sourso Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 benim 24 yıl 3 ayım varmış. http://www.sevatasarim.com/fun/olumzamani.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Verilmisti sanki.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 çok eski birşey bu ayrıca tamamen yalan! bunun daha ayrıntılısı vardır ruh haline kadar her boku soruyorlardı hesaplatıyordun ben 3 sene önce yaptırmış 4 temmuz 2004 de bi trafik kazasında ölüceğim yazmıştı. tarih 9 temmuz 2004 =)[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sourso Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 oradaki refleks bölümü daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 3.5 3.5 gezmişsindir sen 5 gün önce :)[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 10 yıl 4 günmüş peh eph traşş kardeşim bunlar:yapma: üşenenlere [signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 09 Temmuz 2004 19:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 said: Black1ce, 09 Temmuz 2004 19:42 tarihinde demiş ki: 3.5 3.5 gezmişsindir sen 5 gün önce :) valla ne yalan söyliim o gün trafiğe hiç çıkmadım ne minübüse bindim nede araba kullandım =)[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 bi film vardı ya uçakta eleman rüya görüyodu uçağın infilak edeceğini sonra iniyolardı ama ölüm onları bırakmıyordu nihahah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 sie lan! kartal görünümlü karga o film sondurak[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Biraz özgün olun orijinal bi'şeyler yapın beaa ...Deathclock[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben Candemir!!?! Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki: afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 37 yıl 5 ay mrüm kalmış . kısaca 56 yaşımda ölüom :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 geberin gidin =)[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 bu site sadece bana mı özellikle gıcıklık yapıo ? kimse tepki vermemiş bana iki kere "HEMEN ÖLECEKSİİİN" yazan bi ceset resmi ve çığlık sesi geldi.... ama artık alıştık öd fln patlatmıo bunnar :D[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 ben ölmem ölü milleti böyle zaten[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 penis ömrünü yapan varmı hiç?:)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 2. sine görede Friday, July 31, 2043 tarihinde gidiom :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 said: n0body, 09 Temmuz 2004 22:59 tarihinde demiş ki: bu site sadece bana mı özellikle gıcıklık yapıo ? kimse tepki vermemiş bana iki kere "HEMEN ÖLECEKSİİİN" yazan bi ceset resmi ve çığlık sesi geldi.... ama artık alıştık öd fln patlatmıo bunnar :D muahah aynı şeyi bana da yatı resimden irkildim biraz ama arkada avril lavigne çalıyodu korkmadım onun yüzünden euheuhe[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) [Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 09 Temmuz 2004 23:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 heralde amacınız direk öldürmek lol 31 yılım kalmış rofl![signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 36 yıl çıktı ohh daha çok varmış :)[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valium_Corte Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Palafra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 eheh saçma yani :)[signature][hline]Only privates can be hero! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 28 yılım kalmış oh[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad o zaman geldiimii gazlaa gitsiin.. allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 said: blackchaos, 09 Temmuz 2004 19:41 tarihinde demiş ki: çok eski birşey bu ayrıca tamamen yalan! bunun daha ayrıntılısı vardır ruh haline kadar her boku soruyorlardı hesaplatıyordun ben 3 sene önce yaptırmış 4 temmuz 2004 de bi trafik kazasında ölüceğim yazmıştı. tarih 9 temmuz 2004 =) Azrail biraz meşguldür bu aralar ;) Sms atıyım mı kendisine? :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 25 yil 9 ay daha bu dunyayi cekcekmi$im peh..[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Ya daha önce çok açıldı bunun Deathclock.com'Lusundan falan yalan hikaye Zaten arada gıcık bi resim gösterip sinirlerimi bozmama neden oldu uyuz oldum biraz fakat Penis'imin ömrünü ögrenmek ısterdım hani lol.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar