Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 diablo tarzinda fena gorunmeyen bir mmo. http://boi.perfectworld.com/ closed betada ama herkesin girebildigi cinsten sanirim. diablo severler daha dogrusu hack and slash sevenler deneyebilir fena degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 >anasayfayı aç >naruto shippuden videosu gör >koşarak uzaklaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 dene yahu kacma hemen fena degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Evet fena değil oyun o kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Gideri var sanki ya. Bi deniycem ben indiriyorum şuan. 1gb mış setup dosyası. Başka ek patch falan varmı bilmiyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 patch yok ama dosya açılınca 4gb oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 bende oynuyorum lvl 31 oldum oyun baya güzel. ama betadan sonra wipe olacakmış : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Beta ne zaman bitecekmiş peki bilgin varmı ? bende 30 oldum boşa devam etmeyelim diğer classlarada iyice bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 uzak doğulu f2p oyunu tadında bi tat aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Zaten çinde oynanan bir oyun buda sanırım avrupa ve amerika sürümü. Ama questler beni lvl 30 a kadar götürdü ve daha çok fazla quest var gibi görünüyor çünkü questler story based gidiyor ve şuan daha episode 2 chapter 3 teyim. Diğer uzakdoğu oyunlarından büyük farkı bence questlerin devamlılığı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=qNxM8qKP-Ew güzel gözüküyor aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 denicem, bence de fena gözükmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 in game i sevmedim çok garip geldi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Bu kuş bakışı (axonometric) bakış açısı hiç hoşuma gitmedi, yordu beni. Yıllarca UO nasıl oynamışız acaba. Bunun 3rd person olanı yokmudur ki? Yoksa bu wow tarzı abartılı setler, koca koca silahlar vs.. çok hoşuma gitmiştir herzaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
refi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Oyun betada olduğundan yeni yeni eklentiler oyuna eklenmekte. Geçen günlerde W-A-S-D kontrollerinin ekleneceğini duyurdular. Kontroller konusunda değişiklik yapılıyor ise bakış açısı konusundada bir değişiklik olabilir. Oyunun su anda %80 lik kısmı aktifmiş okuduğum kadarı ile. Geri kalanlarda Coming Soon yazıyor. Open betada oynanırlığı tam olarak anlaşılır diye umuyorum. Bende şu anda oynuyorum, seviye 69 oldum beleş verilen zenler sayesinde. Hoşumada gitti doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 çok kötü olmasada kötü yav:) karakterler falan hep "emo" oynamaz oyuzden.bu tur oyunlar bana hep aion u hatırlatıyor ve gıçıma kaçan 90 gaymeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Open Beta bugün açılıyor. Tavsiye edeceğim niteliklerde bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 oynanır ki bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Muonline gibi sanki.indirdim aksam denicem bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 fena değil. lvl 41 oldum dünden beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 LvL 28 oldumda bi tek bendemi lag var anlamadımki.. Genel olarak lag spike giriyo paso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 biz de bu sabah zheldle basladik oyun idare eder gibi 25 olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 level atlaması çok kolaymış. 3 saat sürmedi 30 oldum sadece questleri yaparak. ama fena değilmiş :P avrupa sunucusunda oynuyorum nick Masteis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 oyun fena degil gibi, bi pati klanı kursak ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aven Vox Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 oyun saglam. Linage2 ile ultima online karışımı. Hayret , f2p yapmışlar,seviyeyi dusurme pahasına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar