Coder Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Holy said: selam gay dersem ve sen bu selamı almazsan olmaz o zaman? selam allahın selamı çünkü bi gün dinden çıkarsam şu sebepden çıkarım; allahım bunu da sen yaratmış olamazsın ya!! diyip çıkabilirim. onun dışında bana selam gay dersen bütün kemiklerini kırarım o olur sonra "ama ama selam allahın selamıydı" diyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ben üstüme alınmam gay olduğunla kalırsın ama ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Coder said: Holy said: selam gay dersem ve sen bu selamı almazsan olmaz o zaman? selam allahın selamı çünkü bi gün dinden çıkarsam şu sebepden çıkarım; allahım bunu da sen yaratmış olamazsın ya!! diyip çıkabilirim. onun dışında bana selam gay dersen bütün kemiklerini kırarım o olur sonra "ama ama selam allahın selamıydı" diyebilirsinaga bambaşkaymışsın sen, kemikkıran süleyman diyelim bundan sonra sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 allah gayleri sevmez zaten arkadaşlar rahatça dövebilirsiniz o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 adamın biri varmış yolda giderken ölmüş. neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 adam gaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 daylan said: adamın biri varmış yolda giderken ölmüş. neden? konuşcam seninle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Flassh said: adam gaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Holy said: ben üstüme alınmam gay olduğunla kalırsın ama ;) sobe mi oynuyoruz lan sen lez ben gay sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ÇELİK AYNA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 hocam aynı etik değerlere sahip değiliz, siz size gay diyene hihihi yapabilirsiniz rahatça başkalarının değerlerine laf atacak cürreti kendinizde bulabilirsiniz.. yanlız şunu bilin bu ayrı durma pozunuz sizi genelleyip geneli ayrıymış gibi göstermiyor.. yahu her bu dik girişinizde savunmam gerekiyor kendimi dindar çok 5 vakit namazında niyazında bi adam gibi hissediyorum (ki alakam yok) zorla sokmayın adamı böyle tiplemelere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 şimdi şöyle bir şey var gay hakaret değil. o yüzden bana biri derse hakaret etmiş gibi hissetmem ha belki i.ne derse kızarım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ibne dersin kızar ........ ........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 selam tekrar Ulan selam verdik borçlu çıktık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 dilan senin suçun bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 tamam da burası internet, ortamdaki geyik seni rahatsız ediyorsa takılmazsın geçersin başka konuya, savunma yapmana gerek yok yani. ha bir de konunun tamamı geyik + garbagedayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 anlamıyla bi sorunun yok yani sorunun argoyla alakalı, e iyiymiş kendi içinde huzurluysan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 benim şuçum taha . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Coder said: anlamıyla bi sorunun yok yani sorunun argoyla alakalı, e iyiymiş kendi içinde huzurluysan.. evet. homoseksüelliği kötü bir şey olarak görmüyorum. tercih meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 homoseksüellik çok reröre burda allahın selamını verdik gay may lez mez hale bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Coder said: anlamıyla bi sorunun yok yani sorunun argoyla alakalı, e iyiymiş kendi içinde huzurluysan..bu arada bence birine gay demenin bir kıza "abi" diye hitap etmekten pek farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 tatlım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Bu kim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Holy said: tamam da burası internet, ortamdaki geyik seni rahatsız ediyorsa takılmazsın geçersin başka konuya, savunma yapmana gerek yok yani. ha bir de konunun tamamı geyik + garbagedayız. işte işin o kısmı öyle değil.. şimdi senin dediğin şuna benziyor taksim meydanında çıkarır sallarım rahatsız olan taksime gelmesin kardeşim.. buradaki ortam hiçbirimizin tekelinde değil, yani ben senin evine gelipde sızlanmıyorum.. burası ortak kullanım alanımız dolayısı ile benim seni rahatsız etmediğim gibi seninde biraz dikkat etmen gerekiyor.. derdim o zaten geyik yapacak konu mu bitti ya ? 1-2 çok hassas kavram var din,aile gibi bunlardan uzak durarak geyik olmuyor mu.. bunlar tabu değil, gerçekden değil.. bazı değerlerden fazla uzaklaştığınızda sizin gibi olmayan herkezi hemen bunlar geri kafalı gibi değerlendirmeyin belki extreme olan sizsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 topikteki toplam gerizekalılık: [||||||||||||||||||||...] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar