Absolut Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Sana code veriyor sende o code ile account managementa giriyorsun sonra orda redeem code nanesine giriyorsun o codeu oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Bizim guildden elemana işte 30kya aldım ben kendime almadım bile gereksiz bir mount :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Zevk meselesi yani başkasına bu oyunda gereksiz bişi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Blizz ingame shop açılışı şerefine mount 20% ucuz olucakmış önümüzdeki ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 tanidik kisi buldum diyelim ne kadar gold iyidir mount icin? 10k cok mu az? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 oh nefis 12k ya aldım. 15k chopper almaktan daha mantıklı(ki o zaten var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 abi direk item olarak verseler iste o zaman legal gold olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 gold fiyatları nedir ki biri 30k ya satarken biri 12 k ya almıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 hozceri said: gold fiyatları nedir ki biri 30k ya satarken biri 12 k ya almıs Duruma göre 1k Gold 6 - 10 TL arası değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Abi sakın almayın çok iğrenç gözüküo :S orgrimarda gördüm de şimdi. ps:okumadım topiği yazıldıysa bi daha okuyun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 ogri de nasıl görünüyor flyin mount değil mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 İkiside oluyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Nerde kullanırsan oraya uygun oluyor. Levvl 20 karakterin %60 lık yer bineği olarak kullanıyor , level 40 da %100 binek oluyor kendi kendine. Outlanda geçince uçmaya başlıyor falan diye gidiyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Bence gayette guzel bir mount. Biraz cok olacak ortalarda ama olması olmamasından iyidir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 abi kendime anca 100 mount achievementında son bir mount kalınca alırım ki o olaya zaten 3 mount kaldı üşengeçlikten yapmıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Alıcan işte kasma :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 ya abso abim aldık zatende guilddeki adama aldım mis gibi 30k 5kyı bu parayta alırken adamdan 30k aldım mutlu oldum :D alıcamda binmem buna abi çok var ya etrafta sırf bu yüzden binmem yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Zaten bunun rareligi 1 yil sonra felan, ancak satmayi birakirlarsa deger kazanir. Ama su ana kadarki wow tecrubelerime dayanarak wowda asla uzun donemli plan yapmamak gerektigini dusunuyorum. Ha bunu satmayi kesip 'ilerde yeni supriz mountlarimiz olacak' deyip 2-3 aya bir mount cikarirlarsa - ki bu buyuk bir ihtimal dahilinde - bir degeri kalmaz hicbirinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 mount dediğin spectral tiger'dır ya. yok böyle bi güzellik. bi de nether drake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Bin bin çok süper bişi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Spec tiger cidden en guzel mount olabilir ama onu alma şansımız kalmadı yani yapıcak bişi yok en azından benim için makul rakamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Hem uçuyor, hem yürüyor. Her yola gelen mount. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 heryerde ayni mountu kullanan tipler bide asiri fazla parliyo tam sinir bozucu :S bide zenginin mali fakirin dilini yorarmis sozu cok dogruymus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PublicEnemy Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 bunun ne kadar sınırı olduğu nerede yazıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 cok les mount = tam swekid mountu olmus hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar