Fistan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 berim silindi. babamın numarası hariç hafızamdan da silinmiş. kötü gibi iyi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 iyidir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Aileydi arkadaştı zaten bulunur da iş için kötü tabi geçmiş olsun. Ayrıca telefonunu kaybettiğin insanları bırak gitsin, dönüyorsa zaten senindir. Dönmüyorsa ve senden önce bi başkası teklif ettiyse mutluluklar dile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 tek arayıp soranım turkcell ve carrefour :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Abi karfura hiç telefon numarası verilir mi? Marka mağzalara falan hayatta no vermemek lazım, o kampanya spamleri resmen telefonun ömründen yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 valla ne oldugunu anlamadım daha iş miş zamanla ihtiyac olunca kötü olacak orası kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Abi Ovi Contacts ile neden synclemezsin =( 5800 yok mu sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 geçmiş ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 axedice said: Aileydi arkadaştı zaten bulunur da iş için kötü tabi geçmiş olsun. Ayrıca telefonunu kaybettiğin insanları bırak gitsin, dönüyorsa zaten senindir. Dönmüyorsa ve senden önce bi başkası teklif ettiyse mutluluklar dile. Ahaha bu nedir Burak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Griswold said: Abi Ovi Contacts ile neden synclemezsin =( 5800 yok mu sende ne bilim ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 olm benim telefon çalındığındada gittiydi bütün numaralar insanlar bazen arıyolardı beni o sıralar seslerinden tanıdım tanıdım yoksa konuşuyoz konuşuyoz ama kim olduğunu bilmiyodum. adama sen kimsinde diyemiyorum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar