Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Fenerbahce SK - Beşiktaş JK @ 18.04.2010 @ 19:00

PZero

Öne çıkan mesajlar

Red said:

beşiktaş top oynamadı be ray.bırak şimdi sende.penaltı verdi hakem işte atamadı bobo.söylencez bir söz yok.git mustafa denizliye boboya kız

penaltı verdi ne demek ya? gelip sana orta sahada da size faul verdi diye mi karşı argüman hazırlıcam? luganonun topla gezdiği, bilicanın penaltı noktasını kazdığı, çalınan her düdükte taraf kokan bi maç izledik. gelmişsin bana size de penaltı verdi atsaydınız diyosun
Sosyal ağlarda paylaş

bizde maçı izledik.penaltı pozisyonu harici birşey yoktu.ztn ilk 45dk beşiktaş yarı sahayı kaç defa geçti

2. yarıda işte verilmeyen ve verilen bir penaltı var.atamadı bobo

bi adamı çime tekme attı diye kırmızı kart veremezsin.belki federasyon ceza verebilir
Sosyal ağlarda paylaş

ilk defa kadıköyde hakem konuşmicaz vaay dedim ilk yarı sonunda ama maçın sonunda bu hakemleri neden kampa alnmış merak ettim. uefa dan adamlar gelmiş filan komediye bak. umarım rahat uyur bugün. kampa girmemiş olsa ne olurdu bilmiyorum. Susucam susucam diorm ama olmuyor Ernst'e gösterilen kırmızı kart efsane zaten. neyine bekledi o kadar merak ediorm. dirsekse direk düdük çalar gösterirsin dibinde oluo. kulaklıktan talimat mı bekledi komedi. guiza yaka paça indirdi tartıştılar diye kart yok, sivok yapınca hakem koşarak böyle azimle gelip kart gösterio.

Penaltı net penaltı. Ama kaçacağı belliydi. Aban ortaya ya halı saha gibi dsadsa

Lugaonun ki net penaltı. çarpmış ne demek yani. El sanki vucudta yapışık da. Gülünç olmasın bazı arkadaşlar. Ama hoş versen de atamıosnz diceksiniz, doğru :(

bilica zaten küçük takım oyuncusu olduğunu sezon içinde kanıtlamıştı. Heralde aldığı para yetmio, penaltı noktasını eşelio ayağıyla tavuklar gibi, yemek arıo kendine. Zavallı adam.

Şunu belirtiyim, yenilmek hiç önemli değil. Yenilmek bu kadar koymaz (sonuçta ilk mağlubiyetimiz olmicak) ama böyle kaybedince, adaletsiz yönetilen maçla kaybedince çıldırıyorum resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

RayCharles said:

Red said:

beşiktaş top oynamadı be ray.bırak şimdi sende.penaltı verdi hakem işte atamadı bobo.söylencez bir söz yok.git mustafa denizliye boboya kız

penaltı verdi ne demek ya? gelip sana orta sahada da size faul verdi diye mi karşı argüman hazırlıcam? luganonun topla gezdiği, bilicanın penaltı noktasını kazdığı, çalınan her düdükte taraf kokan bi maç izledik. gelmişsin bana size de penaltı verdi atsaydınız diyosun

ZAAAAAAAAAAAAAA
cok komik sjkadgh
daha bi adamin icine sevinc doluyor boyle qqleri gorunce
Sosyal ağlarda paylaş

Odeon said:

RayCharles said:

Red said:

ZAAAAAAAAAAAAAA
cok komik sjkadgh
daha bi adamin icine sevinc doluyor boyle qqleri gorunce

Allah bana göstermesin adaletsiz iğrenç galibiyetlerden sonra ağlayanlara gülmeyi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...