Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Red said: yalnız selcuk ne adammış ya.hiç birşey yapma ama şampiyon yap takımı :) Red alıntıla beni, ara beni boya beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 ahahahha resim iyimiş valla ben bile feneri şampiyon ilan ettim.gidip kasımpaşaya yenilmesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 benjani said: http://img245.imageshack.us/img245/4640/n53640360410496875086.jpg ZAAAAAAAAAAA aziz yıldırımın hüseyin göçeği düdüklediği fotoğrafı koy daha gerçekçi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 beşiktaş top oynamadı be ray.bırak şimdi sende.penaltı verdi hakem işte atamadı bobo.söylencez bir söz yok.git mustafa denizliye boboya kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Bilica kuyu kazdı penaltı noktasında farmville oynadı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Bilica ceza sahasında kemik bulmuş diyorlar. çok çirkin maçtı bence. Tebrikler fener, 09/10 sezonu şampiyonusunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 tüm gs lılara armağan olsun bu galibiyet , bursayı yenip kendi ellerinizle şampiyon yapacaksınız bizi kaçışınız yok geliyoruz zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Bilicaya ceza verirler kesinde verseler nolur bu saatten sonra vermeseler nolur. Adam penaltıyı duyar duymaz yerde yatan varken gidip penaltı noktasını deliyor lol be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Red said: beşiktaş top oynamadı be ray.bırak şimdi sende.penaltı verdi hakem işte atamadı bobo.söylencez bir söz yok.git mustafa denizliye boboya kız penaltı verdi ne demek ya? gelip sana orta sahada da size faul verdi diye mi karşı argüman hazırlıcam? luganonun topla gezdiği, bilicanın penaltı noktasını kazdığı, çalınan her düdükte taraf kokan bi maç izledik. gelmişsin bana size de penaltı verdi atsaydınız diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Zaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Khelben said: Bilica ceza sahasında kemik bulmuş diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 bileğimi kessen sarı-kırmızı akar haftaya, yavrum cimbom hadi gari:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 ağlama melis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Bilicaya laf atanlarada 7,32 2,44 kale , uzaklık 11 metre orada çukur değil kuyu olsa atacaksın golü atamıyorsan ; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 oh penaltıda hediyemiz olsun ZAAAAAAAAAAAAAA 3-0 lık mactı valla, fena tokatladık jimnastikcileri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 3-0 olurdu zaten maçtan önce söledikte Red inanmadıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 bizde maçı izledik.penaltı pozisyonu harici birşey yoktu.ztn ilk 45dk beşiktaş yarı sahayı kaç defa geçti 2. yarıda işte verilmeyen ve verilen bir penaltı var.atamadı bobo bi adamı çime tekme attı diye kırmızı kart veremezsin.belki federasyon ceza verebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 ilk defa kadıköyde hakem konuşmicaz vaay dedim ilk yarı sonunda ama maçın sonunda bu hakemleri neden kampa alnmış merak ettim. uefa dan adamlar gelmiş filan komediye bak. umarım rahat uyur bugün. kampa girmemiş olsa ne olurdu bilmiyorum. Susucam susucam diorm ama olmuyor Ernst'e gösterilen kırmızı kart efsane zaten. neyine bekledi o kadar merak ediorm. dirsekse direk düdük çalar gösterirsin dibinde oluo. kulaklıktan talimat mı bekledi komedi. guiza yaka paça indirdi tartıştılar diye kart yok, sivok yapınca hakem koşarak böyle azimle gelip kart gösterio. Penaltı net penaltı. Ama kaçacağı belliydi. Aban ortaya ya halı saha gibi dsadsa Lugaonun ki net penaltı. çarpmış ne demek yani. El sanki vucudta yapışık da. Gülünç olmasın bazı arkadaşlar. Ama hoş versen de atamıosnz diceksiniz, doğru :( bilica zaten küçük takım oyuncusu olduğunu sezon içinde kanıtlamıştı. Heralde aldığı para yetmio, penaltı noktasını eşelio ayağıyla tavuklar gibi, yemek arıo kendine. Zavallı adam. Şunu belirtiyim, yenilmek hiç önemli değil. Yenilmek bu kadar koymaz (sonuçta ilk mağlubiyetimiz olmicak) ama böyle kaybedince, adaletsiz yönetilen maçla kaybedince çıldırıyorum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Bonjo said: Bilicaya laf atanlarada 7,32 2,44 kale , uzaklık 11 metre orada çukur değil kuyu olsa atacaksın golü atamıyorsan ; o zaman her penaltıda koşup deliği kazalım, ne aptalca konuşuyosun sen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 RayCharles said: Red said: beşiktaş top oynamadı be ray.bırak şimdi sende.penaltı verdi hakem işte atamadı bobo.söylencez bir söz yok.git mustafa denizliye boboya kız penaltı verdi ne demek ya? gelip sana orta sahada da size faul verdi diye mi karşı argüman hazırlıcam? luganonun topla gezdiği, bilicanın penaltı noktasını kazdığı, çalınan her düdükte taraf kokan bi maç izledik. gelmişsin bana size de penaltı verdi atsaydınız diyosun ZAAAAAAAAAAAAAA cok komik sjkadgh daha bi adamin icine sevinc doluyor boyle qqleri gorunce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 QQ. sildik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Semih 15 dakıka erken girse oyuna bjk 7 kişi kalırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Odeon said: RayCharles said: Red said: beşiktaş top oynamadı be ray.bırak şimdi sende.penaltı verdi hakem işte atamadı bobo.söylencez bir söz yok.git mustafa denizliye boboya kız penaltı verdi ne demek ya? gelip sana orta sahada da size faul verdi diye mi karşı argüman hazırlıcam? luganonun topla gezdiği, bilicanın penaltı noktasını kazdığı, çalınan her düdükte taraf kokan bi maç izledik. gelmişsin bana size de penaltı verdi atsaydınız diyosun ZAAAAAAAAAAAAAA cok komik sjkadgh daha bi adamin icine sevinc doluyor boyle qqleri gorunce Allah bana göstermesin adaletsiz iğrenç galibiyetlerden sonra ağlayanlara gülmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 RayCharles said: Bonjo said: Bilicaya laf atanlarada 7,32 2,44 kale , uzaklık 11 metre orada çukur değil kuyu olsa atacaksın golü atamıyorsan ; o zaman her penaltıda koşup deliği kazalım, ne aptalca konuşuyosun sen ya yüzonsekiz seksennn seksen seksennnnn ZAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 vedersona gosterdigi direkt kırmızı kart komedinin onde gideni ya lol. lutfen zırlamayın, gene 10 tane defansıf adamla cıkıp pozisyonsuz kaldınız. rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar