Cuce Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 haaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 iş istanbulda olunca daha bi önem kazanıyo sanki ben öyle düşünüyom bide durdurdular sonuçta ama dediğim gibi hasankeyfede yapamazlar yaptırmaz çevreciler. ben ç.evreci değilim ama bende yaptırmam. hükümetinde parmağı olur zaten salaklık eder daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 bankayı canavar gibi çizmelerini sebebi tepki toplasın diye tabii ki, kimsenin garantiyle bir alakası yok aslında. hasankeyfimden size ne dedikleri sürece proje devam eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 nukleerle ilisu yu ayni kefeye koyanlarida mumkunse yaptiklari barajda beton olarak kullansinlar BonePART said: nukleer yapinca yuhluyolar hidroelektrik yapiyosun yuhluyolar termik yapiyosun yuhluyolar neyle doncek lan bu disliler serf sistemine mi donelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 namussuzluğu ahlaksızlığı ne güzel kanıksamışsınız, başka çaresi yok abi vericek tabi krediyi :(:(:(:(:(:(:( nasıl der aklı başında bi insan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 dünyadaki bütün orospu çocuklukları da sonuçta bi çıkar uğruna yapılıyo, hadi gelin beraber hepsini meşru ilan edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 O kısdıgınız garanti veya diger bankalar kredi vermese af edersiniz ne yolunuz ne elektriginiz ne köprünüz ne barajınız ne okulunuz ne hasteneniz kalırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 hmm o zaman bırakalım istedikleri gibi at koştursunlar, şahane argüman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Sahane arguman, cahilce herşeye itiraz edip arastırmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 bu bi çağresizlik bildirgesidir resmen.. barajın kurulmasına engel olamadık, bankanın kredi vermesini de engelleyemedik, artık yapacak bişey kalmadı.. bankaya girişelim bari.. garanti bu işten geri adım atmaz büyük haber bültenlerine düşüp toplumu galeyana getirecek bi adım atılmadığı sürece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Absolut said: Sahane arguman, cahilce herşeye itiraz edip arastırmamaktır. tamam nerde bilgi eksiğim var göster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Başka banka vardır reklamın ardında bunları garantinin işini bozmak için kullanıyordur krediyi kendi verecektir. Veya bizzat garanti bu barajın artık fizibıl olmadıgını veya çok uzun vadede olabilecegini görüp kendi hazırlamıştır ve ileride bakın cevre için krediyi iptal ettik bile diyebilmek için ortam hazırlıyordur. Hepsi olabilir seyler. Bu tip karalamalar ile haftada 2-3 kez karşılaşılıyor iş hayatında yani coluk cocuk dısında ciddiye alan yaptırım gucu olanların takacagı bi reklam degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Ben cidden bilmediğim için soruyorum, nedir bu hasankeyf'in önemi? Bir Pantheon mu? Parthenon mu? Colosseum mu? Aya Sofya mı? Notre Dame katedrali mi? Bilmemkaç yüzyıllık da olsa köy deil mi abi? Sanki çok önemli büyük bir sanat eseri var gibi konuşuluyor da var mı öyle bir şey? Yoksa geleceğe ulaşmak daha önemli. Tarihten belli bir önemi ve değeri olan yapıalr zaten dünyanın her yerinde korunuyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 http://mitoloji.info/antik-sehirler/batman-hasankeyf.nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Tamam bak öğrendim şimdi, artık baraj yapılmasın diyorum zira cidden sıradan köy falan değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 kermit said: para kazanıcak sponsor oluyosa oluyo kardeşim. o olmasa başka bi şirket olacaktı nileppezdel said: Ya iyi de banka çok "iyi" olmak zorunda değil, reklamlarında da maddi konular hariç dürüst olmak zorunda değil. Kimsenin parasını batırmıyorlarsa, hortumculuk yapmıyorlarsa. Bugün Türkiye'nin en güvenilir bankalarından biriyse gerisi laf yani. Adamlar kredi istemiş, bankanın işi para kazanmak, eyvallah gülüm demiş vermiş işte bu kadar. Devletin işi orayı korumak, bankanın işi değil. şimdi siz "liberal kapitalizm" yönüyle bakıyorsunuz. yani "parası varsa istediklerini yapabilirler ağa, sen ne hakla karışıyorsun" mantalitesi. oysa business ethics diye bir mesele var. bunu göz ardı ediyorsunuz. ha, agresif laflarla karşıdakini küçümsemek bir çözüm değil. iş hayatında etiğin önemli yeri vardır. tamam o bankanın amacı "para kazanmak" olabilir ama belirli prensiplere uymaları ve dürüst olmaları da genel geçer şartlardandır. şirketlerin halka ve topluma karşı sorumlulukları vardır. tamam kanunlarda bazı açıklar olabilir, bu tip olaylara izin veriyor olabilir, ama şirket olarak bunu gerçekleştirip gerçekleştirmemek senin sorumluluğunda. kimse kafana zorla silah dayayıp kredi almıyor. "çevreci bankayız, şöyleyiz böyleyiz" diyip de böyle bir işe ortak olurlarsa hatalı bir davranışta bulunmuş olurlar. "yalan söylüyorlar" diye protesto ediyor bazıları, sen diyorsun ki "yalan söyledikleri için yalan söylüyorlar diye protesto edemezsin, çünkü bankaların işi para kazanmak". e iyi kara para aklasınlar madem? işleri nasılsa para kazanmak değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 bir de allianoi miz var orasını da sular altında bırakmak istiyorlar.. hani bir bölgeye büyük bir baraj yapmak tamam hidro elektrik santrali kurmak, tarımsal sulamayı sağlamak için güzel ama bir de götürdüklerine bakmak lazım.. neler götürüyor beki bu barajlar, ekolojik dengeye zarar veriyor, tarihi eserlerimizi yok ediyor, kültür turizmini baltalıyor önümüzde bir de aral gölü örneği var, sscb döneminde çevre bölgelerde pamukçuluk yapılsın diye aral gölünü besleyen bütün nehir yataklarını başka bölgelere aktardılar sonuç ise tam bir çevre felaketi oldu bugün yanı hata yapımasın istiyoruz, istiyoruz ki daha oluru olan yerlere barajlar yapılsın ama gerekse inşaat firmaları gerekse siyasal otoritelerin çıkarları doğrultusunda verilen kararalardan ötürü günü kurtaralım derken geleceği yok ediyorlar uzun vadede gelecek olan zararalrı göz ardı ederek bir yere varılamaz.. anca aral gölü olursun kurursun tükenirsin zaten projenin başındakiler kendi ceplerini düşündüklerinden geleceği düşünmeye zaman kalmıyor, birileri bugün bir ferrari daha alsın diye başkalarının iyi koşullarda yaşama haklarını gaspediyorlar yoksa yapılsın hidro elektrik santralleri yapılsın sulama kanalları hayır demiyoruz sadece doğru yerlere yapılsın istiyoruz ha nükleer santralden çıkacak olan atığı elemine debileceklerse nükleer de yapsınlar.. nükleer enerji ucuz ve verimli olduğundna süper bir kaynak ama gel gör ki geleceğie olan etkisi de o kadar büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Benim demek istediğim, her marka yalan söyler. Tamamen dürüst olan markalar genellikle satmazlar. Reklam zaten en janjanlı yalanları söylemek üzerine kurulu bir olay ki insanlar "aaa kosla sıvıya koydu beyazı anında gitti leke süpermiş bu" diye saldırsınlar salak gibi. Yani reklamda en çevreci bankayız dediler diye en çevreci banka olmaları gerekmiyor, tüm dünyada reklam işleri böyle yürüyor. Yoksa iyi bir şey mi yaptıkları? Değil. Ama nedne garantiye gelene kadar çok daha yalancı milyon tane şirket, marka vs. var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Absolut said: O kısdıgınız garanti veya diger bankalar kredi vermese af edersiniz ne yolunuz ne elektriginiz ne köprünüz ne barajınız ne okulunuz ne hasteneniz kalırdı. bankaları tanrısallaştırmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 http://www.allianoi.org/ allianoi hakkıdna ayrıntılı bilgi için bakaiblirsiniz her iki baraj bölgesinin de projeelrinin revize edilmesi gerekiyor bu arada hani ne şiş yansın ne kebap istiyoruz da bu adamlar buün şişi yakıyor yarın da kebap yanacak, haberleri var da yokmuş gibi davranıyorlar sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Eski medeniyetler de tam barajlık bölgelere kurulmuşlar iyi tarım yaparız diye. Orayı sıradan köy yapsalarmış da güzel eserleri baraj yapılmayacak yerlere kursalarmış :P allianoi de duymuştum hatta gezdim bile sanırım ama çok sıkıyo da olabilirim. Orası da yok olmasın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Evet haklısın bakkal amca kredi verebiliyor baraj yapmak için. Bone said: Absolut said: O kısdıgınız garanti veya diger bankalar kredi vermese af edersiniz ne yolunuz ne elektriginiz ne köprünüz ne barajınız ne okulunuz ne hasteneniz kalırdı. bankaları tanrısallaştırmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 nileppezdel said: Benim demek istediğim, her marka yalan söyler. Tamamen dürüst olan markalar genellikle satmazlar. Reklam zaten en janjanlı yalanları söylemek üzerine kurulu bir olay ki insanlar "aaa kosla sıvıya koydu beyazı anında gitti leke süpermiş bu" diye saldırsınlar salak gibi. e tamam da gülüm, "nasılsa yalan söylüyorlar" diye herşeyimizi bırakmaya gerek yok ki. mesela pkk, "nasılsa adam öldürüyorlar" diye ordumuzu kaldıralım mı? ya da "nasılsa yine de fakirler olacak" diye ülke ekonomisini kalkındırmakla uğraşmayalım mı? ya da "nasılsa ölecek" diye hayvan beslemeyelim mi? bu dediğin zihniyet geçerli bir zihniyet değil. eğer senin dediğin mantalite gibi olsaydı zaten yaşamıyor olurduk. eğer adam yanlış reklam yapıyorsa halk bilinçlenirse o firmanın ürününü almaz, şirketin zararına olur. bu kadar basit. bunu bile mi kabul etmiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Absolut said: Evet haklısın bakkal amca kredi verebiliyor baraj yapmak için. kredi demiyorum ama ortada bir "sosyal devlet" var. %100 efektif işliyor mu, hayır, ama her şey bankaların mümkünatı altında gibi yansıtıp, karşı çıkana "bakkal amca kredi versin?" demek yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Halk hiçbir ürünü almamalı o zaman bunu demek istiyorum. Evet garantinin yaptığı eşeklik olmuş ama garanti müşteri hizmeti baya iyi olan bir firma diye biliyorum, ülkenin en iyi 2 bankasından biri sonuçta. Ona gelene kadar yığınla yalan reklam yapan şirket var. Ki muhtemelen bu reklamı da Akbank falan yaptırmıştır yani :D yaptıkları etik değil öyle demek istemedim tabii ki :) ama yalan söylememe politikasını en alttan başlatmak lazım, ekonomimizin dönmesini sağlayan en büyük şirketlerden başlarsan karalamaya ve yalan söyletmemeye ülke zarar görür genel olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar