kermit Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 ya sev ya terket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 wrc ne ya.oyununu bile oynamam bide gelip trafiğimi kapatıyorlar (futbol harici başka spordan anlamayna ulkenin futbolsever genci) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 şu trafiği kapatma olayları kim ne için kapatıyorsa kapatsın çok çağdışı bir şey bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Fistan said: BiTcH_oFBaT said: bence istanbulda ne işi var yani. milyonlarca kişi bu şey yüzünden ana avrat sövücek evlerine dönerken filan. bare resmi tatil ver.seyirci ilgisizligi yuzunden trden wrc yi cikariyorlardi. bi hamleyle elimizde tutmayi basarmisiz iste istanbula alarak. busey dedigin wrc. dunnya ralli sampiyonasi. isterlerse sabaha kadar ecdad birakmasin o milyonlar.kim takar. ustelik haberde verilmis su su yollar kapanacak diye. herkes caresine baksin pasa pasa. aynen. istanbulda wrc aga. ben olsam kesin köprüden geçirtirdim seyirci etabının bir kısmını. bi sefer antalya wrc'de çalışmıştım yıllar önce, çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 3-5 serseri için milletin rızkına koşmasına mani oluyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 ofofof yarın hastayım diyip işe mi gitmesem ne yapsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 "işi kırmak" öğleden sonraki vardiyayı kırma teknikleri gelitşrimek lazım mesela; "dışarıda iş var" demek ya da "müşteriye gidiyorum" demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 burcu çetinkaya'da yarışıcakmış vuhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 caddede millete toz yutturan ablamızdı bu değil mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 mokoko said: lan şile otobanı olmasın. off olmasın lan. hay ben bole işin. yarın nası donucem eve okuldan laaaan?? yarın servisler 1.30da kalkıcakmış sanırım kampüsten son servis 1.30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 BabacumMostors said: "işi kırmak" öğleden sonraki vardiyayı kırma teknikleri gelitşrimek lazım mesela; "dışarıda iş var" demek ya da "müşteriye gidiyorum" demek müşteriye gidiyorum ne abi ahahahahahahahhahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 BabacumMostors said: caddede millete toz yutturan ablamızdı bu değil mi.. Böyle şeylerde mi yapıyormuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 caddede şerit düşmeden önceki yıllarda yapıyordu herhalde şimdi bostancıdan göztepe istayona kadar trafik oluyor ztn belki feneryolu civarında gazlayabiliyordur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 evet o dönemler ehe zaten bir tek sahil yolu kaldı.. oraya da radar koydular :P "müşteriye gidiyorum" da hani ne bileyim bazen sen müşterinin ayağına gidersin ya.. paket servisimsi.. ama servsin içinde ne olduğu da önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar