gecko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 umarım türkiyede yaygınlaşmaz bu alet :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 bir tecavüzcünün dramını izlediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 said: Basit! Tecavüzcülere karşı önlem almak isteyen kadın bunu cinsel organına yerleştiriyor. Eğer tecavüzcü, bunu kullanan bir kadına saldırmışsa, vah haline! Çünkü dişler penise saplanıyor, ayrıca idrar deliğinden içeri bir çivi giriyor. Yani tecavüzcü, anasından doğduğuna pişman oluyor! WTF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 eve gelince çıkarmayı unutup ilişkiye giren olursa o zaman gülerim ben eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 quicky heyecanıyla çıkarmazsa ablalar beheyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 http://otoboku.se/wp-content/uploads/2009/11/SNAG-0096.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Disturbing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 said: anasından doğduğuna pişman oluyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Emo sevgililere gün doğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 afrikalıların aklı az çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 baslik sahane, av sezonu acildi gibi sanki, tecavuzculer bir sezonu daha kapatirken yeni sezonun acilisina kadar evlerine cekildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Ya 2 kişi tecavüz etmeye çalışırsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 yahu 10 sene evvel çıkmıştı bu haber, ısıtıp ısıtıp tekrar sunuyorlar. 10 senede tecavüz bırakın bitmeyi azalmadı bile şimdi mi azalacak? Ha, bana fırsat verseniz çok rahat bitiririm. İnsan hakları falan gibi abuk subuk engelleri kaldırıp (insan haklarından yararlanmak için önce insan olma şartı getirilmeli işte.) suçu kanıtlanan her tecavüzcünün hadım edilme cezası getir bak nasıl oluyor. Hem caydırıcılık, uslanmayanların da hadımıyla bitti suç. Tecavüze yeltenecek kalitesizlikte adam zaten üremesin, gen havuzumuzu kirletmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 peki verip de tecavüz diye suçlama yapanlar ne olucak? onlarıla sevişenin suçu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 adli tıpta anlaşılıyo benim bildiğim tecavüz olup olmadığı, tecavüz gibi zorlama ilişki iz bırakıyor. Ha, fiziksel değil psikolojik zorlama (şantaj, tehdit vs) varsa onu da kanıtlamak gerekicek işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Adli tıp çözüyor olayı. En basitinden zaten kolunda bacağında, özellikle el bileklerinde morarmalar, izler falan olur tecavüzde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 en fazla tentacle larımdan biri gider bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 SeaGle said: Adli tıp çözüyor olayı. En basitinden zaten kolunda bacağında, özellikle el bileklerinde morarmalar, izler falan olur tecavüzde. eli kolu geçtim cinsel bölgede bile iz bırakıyor. doktor aileden gelip de adli tıpta çalışan akrabaya sahip olunca bu geyikler çok dönüyor zaten, hüseyin üzmez ne yapmış, gamze özçelik davasında neye bakılmış felan. ha tutup da 10 sene önce tecavüz etti derse o ayrı tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 abi ben kız olsam veririm sonra alırım elime ıslak odunu kendimi bi güzel döverim, mahrem yerlerimde de iz kalacak şekilde. sonra ırzıma geçti hakim bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 illa prof olması gerekiyorsa, veririm yine, sonra derim gamze gel beni tecavüz ediyormuşçasına döv, iz bırak falan, al sana tecavüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 tek iz vurma kırma şiddet izi değil ki "zorla giriş" iz bırakıyo işte, onun da fakeini yapabiliyosan zaten helal... Bi de nasıl sapık insanlarsınız lan? hani kız olsam herkese verirdim geyiği bi nebzeydi de bu iyice abartı oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 artık tecavüzde edemicez ya. öff. ne anladım ben bu pipiden arkadaş. yiter ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 hani aleti görelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 linkte var alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar