Absolut Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 54330 20Euro ile ailecek ancak su içeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 axedice said: Abso o 25 avroyla hanımı ve kızları alıp bi akşam sinemaya gitseniz daha iyi değil mi? Evinin rızkını elalemin kotikleriyle paylaşıyorsun hiç yakıştıramadım sana. Ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Puhahha bu çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Konu mount oldumu akan sular duruyor evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 1 seneye kalmaz itemlari para ile saticaklar :) benden soylemesi ama sanirim aylik ucreti kaldiricaklar yani o tip aciklamalari vardi ben oyunu birakirken eheh alisin boyle seylere parayi veren dudgu calar vermeyen bom bom bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Itemdan evvel para ile satabilecekleri bir suru sey var housing benzeri bişiler falan bulurlar. Item satımı en son yapılacak iş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 1 seneye kalmadı satıyolar zaten. Kataklyzm çıksın da hele, sen o zaman gör :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Ben sıraya girdigimde %47 kalmıtı ve onumde 56k insan vardı su an %46 oldu ve 12k insan var yani ortalama 40k %1 desek iyi para kazandı blizz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 abi iki bytelık bişey limited olur mu ahahah milleti kandırmak ABOWW ABİ KOŞ KOŞ BİTİYOR SON 3 MİLYON TANE KALMIŞ diye keklemek çok kolay adamlar ne zaman doyar satış azalır o zaman limiteddı bitti ehüehü diyip kapatırlarki kaçıranlar bir sonraki LİMİTED ONE TİME ONLY SÜPER SEKSİ BİNEK çıkınca paraları daha hızlı döksünler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Gayette olur bir daha satmaz ise o 2byte limited olur. Ben limited diye degil hosuma gittiginden alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 abi DALARANDA HERKESDE MI OLUR BI MOUNT adamda 40 leveldaki adamda var dfgsfgsdfgdsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 CusTodeM said: abi DALARANDA HERKESDE MI OLUR BI MOUNT adamda 40 leveldaki adamda var dfgsfgsdfgdsfg accountdaki butun charlara geliyor binek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Celestial'a aylık 3 euro kira koyucaklarmış ödemeyenler mayıstan itibaren binemicekmiş.. 3 euro ödeyen 30 gün binme hakkı alıyormuş normal account mantığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Almayanların hesabı kapatılıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 odeme sekli nasil? paypal kabul ediyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Subscription kredi kartından cekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Bu olay en çok cinlileri vurur. Dalaranda 2 kişi 20k dan satıyor bunu. 20 euroya 20k gold. Para satın almak isteyen kimse gidip çinlilere para bayılmaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 http://images.4chan.org/v/src/1271368616275.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Kaede said: abi iki bytelık bişey limited olur mu ahahah milleti kandırmak ABOWW ABİ KOŞ KOŞ BİTİYOR SON 3 MİLYON TANE KALMIŞ diye keklemek çok kolay adamlar ne zaman doyar satış azalır o zaman limiteddı bitti ehüehü diyip kapatırlarki kaçıranlar bir sonraki LİMİTED ONE TİME ONLY SÜPER SEKSİ BİNEK çıkınca paraları daha hızlı döksünler Şu an için limited o zaten. Muhtemelen belli sayıda kod ürettiler. Yoksa sonrasında da alınabileceği söylenmişti bir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Absolut said: Subscription kredi kartından cekiyor. payment method blocklu benim tembellikten aramadim kaldi oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 daha yeni altında celestial steed level 55 night elf dk geçti yanımdan.... rezil rezil :p Viktor said: poor mans invincible 'dan fazlası değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Bildiğin gay mountu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Bizim guilddeki elemana aldım ben alamıyormuş oyunda 30k gold verdi bana sevaba girdik fdgdsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 oynuo olsam alırdım şerefsizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar