feaverrond Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 öncelikle baya eğlenceli bi oyun oldu,ama 2 kişi daha olsa çok iyi diplomatik hamleler yapılabilir olcak. özellikle avusturya diplomaside çok sıkıştı bi ara. kısaca, fransa olarak dünya da güç dengesine çok önem verdim. osmanlının yayılmacı polikası gücüme gitmedi değil. ama osmanlının duraklaması yakındır o yüzden bi süre daha barışçı poltikalarıma devam edicem ve güvenli bir ticaret ortamı yaratmaya çalışıcam neyse açık ara süper gücüm şu an avusturyayıda balkanlarda ve orta avrupada destekliyorum. rusya ile henüz bir çıkar çatışmamız olmadı. oyunun bitimine doğru yeni dünyaya da merhaba dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feaverrond Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 savoy şu an 4 bir yanı fransa ile çevrilmiş durumda, yalnış hareketini kolluyorum,şu an oynanabilir ispanya var bi de belki iskoçya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 hmm, vayanasını. orta avrupada falan genişlemesi mümkün minör kalmadı mı yea, major almak bayar şimdi fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 dedigim gibi belki danimarka holstein brandenburg türevleri var ama hem rusya ile hem de austria ile cok saglam diplomasi yapmak gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Beyler bu arada yeni iki devlet oyuna gireceği için, national idea lar konusunda haksızlık olmaması bakımından, herkes save game editlemek dolayısıyla bi penaltı almadan national idealarını değiştirebilir. Bana söyleyin ben gerekli düzeltmeleri yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 aha super olur bak o en cok onu dusunuyordum bu aralar :) ben bi iskocyayla oyun oynayayim cuma - cumartesi de strateji calisayim biraz :) of cok ozlemisim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 PENTH KİME DALCAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 aslinda save i verelim de burada, insanlar bakmaya baslasin ne yaparim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Kader kismet sipeyskek ehue. Ulkeyi nasi toplucam onu sormak lazim once. Bu arada Heir to the Throne da, hangi patchleri yaptiniz onu da alabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 valla oyunu daha 5 dakka once cozdum olay vassal yapmaktaymis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Heir to the throne üstüne patch yapmıyoruz. 4.0c oynuyoruz. Nedense 4.1b yle crash edip durdu multide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 metod su: 4.0c kullaniyoruz oyun sirasinda ventrilo acik oluyor hep ha ingame chat icin ise, xfire kuruyoruz. Bunları pazara kada rhallederseniz vakit kaybetmemis oluruz. neden 4.0c de oyun tab'e basinca kilitleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 yaklastik pazara, hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Bende katilabilirmiyim cok iddali degilim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Resim video aar ne varsa bekliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 benim oyun 4.0b Nasıl oluyo bu iş.orjinal.Steamden almıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 steam her update'i eklemiyor ne yazik ki. kopya torrent'ini indirip, sagdan soldan 4.0c'i bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Bu oyunluk daha fazla katılım almayalım arkadaşlar, zira 7 kişi olduk. Bir sonraki oyuna inşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 simardik simardik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 arkadaşlar biri bana 4.0c yi linkleyebilirim.çalışanını bulamadım... Beyler bu 4.0c yi hiçbiyerde bulamıyorum,yardım eden olursa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Ben daha yeni yatıyorum efe ve murat, biraz geç uyanabilirim bekleyin en geç 1'de uyanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 yavas yavas basliyoruz beyler. herkes xfire'da beni eklesin: efekagan onun disinda steam'de http://steamcommunity.com/groups/EU3Multi grubuna uye olun ve chat room a gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 xfire: sipeyskeyk go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 kamon beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 abi ben cok yalan oldum kusurabakmayin baska sehirden arkadas geldi onla ilgilenmem gerekti, yarin da gerekecek =/ iyi oyunlar size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar