Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

celestial steed blizzard store'da (şuan)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi kodu alip oyun icine mi satiyosunuz anamadim ki
yoksa itemi alip ji satiyonuz

bide abi alan memnun satan memnun bence
oyun mekaniklerine hic bir zarari olmayan bisi
niye agladiniz ki bu kadar
tamamen kozmetik bisi
yane en guzel apra ile satilcak sey
+8 chitin shield deil ki abi
bole at
Mesaj tarihi:
Gangren said:

Kod geliyor.
O kodu satıyorsun.

tamamda herkes sanki legal gold transfer bulundu gibi yazmisda
nasi legal ki
oyun disi bisi satiyosun gene
kod da oyun disi cunku
ayrica adam kodu yanlis verince gene scamlenmis olmuyo musun
Mesaj tarihi:
hozceri said:

Trias said:

aldım pişman oldum.
310 luk diye aldım charda 310 luk binek olması lazımmıs bende 280 lik var lk nin binegin seffafı gibi bi sey bu

şu adamın noobluğuna geldik
Mesaj tarihi:
Buyse said:

dk ya çok yakıştı ama. diğerleri odun gibi oldu da hele robe giyenler falan. dk ya muhteşem oldu. o karanlık setin altında bembeyaz at.

Şimdi dk kasabilirim alt :)
Mesaj tarihi:
Satısı nasıl yapıyorsun adam parayı verince sen code u mu yazıyorsun yani bir tarafın digerine guvenmesi lazım
Daha dogrusu normal sekilde alıyorsun atı ve sana gelen code u satıyorsun degilmi yani o code account bind degil girildigi account onemli yani.
Mesaj tarihi:
evet aynen. ben de 12k gold verip almaya calısıyorum da güvenen bulamadım henüz daha :)
varsa karazhanda olan, 12k çalışır helalinden.
Mesaj tarihi:
valla çinliden para alırkende durum farklı değil. Adama yolluyorsun parayı üstüne birde hesabın şifresini falan isteyen uçmuşlar çıkıyor karşına.

Risk her zaman var, ama serverın düzgün guildlerinden birinde ki elemanlardan alınır yani. Ya da benim gibi zaten para alacak bir guild arkadaşı bulunur, o sana alır bineği hem sen mutlu olursun hem eleman çok daha fazla para alır 20 euroya.
Mesaj tarihi:
Çİnli gene bi sitesi falan var bu tamamen ortadan keklik avı gibi yani kime ne guvenebilir ki insan yav :P Ancak tanıdık olacak onla iş yapıcan demek ki.

Mount isteyen varsa ben alayım bana gold odeyin frostmanedekiler ahanda size açık çek. 15k golda mount alıyor abso abiniz size heheh.
Mesaj tarihi:
Absolut said:

Çİnli gene bi sitesi falan var bu tamamen ortadan keklik avı gibi yani kime ne guvenebilir ki insan yav :P Ancak tanıdık olacak onla iş yapıcan demek ki.

Mount isteyen varsa ben alayım bana gold odeyin frostmanedekiler ahanda size açık çek. 15k golda mount alıyor abso abiniz size heheh.

baska serverlara acilmayi dusunuyo musun?

ciddiym

20k verebilirim benim servera gonderme yaparsan
Mesaj tarihi:
12k golda buldum anlaştık saglam guildden elemanla. nası yapılıyo şimdi bu iş tam olarak ?
adam bilmiyo ben de bilmiyorum.
code mu veriyorlar 20 euro verdiginde. direk account adı veriyosun oraya mı yolluyolar nedir ?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...