Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş taraftarı olanlardan bir reca

_Tora_

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar bir arkadaşım bitirme tezi olarak beşiktaş taraftar profilini incelicekmiş ilgili bir anket hazırladı onun linkini aşağıda veriyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

isteyen arkadaşlara bitirme tezi sonuçlanınca yollarım nasıl bişi olmuş siz söylersiniz:)

http://www.bjkanket.net.tc/
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Red said:

gasp kapkaç uyuşturucu

Çok ayıp.

esprisi bir yana beşiktaşta geçrekten böyle bir kitle var.her takımın vardır illaki.bütün beşiktaşlılar tinerci dersek ayıp olur.şampiyonluk kutlamalarını geçtim herhangi bir maç zamanı bile geçen arabalara bira şişesi fırlatan bir taraftar kitlesi var.

beşiktaş semtinin ve çarşısının tinerci kapkaççı hapçı grubu tribüne takılıyor
Sosyal ağlarda paylaş

her yerde var tabi.sokaga çıkmak yeterli.ama dediğim gibi ben fener stadının dibinde oturuyorum.gs maçlarınada gidiyorum.birtek beşiktaş taraftarının herhangi bir maçta bile kaldırım kenarlarında alkol vs alıp arabalara birşeyler attıgına bizzat şahit oldum

hani bu bok atmak fln değil.çarşı grubu kaliteyi çok düşürüyor bence
Sosyal ağlarda paylaş

arabaya bir kere atıldı.ama şirketten dolayı çok geçmek zorunda kalıyorum stad onunden.maç zamanına denk geldiğim zamanlardaki izlenimlerim bunlar :)

benim demek istediğimde o.heryerde var.ama beişktaş tribününde çok.o bin gsli 5 bin fenerliyi yokeder diyen adamlar beşiktaş tribünlerinde daha çok :)
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

Baggio said:

Red said:

gasp kapkaç uyuşturucu

Çok ayıp.

esprisi bir yana beşiktaşta geçrekten böyle bir kitle var.her takımın vardır illaki.bütün beşiktaşlılar tinerci dersek ayıp olur.şampiyonluk kutlamalarını geçtim herhangi bir maç zamanı bile geçen arabalara bira şişesi fırlatan bir taraftar kitlesi var.

beşiktaş semtinin ve çarşısının tinerci kapkaççı hapçı grubu tribüne takılıyor

hocam ilk once sunu soyluum actıım topicde ne taraftar grubu hakkında cok iyi diorum ne de tartışılsın diye açtım. Şimdiye kadar bir çok maça gittim gs bjk fb , her stad onunde beli bir alkolden sorna bazı olaylar olur, besiktas maclarına 3 sene kombineyle gittim mac oncesinde içildigi dogrudur ama ben simdiye kadar 1 veya 2 maçtan once gormusumdur stad girisinde kavga hiç bira sisesi fırlatanda gormedim o sana denk gelmiş bi kerelik bi şeyi de burda hep oluyormus gibi soylemen cok garip. Ben kadıkoyde oturuyorum bircok kere arkadasların kombineleriyle fener macına gittim mac oncesi onlarla da içerken kucuk kavgalar cıkar bufe onlerinde fln ama orda da gormemisimdir ole bira sisesi atanlar arabaya.

fizban said:

anket iyi hoş da, öğretim üyesi olan insana 12 puan verilmesi komik olmuş be =)

olsun en azından sneinki 2 basamaklı :D öle düşün.

Not: Lütfen bu konu altında taraftar gruplarının tartışılmasını istemiyorum. Konuyu açmamdaki maksat arkadasımın bitirme tezine yardımcı olmak. Tekrardan yardımcı olan herkese teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

o sorunun cevabı 2 kelim: Hakkı Yeten.
izleme fırsatı bulamadık haliyle ama çok şey okudum, dinledim. inanılmaz bir adammış.

o oyuncuyken bjk 16 sene filan en kötü 2. olmuş. kişiliği ile de inanılmazmış. oyuncuların inanılmaz saygısı filan varmış.

başkan olarakda fail olmuşum şu an bakınca dsadsa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...