Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul'dan İzmir'e kısa mesafe

Malkavian

Öne çıkan mesajlar

ulusoy mu varan mı ikisinden birinde, otobüs önce hızlı feribotla badırmaya çıkartma yapıyor ordan izmire devam ediyor. sitesinde falan vardır detayları.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!

[Bu mesaj Rahan tarafından 03 Ağustos 2004 02:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

mesela ben Ayvalığa gidiş için önce Yenikapı Bandırma feribotuna binip oradan motorumla kapatıp gideceğim. Kesin orada İzmir otobüsleri de vardır. Daha önce günü birlik Yalova'dan Bursa'ya öyle otobüsle gitmiştim, İstanbul'dan otobüsle gitmekten hem daha ucuz hemde daha kısa sürmüştü.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

benimde geçen sene ilkti
silivriden oraya geldik şimdi
bu sene tadını çıkartıcam
sarımsaklıyı biliyorum 2 kez gittim ama süper bi yer ben vallahi tatil yapmıyormuşum silivriden işkenceymiş
ilk defa bu kadar güzel bi plaj görmüştüm
ama suyu buz gibiydi =)[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Sosyal ağlarda paylaş

e uzak olursa
üniye de izmir e gidersem
senede bir dönerim eve sanırım[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...