Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Ya bir Meriç muhabbeti gidiyor, ne bu söyleyin bana? Dünyayla tek bağlantım Wired ve Paticik olunca herşeyden uzak kaldım.
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 bu ne hız birader, adam refleks yapmış
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 adam tek fotoda açıklamış. konu kitlensin
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Ha...tamam. Çok iyi kız arkadaşlarım var, hatta iyi arkadaşlarımın çoğu kız. Bu kızların erkek arkadaşları da var. Ben Meriç mi oluyorum şimdi?!?
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 kavga ettiklerinde erkeğin değilde kızın tarafını tutuyosan evet
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ghsdhfdhsfhds noldu gerge meriç mi dediler sana
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Kavga olduğunda genelde karışmıyorum. Zaten neden yanımda kavga etsinler ki? Arkadaşlarım bana gelip sevgilim böyle böyle yaptı diye dertlenmezler pek. Pek uymuyorum öyleyse tanıma sanırım. Yeni internet memlerinden amma uzak kalmışım ha.
Coder Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 adamınbiri said: kavga ettiklerinde erkeğin değilde kızın tarafını tutuyosan evet bi de içten içe ayrılsa da ben yazılsam, yada gel sarılayım sana memelerini şöyle bi hissedeyim filan gibi bişeyler varsa tamamdır sensin o
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 her erkek meriçliğe itilir zaman zaman. OFF OSMAN İNANAMIYORUM YAA, BURAK RESMEN SURATIMA KAPADI TELEFONU. evet çisil, ayılık etmiş burak, ben de kızdım şimdi
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Werewolf said: ghsdhfdhsfhds noldu gerge meriç mi dediler sana Yok, biraz önce forumda gördüm, anlamadım, sorayım dedim neymiş. Ne de olsa bilmek değil, öğrenmemek ayıp; değil mi?
naraso Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 kız arkadaşlarının sevgililerinin çoğu senden nefret ediyorsa meriçsindir. yarısı nefret ediyorsa meriç potansiyeli vardır. yarısından az ise nefret eden sayısı meriçlik yoktur şimdilik.
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ALO ÇİSİL NERDESİN? OSMANLAYIM BURAK, NOLUCAK YAŞATMİCAM LAN SİZİ
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 gibi pozisyonlara düşebilirsiniz hiç farkına varmadan
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 naraso said: kız arkadaşlarının sevgililerinin çoğu senden nefret ediyorsa meriçsindir. yarısı nefret ediyorsa meriç potansiyeli vardır. yarısından az ise nefret eden sayısı meriçlik yoktur şimdilik. birisi jahrein miydi mahmut diye bir terim atmisti ortaya bide
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 naraso said: kız arkadaşlarının sevgililerinin çoğu senden nefret ediyorsa meriçsindir. yarısı nefret ediyorsa meriç potansiyeli vardır. yarısından az ise nefret eden sayısı meriçlik yoktur şimdilik. Ben meriçlik yaparken erkek arkadaşları benim varlığımdan haberdar değildi. Saman altından su yürüten meriç olmak lazım
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 benim tanıdığım bi meriç var cidden uyuz olduğum üzerinden 6 yıl geçti çocukdan ilk günkü gibi nefret ediyorum hâlâ nekadar güzel dimi görsem döverim ama göremiyorum hiç kaçıyo sanırım
Coder Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 bknz : sevgilisi olan kızla cyber yapmıştım
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ama atladıgınız bi nokta var. meriçler aktif degildir
screwy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 "o konuda ben de hasan'a kırgınım" dedigin an bitiyo olay
karapersembe Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Fistan said: gay olma ihtimalin de var ahah. çok komik cevap olmuş.
Öne çıkan mesajlar