mytheron Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 bilmeyen oynıyamaz bu oyunu yaw ahaha.içeriği ne coşma noktası neresidir çözemedim
kermit Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 insanların eğlence anlayışı ile dalga geçen insanlar ne garip yahu
mytheron Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 dalga geçilcek bi durum yok gülümsetiyor sadece düğünlerde insanların halleri.Anasını satayım nasıl bir pskolojidir şu damatlık.aklıma geldi,oyun alanına çıkman için dürtmeler,anlaşılmayan kulağına fısırdamalar sırıtmalar,tanısanda tanımasanda yumuluyon gördüğünün elini öpmeye vsvs.pefff sıkıntı bastı gene.aklınız varsa evlenmeyin derim ben.bekarlık iyidir,yada düğün müğün yapmadan dağ başından yada akrabasız bir kızlan evlenmeli
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 pogonun çıkışı lan işte bu. ne var siz pogo yapınca iyi mi? cık cık dsfd
reyou Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 topal olayi cidden iimi$ ya ilk defa gordum aldim onu :)
Crematorium Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 ahahah çok eğlenceli ama çok uzun bekliyolar bi de hangi yörenin şimdi bu
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 vaniLLe said: Rotweiler said: alevi düğünü arkadaşlar. nerden anladin ? Müzikten anladım ve hareketlerinden. Yaşadım biliyorum. Rasgtele yazmadım yani.
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 bildiğin mum söndünün müzikli versiyonu yani
hunty Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Televole kulturu iste. Dalga gecmeyip de napcam? Manyak manyak zipliyorlar. Milletin uyusturuculu kafayla yapmadigini ayik kafayla yapana ne denir bilmem...
msuuut Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Fistan said: yöresel coşma oyunlarından biri işte. anadolu insanlarımız çeşit çeşit ve eglenceli. misal topal oyunu; gibi. güz abi resmen.eğlendim resmen adaffs
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Rotweiler said: vaniLLe said: Rotweiler said: alevi düğünü arkadaşlar. nerden anladin ? Müzikten anladım ve hareketlerinden. Yaşadım biliyorum. Rasgtele yazmadım yani. ya iste nerden anlasildigini merak ettim, ondan sordum yani. sözlerde hükümete dair göndermeler, ve alevilikle alakasizlik falan olunca, düsünemiyor insan haliyle alevi seysi olacagini =P ha bi de sunu buldum, ayni sarki + baska bir dügün . http://www.facebook.com/video/video.php?v=143476052840&ref=nf edit no3: ey vah kafa iyice durdu, fazla calismanin zararlari..
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 bu video cok daha iyiymis.
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 vaniLLe said: Rotweiler said: vaniLLe said: Rotweiler said: alevi düğünü arkadaşlar. nerden anladin ? Müzikten anladım ve hareketlerinden. Yaşadım biliyorum. Rasgtele yazmadım yani. ya iste nerden anlasildigini merak ettim, ondan sordum yani. sözlerde hükümete dair göndermeler, ve alevilikle alakasizlik falan olunca, düsünemiyor insan haliyle alevi seysi olacagini =P ha bi de sunu buldum, ayni sarki + baska bir dügün . http://www.facebook.com/video/video.php?v=143476052840&ref=nf edit no3: ey vah kafa iyice durdu, fazla calismanin zararlari.. Eheheh ;) Genelde şuanki popülist alevilik içinde politikaya giydiriliyor. bkz selda bağcan vs. Ama eskiden olsa sürekli Hz. Ali üzerine türküler, şarkılar vs. bkz: http://www.youtube.com/watch?v=nDOwDdjQ46s&feature=related gibisinden. Eskiler daha bi anlamlı, daha bi itafen. Şuan popüler yapılanlar eleştirisel, daha çok politik. ;)
irin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 moğollar çalınan düğün,baya iyiymiş aslında da dansetmeyelermiş keşke
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 biz biliyoruz da mı oynuyoruzcular düğünü olmuş bu
ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Rotweiler said: vaniLLe said: Rotweiler said: alevi düğünü arkadaşlar. nerden anladin ? Müzikten anladım ve hareketlerinden. Yaşadım biliyorum. Rasgtele yazmadım yani. ya nasıl sıkıyosun. müzikten anlamışmış. yaşamışmış lol. alevi düğünü falan değil bu. ama güzel eğlenmişler sddfg
Öne çıkan mesajlar