DoruK Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 hee hee. asıl sizinki 6. lig ayarında taaam mııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 çelik ayna! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 penaltı kaçıriosak bırakalım hakkaten bu isleri kumda oynamaya devam edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 kıskanma doruk bjk yi tokatladık diye, sizide tokatlamıstık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 baya iyi malzeme çıktı yalnız, şimdiden gelmiş bi tane bobilere: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 muhahaha Bence yol kazı çalışması gösteren harita olmalı, haberlerde çıkanlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 fenerbahce onune geleni tokatliyorrrrr ne olacak bu isin sonu ZAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 benjani said: benjani said: http://img245.imageshack.us/img245/4640/n53640360410496875086.jpg ZAAAAAAAAAAA arkada kalmasın asdfasdf iyiymiş yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 valla ha orduspor giresunu tokatlamış ha fener bjkyi tokatlamış çok bi farkı yok. ha bi tek ordusporun kadrosunda toprak eşeleyen insan türleri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 valla cok komik. Pancu kaleciiiieeea falan diye seviniyordunuz kac yildir da, volkan penalti kurtardigi surece problem yok. son olarak... LOLOLOLO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 denizli'yi ben çözemedim. adam sanırım karambolden bir golle beraberligi bulup sonradan saldırmayı düşünüyor fakat bunu hep düşünüyor. öyle ya da böyle maçı kaybettik. herşey tartışılr kartlar penaltılar vs. fakat; maçın özetini demin izledim fakat bir kişi bile bana bilica denen insanın yaptığını açıklayamaz. YUH! dedim, OHA! dedim görünce. inanmıyorum böyle birşey olduğuna. bu nasıl bir saçmalık. ama ahmet çakar az önce çok güzel dedi: -hakem görmüyor pozisyonu arkadaşlar. -belki de görüyor fakat görmemezlikten geliyor hocam.(serhat ulueren) -görüp de birşey demiyorsa adam değil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 DoruK said: valla ha orduspor giresunu tokatlamış ha fener bjkyi tokatlamış çok bi farkı yok. ha bi tek ordusporun kadrosunda toprak eşeleyen insan türleri yok. ha orduspor dedigin takım yıllardır tokat manyagı yapıyor senın takımını, onun acısı bu heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 ah fenerbahçe ah 20:45 sezonunda da böyle azıtmıştınız ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 ben bjk olsaydim bursaya bi guzel yatardim sampiyon olmasin fener diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Zegna said: DoruK said: valla ha orduspor giresunu tokatlamış ha fener bjkyi tokatlamış çok bi farkı yok. ha bi tek ordusporun kadrosunda toprak eşeleyen insan türleri yok. ha orduspor dedigin takım yıllardır tokat manyagı yapıyor senın takımını, onun acısı bu heralde.bişeyin acısı değil yahu, sen şimdi bu bilicayı kendi takımına yakıştırabiliyor musun allaşkına? gözümde deli ibo>sabri>ümit özat>bilica>rambo okan oldu artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 o yatışı gs de yaparsa ballı kaymak gfdhj. haftaya cidden ilginç olacak. gs'nin golleri için bekleyen fenerliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 tebrikler fb ye, hazırlıklar seneye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Haftaya Gs bursaya yatarsa bursa şampiyon zaten, son hafta bursa-bjk maçına kalırsa bjk'nin istese dahi kazanacağını düşünmüyorsunuz herhalde? =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 yenilmiş reziller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 bu futbolla bjk zaten kazanamaz bursa karsısında bencede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 şu futbolcuyu takımına yakıştıran var mı cidden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Azmodai said: ben bjk olsaydim bursaya bi guzel yatardim sampiyon olmasin fener diye. benim zati bursalılarla alıp veremedigim yok, maçı kaybedersek iyi olur bursa'yı kümeye gönderdigimiz gibi şampiyon yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 sinad said: Merak etme yazarız biz yine seni de dansöz yaparız. zaaaaaa PZero said: beşiktaşlı arkadaşlar maçtan sonra bol bol eğlenmeye vaktimiz olcak şimiden başlamayın . tepki çekiyoruz HAHAHAHAHA kermit said: maçta 1 golden fazla olmaz. bence sıkıcı maç olur büyüksün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 O değil de, asistin adı Selçuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Azmodai said: valla cok komik. Pancu kaleciiiieeea falan diye seviniyordunuz kac yildir da, volkan penalti kurtardigi surece problem yok. son olarak... LOLOLOLO Ben bir an hakem sarı çıkarınc FB'lilerde müthiş itiraz edince penaltı tekrarı vercek sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar