Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Fenerbahce SK - Beşiktaş JK @ 18.04.2010 @ 19:00

PZero

Öne çıkan mesajlar

sinad said:

Muhteşemdi. Gerçekten Türk futbolunun nasıl asla hiçbir yere gelemeyeceğini anlatan maçtı. Harikaydı.
Merak ediyorum. Fanatizmini geçtim işin insani değerlere sahip maçı izleyen herhangi birinin şu maç içine siniyor mudur?

Mahmut Özgener- Aziz Yıldırım flörtü zaten maçın böyle bir hal alacağını gösteriyordu. Biz çok gördük fenerbahçe maçlarında verilmeyen penaltıları ofsayttan yenilen golleri boşa çıkan kırmızıları. En kötü ne kadar olabilir diye düşünürken artık futbol kurallarının dışına çıkalabileceğinide hesaba katmamışız.
Takıma baktığında hakem kimi atacağını şaşırır. Lugano mu, Emre mi Bilica mı kimi atacaksın. Yan Hakem "Lugano'yu At" diyor orta hakem kart göstermiyor. O zaman neden aldın yanına?

Herneyse gerçekten fenerlilerin canı sağolsun. Umarım bu kadar kirlenmiş bir ligin şampiyonluğunu Bursa gibi temiz bir takıma bırakmazlarda yine kendilerine yakışan bir şekilde şampiyonluk kutlaması yaparlar.

Dünya fubol tarihinde görülmüş müdür acaba bir futbolcunun penaltı noktasını kazması. Hadi gelir iki vurur göstermeden. Ama göstere göstere kazmak ne demektir? Nasıl bir zihniyet. Köpeği salsan sahaya gidip orayı eşelemez en azından.

Helal olsun. Zaten birçok değerden yoksun bir kulübe alnın akı bir galibiyet oldu. Tebrikler

:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

Galvatron said:

fizban said:

fbtv veya antu falan da izlemiyorum, kendi gözlerimle gördüğümü söylüyorum.

Geç kalmadan randevu al bi göz hastahanesinden, bi kontrol zamanın gelmiş senin =)

HAHAHAHAHAHAH NE KADAR MUHTEŞEM BİR ESPRİ TANRIM BU AHAHAHAHAHA

ahahahah

o değil de futbol kuralları usül kitapçığı diye bir şey de uydurdular ya şu maçtan sonra, ağlamakta son nokta artık
Sosyal ağlarda paylaş

fener samiyende 50 metreden selcukla yendi bizi bu kadar ağlamadık :)

ki ortada geçen bi maçtı.

bu maç beşiktaş 4 tane yemekten zor kurtuldu.penaltı kaçırdı.hala ağlıyorlar.valla enteresan.yani her insanın karakteri farklıdır ama bu beşiktaşı tutanlarda ortak bir ağlama var virüs gibi yayılıyor nesillere
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth, bana mıydı o bilmiyorum da.
dediğim olay o işte.

bi tane dingilin, gerizekalının yaptığı olay tahminen 15-20 milyon taraftarı olan bir kulübe maledilir mi direk ? edilmez.

bi tane kazmanın, geçen senenin -sözde- mükemmeli bu senenin foyası ortaya çıkan beceriksizinin yaptığı olay bir o kadar taraftarı olan bir kulübe maledilir mi ? edilmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu maçta en suçlanmayacak adam bence Bobo. Penaltı kaçırabilir adam bu öyle çok anormal bir durum değil yani. O kadar gerginken ortam stres yüklüyken falan kolay iş değil penaltı atmak. Dünyanın en büyük futbolcuları / forvetleri bile yeri geliyor penaltı kaçırıyor. 90 dakika Bobo'yu bir tane gol pozisyonuna sokamayan takımın geri kalanı utansın biraz da.
Sosyal ağlarda paylaş

hacı biz yenilginin sebeplerini söylüyoruz, kıcınızdan ağlıyosunuz diyosunuz :) futbol olarak bişey yaptık mı hayır , ama futbol yüzünden mi yenildik ona da hayır.hakemin 1-2 diil maç boyu yanlı kararları.bobonun fırsatı harcaması maçın sonucunu etkiledi.deidğim gibi kazma olayı etikse ve cezası yoksa zaten her futbolcu gidip kazar o sahayı.her bölgesini cezası yok çünkü.

