abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Burger>all ayrıca dominos pizzası 10 yıl önceki pizza hut ve 45 çeşitli fransız pizzasından sonra en güzel pizza.
fede Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 sene 2010 halla fast foodlarda lezzet arayan var
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Lezzet için yiyoruz zaten mcdonalds felan yiyenler de olsa damak zevkimiz var bizim fede!
warimathras Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Holy said: nesi para tuzağı? adamlar karnımızı doyuruyor bunun karşılığında para veriyoruz. titan saadet zinciri mi bu adamlar sana dayıyo kolayı dayıyo patates kızartmasını sende karnım doyuyo sanıyosun ama 20 dakka sonra yine açsın o yüzden para tuzagı. burgere pizzayla verdiğim parayla giderim bi bucuk iskender yerim üstüne de künefe işte o zaman derim karnım doydu diye.
RRa Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 çok kolay bir soruydu hemen hemen herkez aynı fikirdeymiş
Mirluin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 bi an şimdi canım ne çekiyo diyip kaafece dedim affet beni burger king
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 warimathras said: Holy said: nesi para tuzağı? adamlar karnımızı doyuruyor bunun karşılığında para veriyoruz. titan saadet zinciri mi bu adamlar sana dayıyo kolayı dayıyo patates kızartmasını sende karnım doyuyo sanıyosun ama 20 dakka sonra yine açsın o yüzden para tuzagı. burgere pizzayla verdiğim parayla giderim bi bucuk iskender yerim üstüne de künefe işte o zaman derim karnım doydu diye. muhtemelen 650 kg flnsın. ben oglen yediğim mc chicken ile gün boyu idare edebiliyorum acıkmadan yanında büyük patates kızartmasıyla.
fizban Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 valla burger king için "sağlıksız" falan denebilir de, doyurmuyor demek.. olmamış.
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Osuran_boğa said: ne gereği vardı http://www.orble.com/images/mc-chicken12.jpg
Holy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 warimathras said: Holy said: nesi para tuzağı? adamlar karnımızı doyuruyor bunun karşılığında para veriyoruz. titan saadet zinciri mi bu adamlar sana dayıyo kolayı dayıyo patates kızartmasını sende karnım doyuyo sanıyosun ama 20 dakka sonra yine açsın o yüzden para tuzagı. burgere pizzayla verdiğim parayla giderim bi bucuk iskender yerim üstüne de künefe işte o zaman derim karnım doydu diye.ahaha baya komikmiş. jumbo bir steakhouse yersem öğlen saatlerinde, akşam hiç bir şey yemeden ve karnım acıkmadan yatıyorum. ha iskender + künefe yaptığımda ise normal şekilde acıkmaya devam ediyorum. ayrıca midesi baya geniş bir insanım 3 iskender üst üste yiyebiliyorum eğer acıkmamamı miden küçük gibi yorumlarsan bilgin olsun.
senko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Wispy said: Sene 2010 insanlar hala Burger yerine McDonalds yiyor sene 2010 insanlar hala McDonalds yerine Burger yiyor.
napae Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 NE OERGH SEN HİÇ CHICKEN QUESADILLA YEMEDİN Mİ?
napae Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Yedikten sonra midemi silkip atıyo ama yerken muhteşem ya dfg
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Popeyes ten uzak durun ağalar. Yok yani vıcık vıcık derisini üstünde bırakmışlar KFC kalitesine yaklaşamamışlar bile.
Öne çıkan mesajlar