_Tora_ Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Arkadaşlar bir arkadaşım bitirme tezi olarak beşiktaş taraftar profilini incelicekmiş ilgili bir anket hazırladı onun linkini aşağıda veriyorum, yardımcı olursanız sevinirim. isteyen arkadaşlara bitirme tezi sonuçlanınca yollarım nasıl bişi olmuş siz söylersiniz:) http://www.bjkanket.net.tc/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 beşiktaşlı arkadaşım doldurdu, sonuçları duyurursunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 teşekkür ederim söylediğim gibi bitsin duyurusunu yaparız burdan :) ama daha 1 ayı fln war heralde bitmesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 yildizli kardesimize yardim ettik guzel anket olmus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 gasp kapkaç uyuşturucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 doldurdum bende bjkli değilim ama öyle hissedip doldurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 trolledim ben çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 doldurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 doldurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 doldurdum forzabesiktasa acarsan daha cok katılımcı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Red said: gasp kapkaç uyuşturucu Çok ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Bende doldurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 anket iyi hoş da, öğretim üyesi olan insana 12 puan verilmesi komik olmuş be =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Baggio said: Red said: gasp kapkaç uyuşturucu Çok ayıp. esprisi bir yana beşiktaşta geçrekten böyle bir kitle var.her takımın vardır illaki.bütün beşiktaşlılar tinerci dersek ayıp olur.şampiyonluk kutlamalarını geçtim herhangi bir maç zamanı bile geçen arabalara bira şişesi fırlatan bir taraftar kitlesi var. beşiktaş semtinin ve çarşısının tinerci kapkaççı hapçı grubu tribüne takılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 o kitle her yerde var, fener maçlarında da çıkan olayları görüyoruz gs maçlarında da, bjk'de de hatta anadolu kulüplerinin bile var bende doldurdum bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 her yerde var tabi.sokaga çıkmak yeterli.ama dediğim gibi ben fener stadının dibinde oturuyorum.gs maçlarınada gidiyorum.birtek beşiktaş taraftarının herhangi bir maçta bile kaldırım kenarlarında alkol vs alıp arabalara birşeyler attıgına bizzat şahit oldum hani bu bok atmak fln değil.çarşı grubu kaliteyi çok düşürüyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 1 kere gördüm diosn ama öyle bi anlatıosn ki her maç oluo sanki lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 heryerde var bjk tribununde daha fazla gozukuyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 arabaya bir kere atıldı.ama şirketten dolayı çok geçmek zorunda kalıyorum stad onunden.maç zamanına denk geldiğim zamanlardaki izlenimlerim bunlar :) benim demek istediğimde o.heryerde var.ama beişktaş tribününde çok.o bin gsli 5 bin fenerliyi yokeder diyen adamlar beşiktaş tribünlerinde daha çok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 DoruK said: trolledim ben çok fena.+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Red said: Baggio said: Red said: gasp kapkaç uyuşturucu Çok ayıp. esprisi bir yana beşiktaşta geçrekten böyle bir kitle var.her takımın vardır illaki.bütün beşiktaşlılar tinerci dersek ayıp olur.şampiyonluk kutlamalarını geçtim herhangi bir maç zamanı bile geçen arabalara bira şişesi fırlatan bir taraftar kitlesi var. beşiktaş semtinin ve çarşısının tinerci kapkaççı hapçı grubu tribüne takılıyor hocam ilk once sunu soyluum actıım topicde ne taraftar grubu hakkında cok iyi diorum ne de tartışılsın diye açtım. Şimdiye kadar bir çok maça gittim gs bjk fb , her stad onunde beli bir alkolden sorna bazı olaylar olur, besiktas maclarına 3 sene kombineyle gittim mac oncesinde içildigi dogrudur ama ben simdiye kadar 1 veya 2 maçtan once gormusumdur stad girisinde kavga hiç bira sisesi fırlatanda gormedim o sana denk gelmiş bi kerelik bi şeyi de burda hep oluyormus gibi soylemen cok garip. Ben kadıkoyde oturuyorum bircok kere arkadasların kombineleriyle fener macına gittim mac oncesi onlarla da içerken kucuk kavgalar cıkar bufe onlerinde fln ama orda da gormemisimdir ole bira sisesi atanlar arabaya. fizban said: anket iyi hoş da, öğretim üyesi olan insana 12 puan verilmesi komik olmuş be =) olsun en azından sneinki 2 basamaklı :D öle düşün. Not: Lütfen bu konu altında taraftar gruplarının tartışılmasını istemiyorum. Konuyu açmamdaki maksat arkadasımın bitirme tezine yardımcı olmak. Tekrardan yardımcı olan herkese teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 İlk soru için aklıma adam gelmedi, bir Metin Oktay falan yok sonuçta.Baba Hakkı diyecektim ama çok fikrim yok adam hakkında, ben de Sergen ve İbrahim Üzülmez arasında kaldım, oyumu İbo'ya verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 o sorunun cevabı 2 kelim: Hakkı Yeten. izleme fırsatı bulamadık haliyle ama çok şey okudum, dinledim. inanılmaz bir adammış. o oyuncuyken bjk 16 sene filan en kötü 2. olmuş. kişiliği ile de inanılmazmış. oyuncuların inanılmaz saygısı filan varmış. başkan olarakda fail olmuşum şu an bakınca dsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 ben fenerliyim. random bir beşiktaşlı gibi doldurdum gayet güzel. nouma dedim en iyi topçuya zuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 saolun valla bu arada nouma da iimiş :D begendim iyi seçmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar