Wispy Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Bir tane daha aldım 30k golda sattım ooh. Blizzard ftw ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 oh maşalla karakteri açıp bunu mu yapsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 abi kodu alip oyun icine mi satiyosunuz anamadim ki yoksa itemi alip ji satiyonuz bide abi alan memnun satan memnun bence oyun mekaniklerine hic bir zarari olmayan bisi niye agladiniz ki bu kadar tamamen kozmetik bisi yane en guzel apra ile satilcak sey +8 chitin shield deil ki abi bole at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Kod geliyor. O kodu satıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 bu arada en cirkin mountmus ya azcik guzel bisi olsa beli boa oldugu icin alinabilirde 20 euro gunah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Gangren said: Kod geliyor. O kodu satıyorsun. tamamda herkes sanki legal gold transfer bulundu gibi yazmisda nasi legal ki oyun disi bisi satiyosun gene kod da oyun disi cunku ayrica adam kodu yanlis verince gene scamlenmis olmuyo musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 aldım pişman oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 oha lan 20 euroya 30k gold çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Trias said: aldım pişman oldum.310 luk diye aldım charda 310 luk binek olması lazımmıs bende 280 lik var lk nin binegin seffafı gibi bi sey bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 %310 olduğu için alim dedim ben de. hem her hesaba geliyormuş o da hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 310 mu bide oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 yok lan 280 miş hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 hozceri said: Trias said: aldım pişman oldum.310 luk diye aldım charda 310 luk binek olması lazımmıs bende 280 lik var lk nin binegin seffafı gibi bi sey bu şu adamın noobluğuna geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Bildigin en yuksek hangisi ise otomatikman ona donusuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Az önce bende parayı bastım.. Sıra yoktu.. direk buyur ettiler.. Çektiler parayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 dk ya çok yakıştı ama. diğerleri odun gibi oldu da hele robe giyenler falan. dk ya muhteşem oldu. o karanlık setin altında bembeyaz at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Buyse said: dk ya çok yakıştı ama. diğerleri odun gibi oldu da hele robe giyenler falan. dk ya muhteşem oldu. o karanlık setin altında bembeyaz at. Şimdi dk kasabilirim alt :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Satısı nasıl yapıyorsun adam parayı verince sen code u mu yazıyorsun yani bir tarafın digerine guvenmesi lazım Daha dogrusu normal sekilde alıyorsun atı ve sana gelen code u satıyorsun degilmi yani o code account bind degil girildigi account onemli yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 evet aynen. ben de 12k gold verip almaya calısıyorum da güvenen bulamadım henüz daha :) varsa karazhanda olan, 12k çalışır helalinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Ya sen guvenecen ya o yani o kısım ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 valla çinliden para alırkende durum farklı değil. Adama yolluyorsun parayı üstüne birde hesabın şifresini falan isteyen uçmuşlar çıkıyor karşına. Risk her zaman var, ama serverın düzgün guildlerinden birinde ki elemanlardan alınır yani. Ya da benim gibi zaten para alacak bir guild arkadaşı bulunur, o sana alır bineği hem sen mutlu olursun hem eleman çok daha fazla para alır 20 euroya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Çİnli gene bi sitesi falan var bu tamamen ortadan keklik avı gibi yani kime ne guvenebilir ki insan yav :P Ancak tanıdık olacak onla iş yapıcan demek ki. Mount isteyen varsa ben alayım bana gold odeyin frostmanedekiler ahanda size açık çek. 15k golda mount alıyor abso abiniz size heheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Absolut said: Çİnli gene bi sitesi falan var bu tamamen ortadan keklik avı gibi yani kime ne guvenebilir ki insan yav :P Ancak tanıdık olacak onla iş yapıcan demek ki. Mount isteyen varsa ben alayım bana gold odeyin frostmanedekiler ahanda size açık çek. 15k golda mount alıyor abso abiniz size heheh. baska serverlara acilmayi dusunuyo musun? ciddiym 20k verebilirim benim servera gonderme yaparsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 30k ya Spinebreaker da ben de alabilirim isteyene, daha kendimin yok ama 30k gold'a satın alabilirim :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 12k golda buldum anlaştık saglam guildden elemanla. nası yapılıyo şimdi bu iş tam olarak ? adam bilmiyo ben de bilmiyorum. code mu veriyorlar 20 euro verdiginde. direk account adı veriyosun oraya mı yolluyolar nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar