BonePART Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 ben biliyorum ne istediklerinide yeni gelenleren banliyim bide konu disindan banlanmayalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 sıkıldım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Cuce said: sıkıldım ben arkadasim ben yazamiyorum diye nazire mi yapiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Sanki İşbankası kredi vermeyecek. Aynı bokun laciverti ne farkeder. Adamlar zaten işadamı Türkiye'den kredi bulamasalar giderler yurtdışından bulurlar. Hedefin Garanti olması saçma olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 bende onu dedim zaten çevreci arkadaşlar at gözlükleriyle saldıracak yer arıyolar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Ayrıca herhangi bir bankanın bir işadamına "sen tarihi katledeceksin, kredi notun herbişeyin tam ama bu yüzden kredi vermiyoruz" deme lüksü yok. Kaldıki belki adamlar krediyi verirken bilmiyorlardı bile. Bakıyorlar adamın ticari siciline, kredi geçmişine projeye ( projede zaten dozerlerle hasankeyf'e giricez yerle bir edicez hasanı yazmıyor) kredi servisi onaylıyor müdür imzalıyor bitti gitti işte. Belki bu haberle bilgisi olmuştur garantinin böyle birşeye önayak olduğundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 krediyi veren banka deil izni veren hukumetin sucudur bu bu arada bilmeyenler icin ustlenen sirketin felan da deil oraya o yapilcak diyen hukumet sonucta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 inanmıyorum buna akp hükümeti böyle birşey yapmaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 kermit said: bende onu dedim zaten çevreci arkadaşlar at gözlükleriyle saldıracak yer arıyolar işte sadece kredi vermemiş sponsor olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 para kazanıcak sponsor oluyosa oluyo kardeşim. o olmasa başka bi şirket olacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 "biz en çevreci bankayız" diye iddia eden bir bankanın böyle bir faaliyet yapmasını doğru buluyorsun yani? e o haldeyse neden "en çevreciyiz" diyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 sen yapılan her reklama inanıyosan dostum sende sorun var demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Bone said: "biz en çevreci bankayız" diye iddia eden bir bankanın böyle bir faaliyet yapmasını doğru buluyorsun yani? e o haldeyse neden "en çevreciyiz" diyor ki? diğerlerine göre öyledir işte ala ala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 sende insanların kurumların yalan söylemsini haklı buluyorsan dostum sende bir sorun var demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Ya iyi de banka çok "iyi" olmak zorunda değil, reklamlarında da maddi konular hariç dürüst olmak zorunda değil. Kimsenin parasını batırmıyorlarsa, hortumculuk yapmıyorlarsa. Bugün Türkiye'nin en güvenilir bankalarından biriyse gerisi laf yani. Adamlar kredi istemiş, bankanın işi para kazanmak, eyvallah gülüm demiş vermiş işte bu kadar. Devletin işi orayı korumak, bankanın işi değil. Ha yalan söylenmeyen bi tane reklam yok, Kosla Sıvı çamaşır suyundan "çok" daha öte değil, o zaman onu da boykot edelim yalan söylüyolar falan uzar gider bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 reklam imbaymış. çohbaşarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Cuce said: sende insanların kurumların yalan söylemsini haklı buluyorsan dostum sende bir sorun var demek iyide yapılan reklamların hepsi yalan dolan üzerineki alttan hızlıca bi yazı geçiyolar şöyle böyle diye sonra millet inansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 peki şöle bişey sorayım krediyi almak için her türlü yasal özelliğe sahip birine kredi vermemek diye bişey var mı? sadece tipini beğenmedik vermedik gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 cok uzun zamandır yapılıyo diye yanlısa doğrumu dicez kermit efendi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 yannışa doğru demek değil burda olay sadece garanti bankası yaptı böyle bişi diye allah belasını versin demek saçma garanti yapmasa başka bi banka yapıcaktı sponsor oluyosada kendini ayakta tutmak için bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 elbette hükümetede kızmak lazım, işi yürücten şirketede planlıyan mühendisede, hepsine ayrı ayrı kızmak lazım. ama garantiyede kızmamak için bi sebep yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 işte sen anladın beni sadece garantiye yüklenmek saçma. bide ben hasankeyfin sular altında kalacağına inanmıyorum tarihi açıdan baya zengin bi yer yaptırmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 nası yaptırmazlar abi, daha yeni istanbulun ortasında insanlık tarihinin en eski yerleşim birimlerinden biri keşfedildi, baal göte 2010 ayağına fon cıktıda yenı baslandı kazılara sit alanı ilan edildi. Yoksa beton döküp geciceklerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 E zaten neden İstanbul'un göbeğinde çıktı diye sormak lazım. Yeni yerleşim yerlerine yada bazen barajlara falan ihtiyaç oluyor da eskileri yıkılıyor, üstü örtülüyor vs. O zaman dünyayı bu haliyle bırakalım müze olsun başka gezegene gidelim. İlla yer gerekecek ve illa bazı tarihi yerlerin, eserlerin üzerine insanlar yaşayabilsin diye yerler yapılacak. Bu konuyla alakası yok da bir bakış açısı olarak söyledim. Ayrıca bu kadar baskı varken yemez hasankeyfi sular altında bırakmak. Ben de hiç sanmıyorum yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 şu metro kazısı yaparlarkenmi diyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar