay paradelerde en on safhalarda helikopter yapicam SEN BANA ERKEK OLDUGUNU KANITLARSAN BEN YAPCAM HELIKOPTER HADE KANITLA AMA KANITLICAKSIN yane kizlardna hoslaniyorum demiceksin belki gaysinde sirf toplumsal baskidan acilamiyosun kanitlasana hade kanitla? war mi belgen ala ala ahahahaha tamam sen gayligin genetik oldugunu kanitla once ben yapicam helikopter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 "helikopter yapmak" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Ya Oktav bi tam olarak ne demeye çalıştığını yazsana, ne demek istiyorsun tam anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 nileppezdel said: PS: Gay olmayı sonradan tercihedenler de var sanırım ya. Kızlardan yüz bulamayp en azından bi seks hayatım olsun diyerekten :D gaylerin yaptığı tek tercih hepimizin yaptığı gibi zevk aldığı şeyi yapmayı tercih etmek bunu ciddi yazmış olamazsın yaw. bir " yüzde yüz heteroseksüel"'i nasıl hemcinsiyle seviştirebilirsiniz abi bunun imkanı var mı. lan kendinizden düşünün. bi insan seks yapamadım kızlarla bari erkekle sevişim cinsel hayat olsun dediyse zaten heteroseksüel diildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 tomkat said: BonePART said: tomkat said: eger kanitlarsan gayligin genetik oldugunu ben de gonullu olarak gay paradelerde en on safhalarda helikopter yapicam SEN BANA ERKEK OLDUGUNU KANITLARSAN BEN YAPCAM HELIKOPTER HADE KANITLA AMA KANITLICAKSIN yane kizlardna hoslaniyorum demiceksin belki gaysinde sirf toplumsal baskidan acilamiyosun kanitlasana hade kanitla? war mi belgen ala ala ahahahaha tamam sen gayligin genetik oldugunu kanitla once ben yapicam helikopter abi iste senin dedigin bole sacma bisi nasi kanitlican kime kanitlican nerden kanitlican 1000lerce senedir sure gelen bisi ancient greece de war romada war osmanlida war hayanlarda war bi bok wa ryane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 hala insaat topa kacti deniyo ya lol ben hicbir zaman gayligi savunmadim aksine dogal diildir benden uzak olsun diyorum bilerek ve isteyerek insaata degaj cekenlere de saygim var, benden uzakta ne kadar degajlarsa degajlasinlar ama terchih olmadigini kanitlayin diyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Black-ice said: nileppezdel said: PS: Gay olmayı sonradan tercihedenler de var sanırım ya. Kızlardan yüz bulamayp en azından bi seks hayatım olsun diyerekten :D gaylerin yaptığı tek tercih hepimizin yaptığı gibi zevk aldığı şeyi yapmayı tercih etmek bunu ciddi yazmış olamazsın yaw. bir " yüzde yüz heteroseksüel"'i nasıl hemcinsiyle seviştirebilirsiniz abi bunun imkanı var mı. lan kendinizden düşünün. bi insan seks yapamadım kızlarla bari erkekle sevişim cinsel hayat olsun dediyse zaten heteroseksüel diildir abi travesti sevenner war mesela onnardada hafif bi gaylik war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 @blackice: Geyik abi o kısım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 lisedeyken gayet normal sevişiyorken marmara kafe den kovulmayı başarmıştık. ah ulan mekansızlık ne azaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 nileppezdel said: @blackice: Geyik abi o kısım :D haa eyvallah:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 tomkat said: hala insaat topa kacti deniyo ya lol ben hicbir zaman gayligi savunmadim aksine dogal diildir benden uzak olsun diyorum bilerek ve isteyerek insaata degaj cekenlere de saygim var, benden uzakta ne kadar degajlarsa degajlasinlar ama terchih olmadigini kanitlayin diyorum sadece Ya şimdi nasıl kanıtlanmasını bekliyorsun ki? Ki ayrıca kanıtlansa ne olacak, yıllardır bu gay tartışmalarını açarsın sonra gaza gelirsin valla artık şüpheleniyorum sende gizli gaylik olduğundan :D Bırak abi ister genetik ister seçim sen neden gerildin, gelir yavşarsa yok birader dersin olmadı itersin gider. Hala yok şöyle mi böyle mi, başka işiniz mi yok lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 tam toplandıklarında balkondan biri benzini dökücek diğeride kibriti atıcak ne güzel temizlik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 HOMOFOBYA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Cons said: tam toplandıklarında balkondan biri benzini dökücek diğeride kibriti atıcak ne güzel temizlik olur. abi ben sey diyodum ya bi yer secelim hepsi oraya gitsin avustralya uygun mesela ordaki heterolarda burya gelir mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 amerikan güzelinde sürekli gaylere olan nefretini dile getiren bir baba vardı. filmin sonunda napıyordu hatırlayın. fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Aket-Atum said: Ya Oktav bi tam olarak ne demeye çalıştığını yazsana, ne demek istiyorsun tam anlamadım lol abi hormonal bozuklugu olanlara (kadinda sakal cikar, adama benzer gider tedavi olur cinsiyet degistirir) olanlara hastadir diyorum bu 1 tedavisi var zaten 2- efemine olanlar hakkinda bilgim yok, psikolojik bozukluk olabilir 3-gay, bi ya da ne boksa bunlar eger insan olarak dunya uzerinde dogdularsa, tartismasiz heterosexueldir doga boyle bi mallik yapamaz, eger yapsaydi soyumuz tukenirdi hepimiz default olarak karsi cinse ilgi duyariz cunku baska bir sekilde soyumuzun devam etme olasiligi yok gay bi herif vardi bildigim ben lisede paso kizlarla takilirdim sonra adamci oldum dedi (amerikan) nesi zor bunu anlamanin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 oda olurda ibnelik yapıp gitmezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Şu homofobi konusunda da anlamadığım birşey var. Mesela ben nefret etmiyorum ama bir yere giderken de etrafta öpüşen gayler görmemeyi tercih ederim. Bu şimdi homofobi mi? Adam kendi cinsi ile saldırgan biçimde flört ettiği için, ben onun hedef kümesinde bıdı bıdı o işleri geçelim, geri kafalı olmadan "yok abi sağol benden uzak mümkünse" deme şansımız yok mu yani bu adamlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 tomkat said: ben lisede paso kizlarla takilirdim sonra adamci oldum dedi (amerikan) nesi zor bunu anlamanin ben diyorum ki içinde vardır. sen şuanki PURE HETEROSEKSÜEL'liğinle gidip gay olabilir misin. bence olamazsın başkaları da olamaz. olabiliyorlarsa işte onlar zaten geydirler diyorum yada bisüeksüeldirler kızları da seksi buluolarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 patide bol bol geri kafalı faşist varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 O homofobi galiba evet. Yani onların öpüşmesini ikiheteronun öpüşmesi gibi karşılayamıyorsan ve görünce rahatsız oluyorsan homofobi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Farinal
Sosyal ağlarda paylaş
nileppezdel
Sosyal ağlarda paylaş