Red Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 fenerbahçe eziyor. dakka 1 de gol yersen plan degişiir senin hemen adam sokman lzm.napıyor denizli anlamadım sok holoskoyu.adamlar tek kale oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 MrLevie said: ben bi tane Mustafa Sarpa tahammül edemiyorum, adamlar 8 tanesiyle çıkmış. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 tellos said: bjk yiycek 2.yi cok boşluk veriyolar orası da ayrı muamma, nereden boşluk veriyo onu da anlasak, 8 tane defansı yanyana dizsen zaten boşluk kalmaz adam geçecek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 denizli de var ya arkadaş, kırk yılın başı bi işe yarayacak, sapıtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 abi 5 gol yiyelim ama 2 tane de atalım bu ne ya hakikaten. çok eziğiz ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Maçı internetten takip ediyorum da, yazdığına göre Beşiktaş'ın sol kanadında büyük boşluklar varmış. 8 defans ile nasıl oluşur o boşluklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 8 defansla messi girse kurtaramaz bjkyi ya, izliyorum da kahroldum hakkaten. hayır 8 defans da 8x puyol değil ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 |Joker| said: Maçı internetten takip ediyorum da, yazdığına göre Beşiktaş'ın sol kanadında büyük boşluklar varmış. 8 defans ile nasıl oluşur o boşluklar? Sol bekteki üçlü arasında anlaşmazlık var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 MrLevie said: ben bi tane Mustafa Sarpa tahammül edemiyorum, adamlar 8 tanesiyle çıkmış.ahahaha bu güzeldi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 spiker de eziyor bjk'yi artık. "ilk kornerini şimdi bulabildi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 adam haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 ya emre belezoglu neden fikirtepe içgüdülerine sahip bir adam ya o kadar da italya falan gördü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 rüştü ve volkandan bitanesi hata yapcak sanki maçta, hele rüştüye çok geri pas geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 tellos said: ya emre belezoglu neden fikirtepe içgüdülerine sahip bir adam ya o kadar da italya falan gördügattusodan çok etkilenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Alex'in asist sevdası =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 fener 3 ler 4 ler yani.alexin atması lazımdı onu.mustafa abim neyi bekliyor malmıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 alex dalga geçiyo 8 adamla, kendi atacağı golü al sen at diye yanındakilere falan veriyo kaçırıyolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Fener zor 3ler 4ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 fenerdede iş yok iş alexte.mustafa 2. yarıya doğru düzgün başlarsa gol bulur yoksa 1-0 yada 2-0 biter maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 emreye kart vermedi kalleş hakem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 GOOOOOOOLL LAZIO CAKTI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Esnaf said: fenerdede iş yok iş alexte.mustafa 2. yarıya doğru düzgün başlarsa gol bulur yoksa 1-0 yada 2-0 biter maç mustafanın 2.yarı takımı düzeltmek için yapacagı değişikliğe oyuncu değiştirme hakkı yetmez ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 ulan güya 8 tane defans var bitanesi de zahmet edip ortadaki bomboş adama veya kanattakine baskı yapmıyor ya adamlar razı 1-0 skora ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 MrLevie said: ben bi tane Mustafa Sarpa tahammül edemiyorum, adamlar 8 tanesiyle çıkmış. ahahahah öldüm buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 2 karambol golü bulamazsak gol mol atamayız. fener kassa atacak gibi duruo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar