Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Fenerbahce SK - Beşiktaş JK @ 18.04.2010 @ 19:00

PZero

Öne çıkan mesajlar

denizli'yi ben çözemedim. adam sanırım karambolden bir golle beraberligi bulup sonradan saldırmayı düşünüyor fakat bunu hep düşünüyor. öyle ya da böyle maçı kaybettik. herşey tartışılr kartlar penaltılar vs.

fakat;
maçın özetini demin izledim fakat bir kişi bile bana bilica denen insanın yaptığını açıklayamaz. YUH! dedim, OHA! dedim görünce. inanmıyorum böyle birşey olduğuna. bu nasıl bir saçmalık.

ama ahmet çakar az önce çok güzel dedi:
-hakem görmüyor pozisyonu arkadaşlar.
-belki de görüyor fakat görmemezlikten geliyor hocam.(serhat ulueren)
-görüp de birşey demiyorsa adam değil zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

valla ha orduspor giresunu tokatlamış ha fener bjkyi tokatlamış çok bi farkı yok. ha bi tek ordusporun kadrosunda toprak eşeleyen insan türleri yok.

ha orduspor dedigin takım yıllardır tokat manyagı yapıyor senın takımını, onun acısı bu heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

DoruK said:

valla ha orduspor giresunu tokatlamış ha fener bjkyi tokatlamış çok bi farkı yok. ha bi tek ordusporun kadrosunda toprak eşeleyen insan türleri yok.

ha orduspor dedigin takım yıllardır tokat manyagı yapıyor senın takımını, onun acısı bu heralde.
bişeyin acısı değil yahu, sen şimdi bu bilicayı kendi takımına yakıştırabiliyor musun allaşkına? gözümde deli ibo>sabri>ümit özat>bilica>rambo okan oldu artık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...