hrf Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 baya sacma ama cok eglenceli mikrofonla oynanan bir oyun yapmislar wwww.fiestacopilot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 browsera yazmaya, c/p etmeye sag click>git demeye usenenler icin tekrar geliyor. http://www.fiestacopilot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 kuran çarpsın onu yazıcaktım.ve o yuzden girmedim linke :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hrf Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 cok oldu snn forumlarindan sonra paticige de girmeyeli. url vermeyi de unutmusum resmen hehe. eyvallah hocam sagolasin duzeltme icin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 E ben mikrofon diye benim bilgisayarın ses çıkışını gösterdim, açıp arkada müzik açtım. Yine de kazanabiliyo muyum ki lkjflhsdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hrf Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 o kadar ugrasip oyunu yapanlar bunu da dusunmuslerdir heralde. basit bir trick cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hrf Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Kojiroh said: E ben mikrofon diye benim bilgisayarın ses çıkışını gösterdim, açıp arkada müzik açtım. Yine de kazanabiliyo muyum ki lkjflhsdj ayrica oyun bir eglence olayi, hirs yapip kazanmak istedikten sonra trick cok her oyun icin. osursak da gider orada sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 "trick" ile alakasını çözemedim, adamlar speech recognition yerine sadece ses çıkarmaya göre programlamışlar, yani konuşmak yerine müzik çalmak da aynı işlevi görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 VINN diye bağırarak pek eğlenemiyorum ben. Hatta artık sesi geri mi çalıyo nedir, yankılana yankılana VOYNVOYNVOYNVOYN diye bi ses çalmaya başladı, kulaklığın sesini ortalara getirdim, kendisini masaya koydum, yanımda kuzenim var falan ama yine de duyuyorum o VUYN sesini. İyi bi güldük orda fsgjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 abii ne saçma ya boğazım patladı şarkıcı mıyım lan ben 10 saniye vınlıyorum sonra nefesim bitiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 iranç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j0ker Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 şu " facebook ile bağlan " da yeni çıktı ha. facebook u olmayan napcak? kına? bu da böyle bişeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hrf Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 ana menude arka planda calan nedir kimindir bilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar