Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Garanti bankasını kötüleyen reklam

Dynun

Öne çıkan mesajlar

Ayrıca herhangi bir bankanın bir işadamına "sen tarihi katledeceksin, kredi notun herbişeyin tam ama bu yüzden kredi vermiyoruz" deme lüksü yok. Kaldıki belki adamlar krediyi verirken bilmiyorlardı bile.

Bakıyorlar adamın ticari siciline, kredi geçmişine projeye ( projede zaten dozerlerle hasankeyf'e giricez yerle bir edicez hasanı yazmıyor) kredi servisi onaylıyor müdür imzalıyor bitti gitti işte.

Belki bu haberle bilgisi olmuştur garantinin böyle birşeye önayak olduğundan.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya iyi de banka çok "iyi" olmak zorunda değil, reklamlarında da maddi konular hariç dürüst olmak zorunda değil. Kimsenin parasını batırmıyorlarsa, hortumculuk yapmıyorlarsa. Bugün Türkiye'nin en güvenilir bankalarından biriyse gerisi laf yani. Adamlar kredi istemiş, bankanın işi para kazanmak, eyvallah gülüm demiş vermiş işte bu kadar. Devletin işi orayı korumak, bankanın işi değil.

Ha yalan söylenmeyen bi tane reklam yok, Kosla Sıvı çamaşır suyundan "çok" daha öte değil, o zaman onu da boykot edelim yalan söylüyolar falan uzar gider bu.
Sosyal ağlarda paylaş

E zaten neden İstanbul'un göbeğinde çıktı diye sormak lazım. Yeni yerleşim yerlerine yada bazen barajlara falan ihtiyaç oluyor da eskileri yıkılıyor, üstü örtülüyor vs. O zaman dünyayı bu haliyle bırakalım müze olsun başka gezegene gidelim. İlla yer gerekecek ve illa bazı tarihi yerlerin, eserlerin üzerine insanlar yaşayabilsin diye yerler yapılacak. Bu konuyla alakası yok da bir bakış açısı olarak söyledim.

Ayrıca bu kadar baskı varken yemez hasankeyfi sular altında bırakmak. Ben de hiç sanmıyorum yani..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...