Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Ya bir Meriç muhabbeti gidiyor, ne bu söyleyin bana? Dünyayla tek bağlantım Wired ve Paticik olunca herşeyden uzak kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 /lock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 bu ne hız birader, adam refleks yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 adam tek fotoda açıklamış. konu kitlensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Ha...tamam. Çok iyi kız arkadaşlarım var, hatta iyi arkadaşlarımın çoğu kız. Bu kızların erkek arkadaşları da var. Ben Meriç mi oluyorum şimdi?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 gay olma ihtimalin de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 kavga ettiklerinde erkeğin değilde kızın tarafını tutuyosan evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ghsdhfdhsfhds noldu gerge meriç mi dediler sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Kavga olduğunda genelde karışmıyorum. Zaten neden yanımda kavga etsinler ki? Arkadaşlarım bana gelip sevgilim böyle böyle yaptı diye dertlenmezler pek. Pek uymuyorum öyleyse tanıma sanırım. Yeni internet memlerinden amma uzak kalmışım ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 tam tersi olunca ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 adamınbiri said: kavga ettiklerinde erkeğin değilde kızın tarafını tutuyosan evet bi de içten içe ayrılsa da ben yazılsam, yada gel sarılayım sana memelerini şöyle bi hissedeyim filan gibi bişeyler varsa tamamdır sensin o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 her erkek meriçliğe itilir zaman zaman. OFF OSMAN İNANAMIYORUM YAA, BURAK RESMEN SURATIMA KAPADI TELEFONU. evet çisil, ayılık etmiş burak, ben de kızdım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Werewolf said: ghsdhfdhsfhds noldu gerge meriç mi dediler sana Yok, biraz önce forumda gördüm, anlamadım, sorayım dedim neymiş. Ne de olsa bilmek değil, öğrenmemek ayıp; değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 kız arkadaşlarının sevgililerinin çoğu senden nefret ediyorsa meriçsindir. yarısı nefret ediyorsa meriç potansiyeli vardır. yarısından az ise nefret eden sayısı meriçlik yoktur şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ALO ÇİSİL NERDESİN? OSMANLAYIM BURAK, NOLUCAK YAŞATMİCAM LAN SİZİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 gibi pozisyonlara düşebilirsiniz hiç farkına varmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 naraso said: kız arkadaşlarının sevgililerinin çoğu senden nefret ediyorsa meriçsindir. yarısı nefret ediyorsa meriç potansiyeli vardır. yarısından az ise nefret eden sayısı meriçlik yoktur şimdilik. birisi jahrein miydi mahmut diye bir terim atmisti ortaya bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 naraso said: kız arkadaşlarının sevgililerinin çoğu senden nefret ediyorsa meriçsindir. yarısı nefret ediyorsa meriç potansiyeli vardır. yarısından az ise nefret eden sayısı meriçlik yoktur şimdilik. Ben meriçlik yaparken erkek arkadaşları benim varlığımdan haberdar değildi. Saman altından su yürüten meriç olmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 benim tanıdığım bi meriç var cidden uyuz olduğum üzerinden 6 yıl geçti çocukdan ilk günkü gibi nefret ediyorum hâlâ nekadar güzel dimi görsem döverim ama göremiyorum hiç kaçıyo sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 bknz : sevgilisi olan kızla cyber yapmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ama atladıgınız bi nokta var. meriçler aktif degildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 "o konuda ben de hasan'a kırgınım" dedigin an bitiyo olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karapersembe Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Fistan said: gay olma ihtimalin de var ahah. çok komik cevap olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar