ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Darti said: Castiel said: oyunda farklılık yaratan birşey satmıyorlar, sadece görsel çekiciliği olan bir binek ve pet satışa konulmuş durumda. isteyen alabilir almayan birşey kaybetmez alıp almamak kimseye bir avantaj sağlamıyor. kimsenin daha önce vaktini harcayıp elde ettiği birşeyi satışa koymuyorlar gayet açık ve net bu. yaaa bak şunu satıyorlar diye dert edinenleri anlamıyorum. Oyundakı farklılık kısıye gore degısır..Herkes pvp de en ıyı olmak veya Pve de tum boss ları kesmek ıcın oynamayabılır..Sırf bu mountları bırıktıren adamlar var..Oyun ıcınde gordugun bır ıteme oyun ıcınden ulasamıyorsan bu bence pek hos bır durum degıl...Oyun ıcınden ulasılsada ben bu mount ıcın ugrasmam o ayrı konu.. Bende Dartiye katılıyorum BoA olması ve bütün karakterlerime gitmesi çekti beni.. Görsel olarak çok hoşuma gittiği için bastım avrocukları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Darti said: ... Sırf bu mountları bırıktıren adamlar var..Oyun ıcınde gordugun bır ıteme oyun ıcınden ulasamıyorsan bu bence pek hos bır durum degıl...Oyun ıcınden ulasılsada ben bu mount ıcın ugrasmam o ayrı konu.. "Oyun içinden ulaşılamayan" ilk item'ın bu mount olduğunu mu sanıyorsunuz? Daha öncekilerde niye bu kadar celallenmediniz merak ediyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 blazkowicz said: kodu gold karşılığı satıyorsun. icc craft itemları vs yapıyorsun. fark budur. Bunun legal olup olmadığı konusunda kesin bir bilginiz var mı peki? Hayır Blizzard bu kodu alın ve gold karşılığı satın mı dedi de fark olarak belirttin bunu? Blizzard'ın amacı oynanışı etkilemeyecek, sadece görsellik amaçlı bir item eklemek ve bundan para kazanmaktı, her işletmede amaç budur zaten. Oynanışı bozdu mu ? Hayır. Oynanışı bozan sivrizeka oyuncular sadece. Bunun aksini iddia eden bir duyurusu varsa Blizzard'ın söylediklerim bana kapak olurda, ben henüz öyle birşey görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=gCjuFpQ3EeA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 dreagloth said: ogri de nasıl görünüyor flyin mount değil mi bu? kafasız atlının bineği gibi abi heryerde binebiliten var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Catzee said: Darti said: ... Sırf bu mountları bırıktıren adamlar var..Oyun ıcınde gordugun bır ıteme oyun ıcınden ulasamıyorsan bu bence pek hos bır durum degıl...Oyun ıcınden ulasılsada ben bu mount ıcın ugrasmam o ayrı konu.. "Oyun içinden ulaşılamayan" ilk item'ın bu mount olduğunu mu sanıyorsunuz? Daha öncekilerde niye bu kadar celallenmediniz merak ediyorum? bunun kadar çok satmadığı için olabilir mi?Birde sen eğer bu tarz bir iş yapıyorsan , insanların bunu nasıl abuse ediceğinide düşünmen lazım.Aslında bayağa düşünmesi basit bişiydi oyun içi kod satma olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Adamlar her türlü kart oyunundan gelen bonus lootları bile BoE yapmışlar. BoA olmasa bunu bile öyle yaparlardı. Yani öyle bir dertleri yok artık. Oyun içi goldla bu itemlerin değiş tokuşuna karşı değiller. Yaptıkları her hareket bunu gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 http://img709.imageshack.us/img709/8633/1271478642120.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Abi ahahahahah güzelmiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 fsdsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 limited olur diyenlere; said: Celestial Steed (not) limited quantity The store itself does not act as a generator for loot codes, so a set number of codes had to be added to the store. That number is very high. If it's ever reached, we can add more. The item offer isn't intended to be of a limited quantity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 looool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Catzee said: Daha öncekilerde niye bu kadar celallenmediniz merak ediyorum? Celallendigim veya rahatsız oldugum falan yok.Hos bi olay olmamıs dedim sadece.Zaten 7 8 aydır WoW u da bırakmıs durumdayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Viktor said: http://img709.imageshack.us/img709/8633/1271478642120.jpg AAHASHAHKSFKHJLASFKLJSDŞFkl 3dk güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Viktor said: http://img709.imageshack.us/img709/8633/1271478642120.jpg ahah bu iyi olmuş ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 biterse yenisini koyarık. yeterki siz alın demişler ff.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 noxychu bile uzun zaman üzerine çizim yapmış bu olayın ardından :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 para vererek alacağım tek mount, armorsuz siyah 100% hızlı saber olurdu. o da ancak sınırlı sayıda insana verilecek olsaydı. şimdi Argent Dawn da adım başı bi celestial steed, hiçbirinin RP backgroundu bile yok. nerden buldun bu atı desen cevab veremez. *sigh* görüntü kirliliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 koyumu orclar basinca intikam icin ciktigim yolculukta benim yol arkadasim oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hgokberk Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 In-game kaça gidiyor ki bunlar? 20k falansa alır gift ederim. Nedir yani :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Fiyatı çok çabuk düştü ya. Bugün 8k diye bağıtan 2 kişi vardı dalaranda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 8k da baya iyi fiyat aslında. Cogu yerde min 4-5€ 1k gold. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 bence çok gereksiz ya bi olayı yok ben druidim mesela herhangi bir mounta binmeye çok üşeniyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 peki ne kadar güvenilir trade'den almak? size code mu veriyor adam? scam diye bağırıyor resmen açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Phlox said: peki ne kadar güvenilir trade'den almak? size code mu veriyor adam? scam diye bağırıyor resmen açıkçası alma trade'den manyak misin yani hic tanimadigin biri sonucta lvl 1'ler bagiriyo paso wts celestial 6k diye yalan hepsi, ucuz fiyat verip log out oluyolar GM'e ticket atsan atamazsin, illegal bisey yapiyosun sonucta ben guildden biriyle anlastim 2 dakkada mailine gift code geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar