Holy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Aiko said: böle bişe olur heralde http://www.youtube.com/watch?v=LYlqql38XkYikinci pozisyonda hakemin faul çalmaması beni benden aldı. hakemler her yerde çift cinsiyetli demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Fistan said: fransiz aksani diyelim biz ona L'Apalaque olur o, tdk'da da var APALAK diye geçer. güzelmiş ama bu ya Le Apalamaque :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 sinad said: Anadolu görmemiş insanlar belli oluyor. Abi hiç mi yok anneanneniz eltiniz görümceniz köyde möyde. Hiç mi köylü bebe görmediniz? Apalamaya başladı bizimki derler hayatımda apalamanın apasını duymadım. çok bi şehirliyim lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 sinad said: Anadolu görmemiş insanlar belli oluyor. Abi hiç mi yok anneanneniz eltiniz görümceniz köyde möyde. Hiç mi köylü bebe görmediniz? Apalamaya başladı bizimki derlerYa seni görende köyde yaşıyorsun köy hayatını benimsemiş zanneder ben Türkiye'nin en ücra köşesine gittim ama apalamak diye birşey duymamıştım illa bilmek mi lazım boş boş konuşmussun enetellektüel köylü misali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar