Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 sabah saat 7-9 arasi kahvalti ne istersem abartmadan yiyiorum oglen yine ayni sekilde istedigimi yiyiorm abartmadan aksam saat 17 civar gnc den aldigim protein barlardan yiyiyorum bi tane ve gunu kapatiyorum cok acikirsam bi elma bi avuc findik falan yiyiorum bu diyetle 17 gunde 101 kilo dan 95 e dustum sizce cok mu zararli ? sporumuda yapiyorum haftada 5 gun 8 set hareketim var yabanci i dergiden buldugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 protein par ne abi. adam gibi yemek ye bence onların yerine , bir de ara öğün falan yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 protein bar, par değil. muadillerine göre karbonhidrat ve protein oranı yüksek yağ oranı oldukça düşük çikolata kaplı ürünlere verilen isim. zararlı bir yanı yok yani. spor yapan insan evladı için normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 diyet yapmıyorsun ki sadece akşam yemeği yemiyorsun saat 5 ten sonraki aktivine de bağlı http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=seks+durumun+nas%C4%B1l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 en son saat 5de bir protein bar yiyip nasıl uyuyabiliyorsun, insanın karnı kazanır vallahi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 kingpin said: protein bar, par değil. muadillerine göre karbonhidrat ve protein oranı yüksek yağ oranı oldukça düşük çikolata kaplı ürünlere verilen isim. zararlı bir yanı yok yani. spor yapan insan evladı için normal. yanlış yazmışız olur öyle :) zararlı olduğundan demedim zaten , ben yemek yemeyi çok sevdiğimden normal yemek yerine öyle bar falan almayı hayal bile edemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 diyet degilki bu nesi zararli olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 e cok iyi hem bu diyeti yapip hem de o kadar kilo verdiysen. ac kaliyor gibi durmuyosun cünkü her istedigini yedigini söyledigine göre. findik bidi bidi gibi omega 3 iceren seyler de yiyosun, daha nolsun. cünkü fazla kalorili olmalarinin yaninda faydalilar da, ceviz mesela omega 3 kaynagi, omega ücü de vücut kendisi üretemediginden disardan almaya mahkum. ya da kalp ve beyin sagligi acisindan önemli. findigin ve türevinin yararlari cok. fazla kalorili diye kendilerini kesmemek lazim, cünkü vücudun yaga ihtiyaci var yag yakabilmesi icin. gayet iyi hatun gibi herseyi kesip ölüm diyeti yapmaman kisacasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 sok oldum geldim dun aksam tartildigim da 96.5 kiloydum ki bu sabah 95 lere denk gelir az once tartildim 98.6 ciktim anlamadim gitti bugunun tek farki protein bari saat 18 30 gibi yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 çok su içmiş olabilirsin. bir de tuvaletle işin olabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 tuvalet hmm da 2 kilo mu farkeder yahu moralim bozuldu bi anda 1 hafta geriye gitmis gibi oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Ben&Jerry's said: sabah saat 7-9 arasi kahvalti ne istersem abartmadan yiyiorum oglen yine ayni sekilde istedigimi yiyiorm abartmadan aksam saat 17 civar gnc den aldigim protein barlardan yiyiyorum bi tane ve gunu kapatiyorum cok acikirsam bi elma bi avuc findik falan yiyiorum bu diyetle 17 gunde 101 kilo dan 95 e dustum sizce cok mu zararli ? sporumuda yapiyorum haftada 5 gun 8 set hareketim var yabanci i dergiden buldugum Gayet sağlıklı hatta diyet bile değil. Bazı aileler günde 2 öğün yiyior. Bir arkadaşım çocukken bizde 3. öğünü gördüğünde çok şaşırmıştı. Ama gariptir kilosu az değildi şişman olmasada. Bu diyete bitki çayı önericem birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Ben&Jerry's said: tuvalet hmm da 2 kilo mu farkeder yahu moralim bozuldu bi anda 1 hafta geriye gitmis gibi oldum kimi insanda farkettiriyor ya takma o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 sabah da 96.4 ciktim :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Hergün tartılmak saçma. Her hafta aynı gün tartıl sabah kalktıktan sonra akşamdan kalan sıvıların tahliyesinden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 ne bu kibarlık ömer işedikten sıçtıktan sonra desene şuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Terbiyem bel vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Her hafta bile fazla bence. Günden günde 2-3 kilo oynayabiliyor. En iyisi hiç tartılmamak. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Gunde yemekle birlikte 4 somun ekmek tuketip 75 kiloyu gecemedigim donemlerde sabah aksam arasi 4,5 kilo kadar farkedebiliyodu bende. Olabiliyor yani. Bir de ilk bir iki hafta vucuttaki suyu atarak hafiflemek kolay oluyor. Asil is sonrasinda basliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Verdiğin kilo değil, büyük ihtimalle su kaybıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 su kaybi ilk 3-4 gunde gider diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 gectigimiz hafta sonu cuma ve cumartesi icilen 2 sise sarap 12x 50 lik bira yarim sise tekila ve yenilen cips ve fastfoodlar la beraber eski kiloma geri dondum topik kitlenebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Ben&Jerry's said: gectigimiz hafta sonu cuma ve cumartesi icilen 2 sise sarap 12x 50 lik bira yarim sise tekila ve yenilen cips ve fastfoodlar la beraber eski kiloma geri dondum topik kitlenebilir ha şööle "Yiyen dikilir yemeyen yıkılır" demişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 adam forfeit atmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Diyet yok spor olmadan yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar