Esh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Tabi uzun zamandir yapamadigimi bir ata sporu kendisi. Ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Esh said: senko said: bisikletin yeri farkli, eskortun yeri farkli kizlarla spor yapalim diye sevismiyoruz heralde. Abi ben sekse spor gibi bakiyorum ya. Yani baya enerji harciyorum 4-5 saatte. Hem de zevkli. ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 çıkartmadan beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 tek nefeste 3(üç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 ortamiydi muhabbetiydi onsevismesiydi derken olur o kadar 5 saat gidgel degil o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 benim arşivde de yok o kadar uzun süreler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Evet oyle bi sikintim var. Cok kadini uzdum bosalamiyorum diye. Onlar da kendilerinden hoslanmiyorum saniyolar falan. Anlatamiyosun. Ama konu spor basligi abi. Oraya fokuslanalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 bürüt 14 net 5 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 rokko sıkı şeker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Esh said: Evet oyle bi sikintim var. Cok kadini uzdum bosalamiyorum diye. Onlar da kendilerinden hoslanmiyorum saniyolar falan. Anlatamiyosun. Ama konu spor basligi abi. Oraya fokuslanalim. sana 1 doz lube yazıyorum abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 ciddiysen hastalik boyutunda abi seninki. gidip bi gorun bence, baska seyler cikmasin bir de altinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 belki belden bağlamalıdır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Kalkmama degil ki, gec bosalma sorunu. Bi doktora sordum "ehe ehe seni gidi" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 KehKeh said: belki belden bağlamalıdır :P :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 avuç içi capsi koy inanalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Esh said: Kalkmama degil ki, gec bosalma sorunu. Bi doktora sordum "ehe ehe seni gidi" dedi. ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 adamın spermi bitmiştir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 attığınız yalanın haddi hesabı yok taocu ustamısınız sanki ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Olm ben de gec bosaliyorum lan. Konsantre olamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 ay pipiden bahsedince icim bi hos oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Kadinla yapilan seyden bahsediyoruz dimi 4-5 saat.. Bulgar bayan gures takimiysa normal. Fil balina surmez, sikinti var pozisyonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 esh, ash'e ceviyormus kizlari 5 saatte yakarsin rahat sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 kes at abi ise yaramiyorsa ahsjdgajda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Esh said: Kalkmama degil ki, gec bosalma sorunu. Bi doktora sordum "ehe ehe seni gidi" dedi. death gripten olmustur o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Esh said: Evet oyle bi sikintim var. Cok kadini uzdum bosalamiyorum diye. Onlar da kendilerinden hoslanmiyorum saniyolar falan. Anlatamiyosun. Ama konu spor basligi abi. Oraya fokuslanalim. bende de var bu. genelde çok osbirden oluyor. bünye seks ile boşalmayı unutuyor, orgazm mastırbasyonun o mekanik etkilerine programlanıyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar