Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

17 gundur yaptigim diyet sizce zararli mi

Ben&Jerry's

Öne çıkan mesajlar

sabah saat 7-9 arasi kahvalti ne istersem abartmadan yiyiorum
oglen yine ayni sekilde istedigimi yiyiorm abartmadan
aksam saat 17 civar gnc den aldigim protein barlardan yiyiyorum bi tane ve gunu kapatiyorum cok acikirsam bi elma bi avuc findik falan yiyiorum

bu diyetle 17 gunde 101 kilo dan 95 e dustum sizce cok mu zararli ?

sporumuda yapiyorum haftada 5 gun 8 set hareketim var yabanci i dergiden buldugum
Sosyal ağlarda paylaş

kingpin said:

protein bar, par değil. muadillerine göre karbonhidrat ve protein oranı yüksek yağ oranı oldukça düşük çikolata kaplı ürünlere verilen isim. zararlı bir yanı yok yani. spor yapan insan evladı için normal.

yanlış yazmışız olur öyle :)

zararlı olduğundan demedim zaten , ben yemek yemeyi çok sevdiğimden normal yemek yerine öyle bar falan almayı hayal bile edemiyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

e cok iyi hem bu diyeti yapip hem de o kadar kilo verdiysen. ac kaliyor gibi durmuyosun cünkü her istedigini yedigini söyledigine göre.

findik bidi bidi gibi omega 3 iceren seyler de yiyosun, daha nolsun.

cünkü fazla kalorili olmalarinin yaninda faydalilar da, ceviz mesela omega 3 kaynagi, omega ücü de vücut kendisi üretemediginden disardan almaya mahkum. ya da kalp ve beyin sagligi acisindan önemli.
findigin ve türevinin yararlari cok. fazla kalorili diye kendilerini kesmemek lazim, cünkü vücudun yaga ihtiyaci var yag yakabilmesi icin.
gayet iyi hatun gibi herseyi kesip ölüm diyeti yapmaman kisacasi.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben&Jerry's said:

sabah saat 7-9 arasi kahvalti ne istersem abartmadan yiyiorum
oglen yine ayni sekilde istedigimi yiyiorm abartmadan
aksam saat 17 civar gnc den aldigim protein barlardan yiyiyorum bi tane ve gunu kapatiyorum cok acikirsam bi elma bi avuc findik falan yiyiorum

bu diyetle 17 gunde 101 kilo dan 95 e dustum sizce cok mu zararli ?

sporumuda yapiyorum haftada 5 gun 8 set hareketim var yabanci i dergiden buldugum

Gayet sağlıklı hatta diyet bile değil. Bazı aileler günde 2 öğün yiyior. Bir arkadaşım çocukken bizde 3. öğünü gördüğünde çok şaşırmıştı. Ama gariptir kilosu az değildi şişman olmasada. Bu diyete bitki çayı önericem birde.
Sosyal ağlarda paylaş

Gunde yemekle birlikte 4 somun ekmek tuketip 75 kiloyu gecemedigim donemlerde sabah aksam arasi 4,5 kilo kadar farkedebiliyodu bende. Olabiliyor yani.

Bir de ilk bir iki hafta vucuttaki suyu atarak hafiflemek kolay oluyor. Asil is sonrasinda basliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...