bundan sonra nolcak fb şampiyon olursa eger bilicaya karaktersiz diyen fb liler bile adamı öpücekler bukadar :)
Sosyal ağlarda paylaş

bobonun suçu yok tabi.ama bir suçlu aramak lzm ise boboya nasıl kaçırdın onu diyebilirsiin.mustafa denizliye niye 8 defans oynattın niye böyle kadro kurdun denilebilir

veya futbolculara ne ruhsuzsunuz denebilir.ama fenerbahçeli futbolcuları ve hakemi suclamaktan artk vazgeçmek lzm

hani bu sadece bu maçlık değilki.kasımpaşadan galatasaraya fenree maç ayırmaksızın bir ağlama var

leo franconun yediği gol yenilebilir.ama biz derbilere karşı duygusalız.o golu yemiceksin.bobo da penaltı kaçırabilir.ama bu maçta kaçırmıcak

fenerlilere niye yaranayım arkadaş.ben bu maçta beşiktaşı tutuodum.
Sosyal ağlarda paylaş

sinad said:

Gslılarda fenere yalanabilmek için yer arıyorlarmış lolz.

Bu arada tribündeki arkadaş gerçekten Fenerbahçe'ye yakışan bir cevap vermiş. Ee kısasa kısas. Taraftara sidik torbaları atılan bir tribünde böyle şeylere neden şaşırılıyor ki ?

sora neden beşiktaşlılık duruşu lafıyla dalga geçiosunuz diosunuz. sen bunu yazdıktan sora ben daha ne dicem sana helal olsundan(!) başak.
Sosyal ağlarda paylaş

dünkü maçta, beşiktaş tribünlerinde olanın hep aksine, hiç küfür yoktu. sahaya net 2 tane su şişesi atıldı.

ben geçen haftaki trabzon maçında net 2-3 dakika aralıksız küfür duydum.

ama beşiktaş taraftarı genel olarak bilmez maçları küfürsüz bitirmenin nasıl birşey olduğunu, görünce de anlam veremez o yüzden :(
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

bobonun suçu yok tabi.ama bir suçlu aramak lzm ise boboya nasıl kaçırdın onu diyebilirsiin.mustafa denizliye niye 8 defans oynattın niye böyle kadro kurdun denilebilir

...

fenerlilere niye yaranayım arkadaş.ben bu maçta beşiktaşı tutuodum.

İyide Beşiktaşlı arkadaşların çoğu da biz süper oynadık hakem bizi bitirdi demiyor ki. Biz kötüydük tamam ama kötü oynadığımız halde puan yada puanlar alabilirdik hakem maçı katletmeseydi diyorlar ki bana göre de haklılar. Yani bir takımın diğerinden daha kötü oynaması hakeme diğer takımı katletme hakkı vermez ki. O zaman her Barcelona maçı başlar başlamaz hakem rakip takım aleyhine 3 penaltı 3 kırmızı kart versin nasıl olsa Barca daha iyi oynayacak ... =)
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

dünkü maçta, beşiktaş tribünlerinde olanın hep aksine, hiç küfür yoktu. sahaya net 2 tane su şişesi atıldı.

ben geçen haftaki trabzon maçında net 2-3 dakika aralıksız küfür duydum.

ama beşiktaş taraftarı genel olarak bilmez maçları küfürsüz bitirmenin nasıl birşey olduğunu, görünce de anlam veremez o yüzden :(

Fenerbahçe taraftarı dün neden küfür etsin ki herşey istedikleri gibi gidiyordu =) Bilica'ya mı yabancı cisim atıcaklar kazı çalışması yapıyor diye :D Keyifli keyifli maç izlediler işte
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...