Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kabus

di

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Kabuslar yuzunden bir suredir hayattan kopuk yasiyorum ve isimden gucumden olmus durumdayim.

Normalde sinir stres durumlarinda sikca gorurum ve pek de etkilemez lakin son iki tanesinden ilkinde uyandigim halde ruyamdaki aci/sizi bir sure devam etti, ikincisinde ise olesiye korktum. Saka gibi de bir ruyaydi, evime giren hayaleti/ruhu bogazlamaya calisiyodum "yeter lan her an tirsarak mi yasicam" gibisinden isyan etmistim varliga karsi. Nasil bir caba harcadiysam artik uyandigim gibi de geri sizdim.

Neyse bakindim arastirdim biraz ama klasik sinir, stres, travma muhabbetleri buldum okudum.

Var midir ustune ekleyebileceginiz ciddi yorumlariniz ?
Sosyal ağlarda paylaş

Var bende de bikaç yıldır. Pek rahat uyuyamıyorum. Ben gitmedim ama istersen biriyle konuşmaya gidebilirsin, Psikolog fln daha ii yardımcı olur. Yaşadığın olaylar aşırı tetikliyebiliyor. Sinir stressten kasıt onu mu yazdın bilmiyorum da Senin farketmediğin küçük şeyler bilinç altını o ana götürebilio fln.

Poponu açıkta bırakma böyle bişiler yoksa afasfasd
Sosyal ağlarda paylaş

banada oluyo bu kabus olaylari arada, ama uyaninda kabus oldugunu anlayana kadar cidden acaip stres oluyosun.

genelde benim aklima okudugum kitaplarla ilgili oluyo, bide surekli okulla ilgili kabus goruyorum projeler yetismiyo fln,

arada siradada oss sinavini kaciriyom.

inekte biri degilim nie oluyo anlamadim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...