Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Favori FastFood Restoranınız?

blazkowicz

Öne çıkan mesajlar

Holy said:

nesi para tuzağı?
adamlar karnımızı doyuruyor bunun karşılığında para veriyoruz.
titan saadet zinciri mi bu

adamlar sana dayıyo kolayı dayıyo patates kızartmasını sende karnım doyuyo sanıyosun ama 20 dakka sonra yine açsın o yüzden para tuzagı. burgere pizzayla verdiğim parayla giderim bi bucuk iskender yerim üstüne de künefe işte o zaman derim karnım doydu diye.
Sosyal ağlarda paylaş

warimathras said:

Holy said:

nesi para tuzağı?

adamlar sana dayıyo kolayı dayıyo patates kızartmasını sende karnım doyuyo sanıyosun ama 20 dakka sonra yine açsın o yüzden para tuzagı. burgere pizzayla verdiğim parayla giderim bi bucuk iskender yerim üstüne de künefe işte o zaman derim karnım doydu diye.

muhtemelen 650 kg flnsın. ben oglen yediğim mc chicken ile gün boyu idare edebiliyorum acıkmadan yanında büyük patates kızartmasıyla.
Sosyal ağlarda paylaş

warimathras said:

Holy said:

nesi para tuzağı?

ahaha baya komikmiş.
jumbo bir steakhouse yersem öğlen saatlerinde, akşam hiç bir şey yemeden ve karnım acıkmadan yatıyorum.
ha iskender + künefe yaptığımda ise normal şekilde acıkmaya devam ediyorum.
ayrıca midesi baya geniş bir insanım 3 iskender üst üste yiyebiliyorum eğer acıkmamamı miden küçük gibi yorumlarsan bilgin olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...