Gimli Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 özetçe ittifaklar var yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Daha önce eu multisi yaparken karşılaştığımız problemleri sıralayalım: - Dünyadaki dengeler düşünülmeden yapılmış, süresiz, o benim kankam ittifakları. - Tek bir savaşı kazanmanın oyunu kazanmak olduğunu düşünüp gurur yapma durumu dolayısıyla; - Savaş kaybettiğini kabul etmeme sendromu Adilik, götlük, diplomasinin temelidir arkadaslar. Bunları sevelim eğlenelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Castille - Gimli Muscowy - Efe Fransa - Eldar İngiltere - Sipyeskeyk Avusturya - ? Osmanlı - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 benim olayım avusturya aslında ama nasıl oynadığını bilmediğim insanlarla avrupanın ortasında kalasım yok pek :) biraz daha düşüneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 az kişi kalırsak efeyi de rusya yerine avrupaya atabilirik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 sen beni avusturya yap, son kararım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Castille - Gimli Muscowy - Efe Fransa - Eldar İngiltere - ? Avusturya - Sipyeskeyk Osmanlı - ? o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 victoria mp yapıldımı hiç patide? hazır paradox oyuncularnı bulmuşken soriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 off off ingiltere tam benlik aslinda da maalesef vakit yok. :/ size iyi oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 victoria yapılırsa japan olarak aranızda yerimi alırım net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 oyun başı colonial war yeme de dgffddsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 rusyamla mutluıyum ama illa illa derseniz evet varim avrupa topraklarina. kesin bi test run yapalim bu gece ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feaverrond Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 ben oynayabilirim ingiltere ya da osmanlıyla eğer minorlardan da seçebiliyorsak naples da olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Castille - Gimli Muscowy - Efe Fransa - Eldar İngiltere - feaverrond Avusturya - Sipyeskeyk Osmanlı - ? Polonya - ? Fransa, İngiltere, Avusturya, İspanya'yı kesin dolduralım derim her halikarda Rusya, Osmanlı, Polonya'dan da birini alabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 evet yarın kim kimiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 eu ısınamadığım tek paradox oyunu tutup onu oynuyorsunuz. daha doğrusu ısınamadım diilde öğrenmeye üşendim çok vicky varken eu ne yiea diyip. vicky'de atalım lan. plix plix plix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 eu yu öğrenmeye üşenip vickyi oynamaya üşenmiosun yani :D Vicky lan gereksiz detay oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 polonya ya da tötonları alıp gelsem mi ki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 eu en uzun omurlusu aslinda, digerleri daha ozellesme odakli oldugundan, hep aynisinin tipkisini yapiyorsunuz gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 vicky'de serbest piyasa muhabbeti için bile oynanır o gereksiz detay dediğin şey beni benden alan. ayrıca darwinism eventi olan heroyunu oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 beceremedim ben eu3 ü pek ama hani HoI gibi lag olmuyorsa yada hızı abartmadan oynuyosak kenar köşede küçük bi devlet alabilirim. in nomine fln hangisi bilmiyorum tam, Eu3 complete + heir to the throne kurdum amma velakin valkyre net le anlaşamayabilirm durumu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 ee ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 tcp ip den oynarız zaten. Valkyrie'ye gerek yok. 2-3 gibi başlarız. Kimler geliyo bakalım? Not: Tüm expansionları yüklemeyi unutmayın yüklü değilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 ben geliyorum, bir saniye versiyonuna bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 hadi bakalim online oluyorum ben ortak chat room gibi birseye mi girissek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar