Aven Vox Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Ücretsiz olarak sunulan içerik tatmin edici. Fakat Rank Lister'de adım olsun , güçlü olmalıyım ,PVP'de söz sahibi olmalıyım gibi endişelerin var ise , her F2P oyunda olduğu gibi ücretsiz olarak bu amaçlarına ulaşmak zor olacaktır. Ben de casual oynuyorum.Sadece arkadaşların ile Event'lerde zaman geçirmek için bile oynanabilir. Atlantis'e adım atana kadar hatta lvl30-40'a kadar sabrede bilirsen , aklına bile gelmeyecek oyun detayı ile karşılaşacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Bi gazla yükledim. 32 lvl oldum ama ne quest bulabiliyorum ne bişi. eventleri buldum ama nasıl yapılacağını çözemedım yardım edende yok gezip duruyorum öyle.. ilk başta sevmiştim ama 2 gundur sıkılmaya başladım ilerlemeyince oyun.. biri bana yardım etsin aquarius serverinde champ ım. turkey diye bi guilde girdim ordanda iş cıkmadı yardım eden falan yok.. questleri anlatan bi yer olsa.türkçe falan süper olacak.. HocaEfendi nickim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 quest log yeterince yardımcı oluyor zaten heh. wowdaki quest helper tarzı bi olay var zaten built in burda. tıklıyorsun sadece gerisi auto route cogunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 80 sonrası ne var ki güzel olan? 30 oldum, tek yaptığım queste tıklayıp gidip yapmak. bir de günde 5 kere jail event yapmayı keşfettim. badge toplayıp 1-2 item aldım sonra ilersi için saklamaya karar verdim badgeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 lava heights, world tree garden, pyramid hallucination, giza 70 ve 80 sonrası için gayet eglenceli ve güzel tasarlanmis instancelar. world tree garden ve lava heights elite baya zor hatta. ya dediğim gibi 65-70 olana kadar sabredebilirsen eglenceli ilerdeki instance ve eventlar. zaten ilk 20 lvl tutorial hesabı, interface vs anlatıyor, kontrollere falan alıştırma falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 peki level 30 için ne tür eventlar var. tek jail eventi buldum ben. var mı böyle şeyler başka? bir de pvp zone, battleground, arena vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 oyun içinde f8e basip günlük, haftalık ve önerilen event ve instanceları görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 pvp için ancient ruins var gün içerisinde bg tarzı. 2 takım halinde savasiliyor. world pvp safe zone olmayan heryerde mümkün. fort glacier diye bir guild savasi var guild rank 3 gerekiyor. soul bound crypt var bi de pvp için. yeşil isimli birilerini öldürürsen infamy kazanıyorsun ve kırmızı oluyor ismin. kırmızıyken ölmemeye dikkat et :> bi de infamy çok yükselirsa baya uzun jail oalyı falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 benden başka devam eden yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Oyun çok kaos yahu? Çantalar sürekli birşeylerle doluyor, major city inanılmaz kalabalık. Hangi itemin neye yaradığını, craftı, mount sistemini, pet sistemini falan çözebilmek çok zor. Çözemedim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 3 gün boyunca biraz biraz girdim sonra bıraktım ben de euh, hani oyunun geneline hakim olan o karmaşayı geçtim sırf her şeye tepeden bakmak bile bi yerden sonra bayıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 ben oynuyorum hala.. çözmeye çalışıyorum ama cok zor gibi. Aquarius dayım Nick HocaEfendi 49 lvl Champ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitsune Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Bende aquariusda oynuyorum, lvl 32 magus var, dediğiniz gibi oyunda bi kaos ortamı var, neyin ne olduğu fazla belli değil ve birsürü şey var oyunda. ama yinede kolay level atlamak olsun, pet sistemi olsun gayet eğlenceli bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Bonibon nick. ekleyin friend liste, bisey lazim oldugunda falan pm atabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 aslında pek bi kaosluk olay yok ta işte alışana kadar biraz karışık gibi duruyor. questler için quest log ve progress bar gayet yeterli. herhangi bir haritada bir npc yada mob bulmak için M ile haritayı açıp sağ taraftan seçmeniz yeterli. event ve instancelar için de F8 ile açılan menuden istediğiniz event yada instance seçtikten sonra sağ üstteki event npc den tek tıklamayla ulaşabilirsiniz. oyunda baya fazla çeşit mount var. ilk alınan class mount her classin kendine özgü class mountu. %2-4-6-8-10 en önemli statınızı arttırıyor upgrade seviyesine göre. diğer tüm mountlarda upgrade edildikçe verdikleri buff gelişiyor. pet sistemi biraz gıcık. gerçekten iyi bi pet edinmek için ya çok çok şanslı olmak lazım yada baya para ayırmak gerekli. item ve skilleri fullemeden bence fazla bulaşmayın pet işine. crafta gelince, çok bişey yok şu an craft ile yapilabilen. ileride eklenirse bilemiyorum. ben alchemy seçtim mana food için. stardust yada başka bişey lazım olduğunda tanıdık birilerine yaptırıyorum. son olarak oyun ileriki levellerde gerçekten çok değişiyor ve eğlenceli hale geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 skiller çok pahalı yahu? ben de 25k coins var 1-2 tane upgrade edeyim dedim de parasını görünce vazgeçtim.. ayrıca bende 2 tane taş vardı. mountu %50 ve %30 şans ile arka arkaya upgrade ettim. o taşları nerden buluyoz mesela, tesadüfen yaptım yani upgrade'i. bir de upgrade sırasında mount patlarsa nerden alıyoz yenisini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 sıkıldım ben, yaklaşık 2 haftadır oynamıyorum level 66da bıraktım. hergün hep aynı şeyleri yapmak bayık geldi ya da birlikte olduğum birileri yok diye sıkıldım bilmiyorum. hergün eventleri yapabilmek için dakikalarca adam bekliyordum ve hep aynı eventlar... pvpsi fena değil alışınca güzel ama grinding yok be abi oyunda. drop muhabbeti hoşuma gitmedi sadece instancelerde topluyorsun. bi event yaparken milyon xpler toplarken gidip yaratık kesmeye kalkınca kendi levelimdeki yaratıklar 250 xp veriyor :/ skiller aşırı pahalı :P en düşük seviyeli skilli maxlayabilmek için 1m harcadım diyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 specter island, giza, lava heights, pyramid hallucination,world tree garden (bu zor baya gerçi), energy well, fallen darkness, dragon island, dragon blood, trial for the brave, daily insntance, pyramid dailiy questleri, poseidon stamps gayet yeterli content bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 bende biraktim pek giresim yok. oyun fontu ve item kaosu fena baydi. grind muhabetti yok zaten. instance olayi da acayip bayik. atlantica online oynuyorum. tamam homm degil ama baya zevkli pvpsi pvesi felan. turn-based olmasa belki bu kadar sarmayabilirdi belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 harbiden cok karisik bi oyun ne oluyo ne gidiyo town mesela anlasilcak gibi degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 oyunun başındaki ilk 2 instance harici kesinlikle bayık değil instance olayı. asıl oyun 75 sonrası başlıyor. bi de realm 2 çok kalabalık oluyor genelde vendorlar sebebiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 chat için bi kaç addon tarzı bişey var boiwiki.com da. o animasyonları ve sistem mesajlarını gizleyen chat modifikasyonları falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 oyunun amacı sanırım bütün eventları yap, level kas. dungeondan item topla... 60 kusur oldum da sıkıldım sanki. hoş level cap var mı oyunda? varsa kaç mesela? bütün oyun 5-6 daily event etrafında dönerse illa ki bayar. massive bg, arena, çok çok zor 5-10 kişilik raidimsi şeyler lazım. varsa da görmedim ben. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 dediğim gibi güzel şeyler hep ileriki levellerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 ne tarz şeyler var mesela o eventlarda? abuk subuk kostüm eventları falan vardı lowlevelda? neler yapıyoruz yani. trial of bilmem ne vardı wave wave moblar geliyodu, totem kırıyoduk bi de hatırladığım jail mı ne vardı token veriyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar