di Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Selamlar, Kabuslar yuzunden bir suredir hayattan kopuk yasiyorum ve isimden gucumden olmus durumdayim. Normalde sinir stres durumlarinda sikca gorurum ve pek de etkilemez lakin son iki tanesinden ilkinde uyandigim halde ruyamdaki aci/sizi bir sure devam etti, ikincisinde ise olesiye korktum. Saka gibi de bir ruyaydi, evime giren hayaleti/ruhu bogazlamaya calisiyodum "yeter lan her an tirsarak mi yasicam" gibisinden isyan etmistim varliga karsi. Nasil bir caba harcadiysam artik uyandigim gibi de geri sizdim. Neyse bakindim arastirdim biraz ama klasik sinir, stres, travma muhabbetleri buldum okudum. Var midir ustune ekleyebileceginiz ciddi yorumlariniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Var bende de bikaç yıldır. Pek rahat uyuyamıyorum. Ben gitmedim ama istersen biriyle konuşmaya gidebilirsin, Psikolog fln daha ii yardımcı olur. Yaşadığın olaylar aşırı tetikliyebiliyor. Sinir stressten kasıt onu mu yazdın bilmiyorum da Senin farketmediğin küçük şeyler bilinç altını o ana götürebilio fln. Poponu açıkta bırakma böyle bişiler yoksa afasfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Genelde alakayi kurabiliyorum ruyada gordugum seylerle ilgili de ruhtur hayalettir ne alaka bilemedim. Bir de ilk defa gormuyorum, hatta cok korkunc seyler de gordum ama ilk defa bu kadar korktum. Bi ilginc oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 doktora git hoca eger bir süre devam ederse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 besmele çekip yat hiç bişey olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 banada oluyo bu kabus olaylari arada, ama uyaninda kabus oldugunu anlayana kadar cidden acaip stres oluyosun. genelde benim aklima okudugum kitaplarla ilgili oluyo, bide surekli okulla ilgili kabus goruyorum projeler yetismiyo fln, arada siradada oss sinavini kaciriyom. inekte biri degilim nie oluyo anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 bide ruyamda cok konusuyomusum ben, bide sorulara cevap veriyomusum, son zamanlardada ing konusmaya baslamisim ruyamda iice zivanadan ciktik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 sinir, stres yapmışsındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar