Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 BIG BABY NELER YAPTIN OYLE SEN!
raw power Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Lakers bu hücumla bir halt yapamaz.Bench katkısı sıfır.Kobe öldürücü darbeyi vuracağı yerde yok.Fark 8 olmuş,2 dakika kalmış,adamların eli sıcak,güvenleri yerinde,atsa ne olur atmasa ne olur. Tabi önemli bir faktör de Bynum'ın sakatlığı.Odom'a kaldıysak net kaybettik bu seriyi.
msuuut Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 demek ki neymiş kobe demek lakers demek değilmiş.. kobe'yi beğenmediğimden değil ama adam abartıldığı gibi ilah değilmiş ki maçı alamadı. asıl önemli olan takım olmakmış.. boston gibi B)-
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Alt çenesine de yazık oldu Kobe'nin.
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 oglum rondo o topu caldiginda babannem bile bagirdi evde ahahahahah cok iyiydi lan son ceyrek
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 alt çeneciler için glen davis'ten gelsin http://www.youtube.com/watch?v=D5dyBIRf3lM dikkat o dil çıkmasın
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 BUARADAİKİİKİMİOLDUBOSTONDANGOLHABERİMİVARİKİİKİMİOLDUU
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 beyler sakin olun. kobe rahat alıcak bu seriyi. ek: seriyi boston alsın, beni banlayın.
Shimone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 mokoko said: beyler sakin olun. kobe rahat alıcak bu seriyi. ek: seriyi boston alsın, beni banlayın. unutulmaz bu söz yalnız ona göre yazdım bak buraya :p
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Staples'da Jack Nicholson, Kevin Connolly ve daha niceleri bu korkuyu hissedecek...
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Lakers daha iyi bir takım bence. Konsantre olurlarsa yüzüğü alırlar.
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Çok kötü oynadı celtics de lakers da cidden. Bynum kobe kadar kritik bir unsurmuş lakers için bunu çok rahat söyleyebiliriz. Tamamen normal sezondan kalma bir maçtı. Ama o değil kevin garnettin paul pierceın ray allenın olduğu takımda final serisinde glen davis öne çıkıyor nate robinson öne çıkıyor... Bir de abi serbest atışları anlarım da rondonun şutları çok rezil ya. Kaan Kural her maç bu sezon şutlarını çok geliştirdi diyip duruyor ya... Allah'tan geliştirmiş yani sdf. Phoenix-Cleveland finali çok daha iyi olurmuştu. Playofflar bu sene de ne olursa olsun gayet güzeldi diye düşünsem de finali izlerken aralarda "where will amazing happen this year" mottolu playoff jeneriklerini gördükçe daha da sinir oluyorum gece 4te bunun için mi kalktım diye.
Holy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Rondo eskiden orta mesafe şutlarda %20 falan atıyordu ama :) Şu anda 3 şuttan 1'ini bile soksa geliştirmiş oluyor
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Bir de murat kosova 4. maçta geri döndü, sonuna kadar kalsın plx(:D
Holy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 İsmail Şenol da iyi ama maçın içine Kosova kadar giremiyor. Böyle alelade bir lig maçı anlatır gibi anlatıyor adam. Heyecanlansın diye bekliyorum bütün maç.
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 2-2'mi? BOSTONDANGOLHABERİMİVARYOKSA 2-2
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Karşılıklı çakıyorlar abi, aşık atışmasına döndü bi Lakerlar bi anti-Lakerlar.
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Rikkie said: Çok kötü oynadı celtics de lakers da cidden. Bynum kobe kadar kritik bir unsurmuş lakers için bunu çok rahat söyleyebiliriz. Tamamen normal sezondan kalma bir maçtı. Ama o değil kevin garnettin paul pierceın ray allenın olduğu takımda final serisinde glen davis öne çıkıyor nate robinson öne çıkıyor... Bir de abi serbest atışları anlarım da rondonun şutları çok rezil ya. Kaan Kural her maç bu sezon şutlarını çok geliştirdi diyip duruyor ya... Allah'tan geliştirmiş yani sdf. Phoenix-Cleveland finali çok daha iyi olurmuştu. Playofflar bu sene de ne olursa olsun gayet güzeldi diye düşünsem de finali izlerken aralarda "where will amazing happen this year" mottolu playoff jeneriklerini gördükçe daha da sinir oluyorum gece 4te bunun için mi kalktım diye. Aynen öyle Bynum çok önemli ama sürekli sakat Suns serisinde ben riske ederdim dinlendirirdim. Gerçi o dinlensede sakat çıkıyo. Gasol'de iyi oynuyor fakat Fisher dışında hücümda Artest ve Odom'dan yeterli destek gelmiyor. Ben Pierce bu maçta maçın adamı olur demiştim başta öyle başladı sonra yine gg. Lakers'lı oyunculardan Kobe ve Fisher dışında neredeyse hepsinin aklı geriye düştüklerinde yada seri tehlikeye girdiğinde kendine geliyor. 5. maç çok zor geçecek, diğer oyuncularda kendi gibi oynarsa Boston'un işi zor. Mesela Ribauntlara bakın Odom'un alamadığı. Adam uyuyor sahada NBA final maçında. Zen Master bile çıldırdı bu duruma. Umarım bu umursamazlık yada rahatlık Lakers'ın elinde patlamaz. Çünkü 5. Maçı Boston alırsa Lakers kendi sahasında baskı altında olacak.
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Pau Gasol 6 ribaunt 21 sayı. Bu Gasol için çok kötü bir maçtı demeye yeter. 21 sayı tamam güzel hoşta 6 ribaunt şaka gibi. Eğer 5. maçta 10'dan aşağı ribaunt toplarsa Lakers hiçbişey yapamaz isterse Kobe 40 soksun farketmez. Ha Bynum kendini iyi hissederek oynarsa problem olmaz o alıyor en azından Ribauntları. Odom'ı saymıyorum bile güzellik uykusunda adamım.
Öne çıkan mesajlar