Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 İstanbuldan İzmir'e uçak hariç az masraflı en az kaç saatte ve neyle gidilir ne olur yardım edin bi gün gidip akşam dönmem lazım olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 astral seyahat =) abi gemiyle gidemessin trende uzun sürüyor mecburen otobüs başka şansın varmı?[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 öyle bir sormuş ki kendimi bşka bi ülke de hissettim hatta gelecekte fln yıl 2124 :) arkadaşında dediği gbi bşka şansın yok ki arabamız olsa gel atla beraber gidelim diyecem ama o da yok :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 =) trenle kaç saat otobüsle kaç saat peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 19+5 saat bisiklet pedal gücü...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 ulusoy mu varan mı ikisinden birinde, otobüs önce hızlı feribotla badırmaya çıkartma yapıyor ordan izmire devam ediyor. sitesinde falan vardır detayları.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! [Bu mesaj Rahan tarafından 03 Ağustos 2004 02:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: blackchaos, 03 Ağustos 2004 01:41 tarihinde demiş ki: astral seyahat =) gülümsemeden durmak zor bu laf üzerine :)[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 mesela ben Ayvalığa gidiş için önce Yenikapı Bandırma feribotuna binip oradan motorumla kapatıp gideceğim. Kesin orada İzmir otobüsleri de vardır. Daha önce günü birlik Yalova'dan Bursa'ya öyle otobüsle gitmiştim, İstanbul'dan otobüsle gitmekten hem daha ucuz hemde daha kısa sürmüştü.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 en mantıklısı yenikapı-bandırma feribotu.. ardından da bandırma izmir otobüs..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 fedaykin ayvalığa mı gidiyorsun ? hehu bende nereye ?[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 annem bütün yaz sarımsaklıda[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 benimde geçen sene ilkti silivriden oraya geldik şimdi bu sene tadını çıkartıcam sarımsaklıyı biliyorum 2 kez gittim ama süper bi yer ben vallahi tatil yapmıyormuşum silivriden işkenceymiş ilk defa bu kadar güzel bi plaj görmüştüm ama suyu buz gibiydi =)[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 e uzak olursa üniye de izmir e gidersem senede bir dönerim eve sanırım[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infernus_Manolo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Otobus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar