efe.hizar Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 kalan saglar bizimdir. o zmaman kadroyu 4luyup basliyoruz beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feaverrond Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 devam edicez mi bu pazar ya da yeni oyun mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 yeni bi multiplayer cikarmiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 bende oyun orjinal, 4.0b patchi yükleniyor o yüzdende.4.0b de oynayacaksanız bende gelmek isterim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 LAN ŞU NE GÜZELDİ BE. Gelmiş geçmiş en keyif aldığım multiplayer session ı saygıyla up lıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 ben bunu görmemişim ya baya keyifli multiymiş.gerçi baya dengesizmiş.gene gayet iyi dayanmış avusturya. eu multisi inanılmaz derecede zevkli ama 1-2 saat oynayıp bırakalım ile olmuyor,baya bütün gün ayırmak lazım.oda zor.eu4 te developer multisi izledim geçen 1444-1802 14-15 kişilik.baya güzeldi oda. izlemek isteyene link. [video]https://www.youtube.com/watch?v=tPu59BSxBvk?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Ow süper. İzleyeyim. Valla Avusturya bendim, hala hatırlıyorum nasıl zorlandığımı. Bildiğin 1800 lerin osmanlısı gibi duruma düşmüştüm. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar