Fistan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 comelerek top surme elleri yere koyup apalayarak top kontrol falan yapilsa topu sikistirmadan dizlerle ufak darbelerle vs ayaktaki oyuncularin mudehalesi nasil olur? kurallar buna ne der? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Çömelerek top süremessin top saklamadan çift vuruş olur ama diğer dediğin hakkında kural bile birşey demiyor yani yapailen meziyetli biri varsa yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 shaolin soccer'mı izledin eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 apalamak diye bi fiil ilk defa duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 zenciysen sürebilirsin topu ancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Kerlon kafasında sektire sektire gidiyor ve sorun olmuyor sanırım, apalamak dediğin amuda kalkıp top sürmekse fantastik bir şekilde, ne derler bilmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Chemical said: shaolin soccer'mı izledin ehehhayir. zaten orda oyle bisey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 apalamak bebeklerin yurumeden once yaptiklari sey.4 ayak olayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 emeklemek yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Emeklemek diye biliyodum onu :D neyse öyle yaparsan top saklamaya girer sanırım lucifelin dediği gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 apalamak ne abi emeklemek denir ona tdk da bile yok apalamak diye bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 emekleyerek top sürebilirsin istersen ama zaten çok yavaş gideceğin için biri yandan gelir topu alır gider herhangi bir cezası yok. Ha, skor çok farklıysa falan "rakibi rencide edici hareket"ten sarı kart görebiliyodun galiba bi aralar ama emin değilim.. Çömelerek nasıl süreceksin bilmiyorum gözümde canlandıramadım. Topu kıçının altına saklarsan çift vuruş olur top saklamaktan, dizlerinle falan vura vura ittireceksen bişey olmaz tahminen ama arkadan biri dokunduğu gibi top fırlar gider alırlar ayağından sen ayağa kalkana kadar da pozisyon geçmiş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Farinal said: apalamak ne abi emeklemek denir ona tdk da bile yok apalamak diye bişitdk turkce sozluge apalamak yaz.3. madde apalamak=emeklemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 apalamak ne harbiden ellerinin üzerinde diyince ben dik yerde oturuyorken taşıcaksın sandım shaolin soccer'da öyle evirip çeviriyorlardı topu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 apalaya apalaya mücadele diye bir terim düşündüm bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Taşra insanları apalamak der emeklemeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Fistan'a köylü dendi. Havada ironi kokusu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 fransiz aksani diyelim biz ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Le Apalamaque Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 apalamak ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 büyük sözlükte varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=apalamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Anadolu görmemiş insanlar belli oluyor. Abi hiç mi yok anneanneniz eltiniz görümceniz köyde möyde. Hiç mi köylü bebe görmediniz? Apalamaya başladı bizimki derler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 böle bişe olur heralde http://www.youtube.com/watch?v=LYlqql38XkY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 topici köylüler basıyor yavaştan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar