yav Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 siesta bu da taze çıktı fotoğrafı çekeli çok oldu da, yeni işledim yani. normalde böyle fotoşap maymunluklarından pek haz etmiyorum ama gecenin bu saatinde elimden böyle bişeyler çıktı gözümün de hoşuna gidiverdi ama gene de öldürdüm mü lan fotoğrafı yoksa diye tam emin olamadım... siz diyin bari olmuş mu?üstüne tıklayınca koyu renk arkaplanda ve daha büyük çıkıyomuş fotoğraf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 son fotoda saat biraz daha görünseydi daha güzel olurdu sanki ya. ama gayet temiz fotolar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 iyi madem ^.^let there be light Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Mr_Hand said: son fotoda saat biraz daha görünseydi daha güzel olurdu sanki ya. ama gayet temiz fotolar =) O saat keşke 2'yi falan gösterseydi dedim ben de. İşte o zaman fotoğrafa verdiğim ad cuk oturacaktı! Fotoşap ile girişebilirdim aslında saate ama =))Akşamdan Kalma sinematik çöp miscellaneousnessrolling on green Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Konsept iyi yakalıyorsun ama cropla derim hangi konuya deginiyorsan.Ornek olarak loser fotografında kadrajı daralt konuyu on plana cıkarabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 babannetension à smyrne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 dizzy cat chasing the sun bu ikisi de son olsun bu ara yüklediklerimden... gene bir süre koymam fotoğraf heralde. Her zamanki gibi her türlü geridönümü bekliyorum..^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 benim icin bu son iki fotograf hic de iyi olmadi. dun cok ictim halen daha ayilmaya calisiyorum fotolara bakinca felegim sasti resmen. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 off, şu ilkii çok fecciii:=) bildiğin başım döndü hatta ağrı bile yaptı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Abi kediye bakarken miğdem bulandı ya, abartmıyorum, çok rahatsız oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 o sarhoş kedinin bu kadar tesir edeceğini tahmin etmemiştim bi tane de uslu duran mülayim bir kedi fotoğrafı ekleyeyim bari telafi olarak ^.^ https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/314844_10150310591697374_755057373_8175696_743556330_n.jpg - - - yolculuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 ben soylemistim adam istanbula tasiniyo hergun 100 tane foto cekip koyacak buraya diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 beşiktaş hariç son fotoğrafların hepsi İzmir'den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 koymıym mı lan söyle koyma de koymucam bak link veririm senle mi uğraşcam yeter artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 gun icerisinde binlerce vapur binlerce kedi binlerce agac binlerce vosvos goruyoruz belki daha kaliteli belki kalitesiz hani daha iyilerini cek koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 kediyi geyiğine koydum sen de beşiktaşlısın hoşuna gitmiştir de numara yapıyon işte vapur veya ağaç fotoğrafı ben göremiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 sana malzeme çıkacak yerşleri söyleyim ben başla istinyeden tarabyaya kadar 500 tane çekersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 lady in the rain bi de ege'de okumuş veya okuyan birileri varsa onlara güzel/anlamlı gelebilcek 2 foto var şurda. 1 2 ööyle verimsiz bir dönem geçiriyorum gene insan fotoğraf üzerine ciddi bişiler okudukça çekmeye tırsıyor diye ahkam kesip kaçayım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 ege resimleri cok iyide, abi su ustteki resme 3 saniyeden fazla bakinca gozleri bozuluyo insanin, blur mu ekledin naptin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 blur mlur eklemedim yav 35mm'de f/2 bir de netlenen nokta lense yakın olduğundan o kadar dağıldı arka taraf fazla mı gelmiş bu lensin bokeh'i vasat/kötü falan derler de bana iyi geliyodu hep8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 http://farm7.static.flickr.com/6151/6207364524_92753ac203_z.jpg abi bu işten çok anlamam belki ama en son koyduğunda da aynı şeyi gördüm, eğer yakını odak alıp planlar kuruyorsan fotoğrafta geniş kalan alanın hepsinin bulanık olması çok rahatsız ediyor, kötü duruyor. şemsiyede de bunda da aynı şey olmuş. bilmem sen ne dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 bu kadar sığ alan derinlği çok sık başvurduğum bir maymunluk değil aslında ama rahatsız olmanıza şaşırdım biraz8-) genelde insanların hoşuna gidiyor çünkü...hatta o bank fotoğrafı azcık beğensin millet diye çektiğim bişi pek matah bişey yok yani :D itiraf da edeyim. Demek öyle ha... Bu sıradaki fotoğraf da arkadaştan bir saatliğine ödünç aldığım sigma 85/1.4 lens ile Galata 85 tek bir tane adam gibi kare yakalayamayınca böyle çoklu fotoğrafları uydurup salata yapıp sunmak da son zamanlarda epey kolayıma geliyor doğrusu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 ben bunları beğendim ya, rahatsız da etmedi, yanii bir sayfa önceki o dönen kedi resminden sonra bunlar hiç rahasız edici değil,makro mu deniyor buna, ben de pek anlamam görüldüğü gibi ama fotoğraflar iyi bnm hoşuma giti yani, devamını bekliyoruz, ve kermit haklı, istinye tarabya-hatta bir kaç durak ilerisi kireçburnuna falan git, güzel fotolar yakalıyacaksın eminim;=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 galata köprüsüyle ilgili ufak bir seri yapacağım (istanbul'a bir yerden başlayayım dedim artık) bu da fragman niyetine bir fotoğraf olsumüstüne tıklayınca kocaman açılıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar