Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tecavüz Dönemi Bitti!

khalad

Öne çıkan mesajlar

said:
Basit! Tecavüzcülere karşı önlem almak isteyen kadın bunu cinsel organına yerleştiriyor. Eğer tecavüzcü, bunu kullanan bir kadına saldırmışsa, vah haline! Çünkü dişler penise saplanıyor, ayrıca idrar deliğinden içeri bir çivi giriyor. Yani tecavüzcü, anasından doğduğuna pişman oluyor!

WTF
Sosyal ağlarda paylaş

yahu 10 sene evvel çıkmıştı bu haber, ısıtıp ısıtıp tekrar sunuyorlar. 10 senede tecavüz bırakın bitmeyi azalmadı bile şimdi mi azalacak?

Ha, bana fırsat verseniz çok rahat bitiririm. İnsan hakları falan gibi abuk subuk engelleri kaldırıp (insan haklarından yararlanmak için önce insan olma şartı getirilmeli işte.) suçu kanıtlanan her tecavüzcünün hadım edilme cezası getir bak nasıl oluyor. Hem caydırıcılık, uslanmayanların da hadımıyla bitti suç. Tecavüze yeltenecek kalitesizlikte adam zaten üremesin, gen havuzumuzu kirletmesin.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Adli tıp çözüyor olayı. En basitinden zaten kolunda bacağında, özellikle el bileklerinde morarmalar, izler falan olur tecavüzde.

eli kolu geçtim cinsel bölgede bile iz bırakıyor. doktor aileden gelip de adli tıpta çalışan akrabaya sahip olunca bu geyikler çok dönüyor zaten, hüseyin üzmez ne yapmış, gamze özçelik davasında neye bakılmış felan. ha tutup da 10 sene önce tecavüz etti derse o ayrı tabii
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...